Copiluti de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Fetelor, copilasii vostri cum il pronunta pe "s"? Iulia tine limba intre dinti, o suspectez ca e sasaita...

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by ralwka
Beatrice, filmuletul cu Pifosul n-am reusit sa-l vad, nu merge deocamdata.

Uite incearca aici:

www.hugeshare.com/files/f7dmbchafglejc8/Alex%20papa%20singur.AVI" target="_blank">FILMULET

cred ca il poti descarca...

si aici de vazut:

PAPA PIFOSUL SINGUREL

Beatrice, mami de Alex pifos

OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Chiar ca ati avut limbarita ieri, iar eu nu am reusit sa intru decat dupa miezul noptii. Ce bine ca e week-end! Dar ma regasesc cu aceeasi dilema: ce sa mai fac de mancare. Ma ruga ANdroix sa spun si eu ce fac de mancare, din pacate nu aveti cu ce sa va inspirati de la mine pentru ca in afara de clasica ciorba/supa, tocana de cartofi, pilaf si cate o musaca mare lucru nu fac altceva. Si asa m-am saturat de mancarurile astea traditionale romanesti, vreua si eu ceva mai interesant. Poate fac un sos de spaghete si o lasagna, dar deocamdata nu am ingrediente. Cred ca azi risc si o scot pe Mogo afara (adica daca mergem pe undeva pe la cumparaturi), bubele i-au trecut de mult, nu cred ca mai sunt probleme de contagiozitate (am sa mai citesc un pic); azi i-am facut si baie - in mijlocul zilei - ca nu mai suportam, mirosea ca un sconcsulet.

NewMami - cum a fost revederea cu puiul? V-ati restabilit sanatatea?

Nelia - multa sanatate prietenei tale ca tare s-a mai chinuit saracuta. Agata e mai bine? SI felicitari pentru rezultatele scolare si originalitate, tare e bine cand vezi ca munca ta nu e in zadar.

Elisor - pai lentile de contact imi pun ca sa se vada ochii astia frumosi (dar nu sunt colorate, au doar dioptrii), ca m-am saturat de ochelari (desi ochelarii sunt mai buni, mai ales la lucrul la calculator). Si adevarul e ca muncesc mult si ce ma seaca e ca momentan nici nu se vad rezultatele (la bani ma refer; suntem atat de indatorati incat in secunda in care iau banii zboara numaidecat, e ca si cum nu i-as fi luat - cel putin salariul de luna asta asa a fost - si, uite, iar e plin orasul de reduceri si lucruri frumoase, iar eu numai balesc prin vitrine. Saptamana asta chiar am fost intr-o seara in Mall si au inceput reducerile la Mango (de obicei nu ma omor dupa magazinul asta, mi se pare ca e de fite, scump si lucruri urate); pentru prima oara mi-au placut cateva lucruri la ei, pretul devenise acceptabil dupa reducere, iar eu abia m-am scormonit dupa niste marunti sa-i iau lui Mogo iaurt (ce de fapt de-aia ma dusesem). Ma deprima la culme situatia asta, ca mereu imi spun ca la reducerile viitoare voi avea bani sa ma simt si eu bine si mereu intervine ceva si aman...). Dar vor veni si vremuri mai bune, trebuie sa ne mai scutiram un pic de datorii si apoi sa vezi fericire.
Cat despre mutat la noul apartament si eu cred ca ma va inveseli (desi nu va zic cate prostii au mai facut mesterii in ultimele zile, totul culminand cu faptul ca i-a apucat creatia sa spele usile (noi), dar au facut-o cu ceva abraziv si s-a dus melamina; inca nu am vazut dezastrul, dar vbarbatul era destul de suparat deci cred ca e destul de grav). Deja nu mai suportam sa stau aici, totul a devenit atat de imbacsit, ceea ce ma duce la intrebarea: are careva o femeie buna la curatenie? Ma tem ca daca raman cu asta e o chestiune de timp sa ne acopere jegul si acolo.

Androix - si noi avem bibe cu adaptor din acela, dar il folosim pentru apa; dar nu-i rea ideea ca sa scapam de bibe, ca din cana pana va sti sa bea fara pierderi va mai trece apa pe garla.

Simona - multa sanatate tatalui tau, ne rugam pentru tine.

De mult vreau sa intre: cand renunta sa mai dea copiii astia parturi in public? Cam pe cand constientizeaza ei ca nu se face? Asta ar trebui sa stie mamicile cu 2 copii.

Pasta de dinti de la Nenedent avem si noi, m-am mobilizat ieri sa o spal si n-a mai vrut sa stea, dadea sa planga. Trebuie sa-i iau si eu periuta pe care sa o foloseasca singura pentru ca asta degetar vad ca nu-i place (ce sa va zic ca eu am niste periute de dinti vechi pe care le mai pastrez sa spal in locuri greu accesibile (pe la WC de exemplu) si cand le prinde e cea mai fericita).

Cornelia - imi pare rau ca va chinuie Stefan; la Spernany par sa functioneze chestiile pe care le propune, dar cred ca dau rezultat doar daca le aplici consecvent, nu o zi da si una ba.

Daniela - lasa depresia ca esti o mama foarte buna. Peste 10 luni nu va mai fi nici o diferenta intre ei, iar o luam de la capat ca ala nu face aia si celalalt face. Cea mai buna dovada e Maya Olgai, iata ca a juns si ea plutonul si la ce bun a fost ca s-a stresat Olga atata. Capul sus! A, si am vazut si eu poze cu principesa, e scumpa foc.

Andutzy/Androix - sper sa va treaca greturile astea mai repede ca sa va bucurati cum se cuvine de sarcina.

Ralwca - multumesc de urari cu impachetatul si depachetatul; mama, ma ia groaza.

Fran parca ma intreba de lustre. Tu ai impresia ca noi ne mutam la casa perfect aranjata? Departe suntem de asta: avem doar bucataria (care nici nu e instalata, ca nu era inclus in pret, plus ca nu era gata bucataria cand aua adus-o), dormitorul nostru nou si camera lui Mogo pe care o luam de aici. In rest, nu avem mobila de living (sunt fericita ca am produs o canapea de la o prietena ca pe asta de acasa nu vreau sa o iau), nu avem mobila pentru camera a patra (care cica va fi entertainement room - deci o canapea in principiu, dar deocmadata lipseste cu desavarsire) si ce e mai dureros, avem 2 debarale pe hol ale caror usi le-am scos pentru ca erau odioase (din alea vechi de la bloc), dar nu mai avem bani acum sa le punem la loc + sa facem rafturi in ele). Sa nu uit: nici macar nu avem oglinda in baia mica (care este baia mea cica). Asa ca lustrele sunt pe ultimul loc, nici nu ne-am uitat, instaleaza acum tati fasunguri sa punem macar becuri ca la tara ca nici de alea nu erau.

Teddy - dupa 1 an mierea este permisa si chiar recomandata in loc de zahar.

Hai ca iar am scris un km si striga treaba dupa mine; am stat toata dimneata dupa fundul Anei ca tati e la smotru la apartament. A, bine zic ca Ana doarme ca niste magari de vecini au bagat bormasna in scara blocului; bai, e posibil, asta e ora de dat cu bormasina? Parca vad ca se trezeste si nu mai apuc sa fac nimic (am de spalat niste lucruri de mana). Pupici

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Poftitzi la capitolul urmator aici

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput