Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 25
doradora spune:
quote:
Originally posted by mayaione
Chris e super leaganul, dar nu e prea mica pentru el? E recomandat de la 6 luni +, ai grija cu coloana. O sa-i iau si eu dar sa mai creasca, e f fain.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
scrie pe el ca e de la 0 la 9 luni, sau pana la 11 kg, si spatarul are 3 trepte de reglare, cea mai joasa fiind pt nou nascuti.
ideea e ca majoritatea leaganelor de tipul asta sunt pana pe la 11 kg, si sincer nu stiu cat merita banii de la 6 la 9 luni.
chris +
alexandra 07.12.2006bebe alexandra
doradora spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
[
Chris80-si eu am balansoar,leagan sau cum se numestee modelul ala cu 2 viteze al meu
al tau e mai smecher e foarte misto
sa vezi ce cuminte o sa stea in el,antonia de multe ori doarme acolo
sau sta si priveste in jur
Bambolettade
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
m-am uitat pe internet sa vad cu ce pret il dau cei de la cumparaturi on line, e apropiat, dar nu asta conteaza, si am vazut si modelul pe care il ai tu. daca il aveau in magazin, il luam pe asta, pt ca nu tuseste daca are mai putine viteze. fiind insa doar 2 modele, celalalt era de la 6 luni, dar mai putin inalt, si era de calatorie, l-am ales pe asta
chris +
desiree spune:
dianocica, in ultimele zile mannanca asa cate 10 minute cand e foarte obosit sau cand -ti-am zis-incepe sa se agite.
de ex, acum 10 minute a incheiat o masa de aproape o ora
are toane si toane dar cel mai mult ma irita agitatia la san care devine chiar suparatoare cateodata
sper sa isi revina !!!
eu i-am mai dat lapte muls cu biberon - o fi agitat pentru ca a simtit biberonul? ala curge mai bine nu trebuie sa munceasca el prea mult !cine stie !
desiree si bebe Octavian
pozici
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
mai fetelor eu ma cam oftic. aseara m-am uitat la toate pozele din listutza...si toti bbii seamana foc cu voi...se vede de la o posta care al cui e...la mine..nimic.sau nu-mi dau eu seama...in primele zile semana leit cu taica-su.aveau amandoi niste cearcane......acum...pauza.parca n-ar fi al nostru...of.
iar se foia si cand l-am luat in brate...grrr de 2ori plus 2 parturi..am intrebat azi la sensiblu de supozitoare cu chimen. a facut aia o fata...n-a auzit niciodata de asa ceva....of.
dianafericita de
davidutz 03.12.06
david diana
las' ca noi avem un motan care dupa parerea mea nu seamana cu nimeni, nici macar cu vreun vecin mai rasarit... eu, pacifista, le dau cu darwin in cap si le explic calm tuturor comentatorilor ca de la maimuta incoace, a avut el de la cine sa ia niste trasaturi... si ma mai intreb de ce se uita soacra-mea chioras la mine :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
lory32 spune:
Buna fetele! Mai reusesc si eu in sfarsit azi sa intru pe forum...
Ralumat,
Si noi folosim Topfer, nu cred ca e din cauza laptelui, colicii sunt de vina, o sa vezi ca o sa ii treaca, in legatura cu Nan, noua nu ne-a priit, cand am venit acasa din maternitate pediatra initial mi-a recomandat nan1 ( desi in spital i-au dat tot topfer, ca am intrebat), am cumparat o cutie, mi-a vomat asta mica a mea doua zile la rand ca plangeam in continuu si nu stiam ce sa ii mai fac, am sunat-o din nou pe pediatra si mi-a spus sa ii cumpar Gripe water si sa trec din nou pe topfer. Vreau sa iti spun ca nici nu se compara cele 2 tipuri de lapte, atat la consistenta cat si la gust, eu am folosit ce a ramas din nan la cafea si nu imi place deloc...spre deosebire de topfer care imi vine sa il mananc cu lingura ; cred ca depinde si de copil, dar topfer mai are in plus si probiotice care ajuta mult la intestine, Deliuta nu s-a constipat deloc, face kk chiar si de doua ori pe zi, plus ca am vazut diferenta si cand il manca, la nan, manca intr-o sila profunda, iar la topfer ar mai vrea chiar, a luat in greutate, deci noi am ramas tot la topfer. Cu colicii este foarte greu, stiu, si noi am incercat toate tipurile de picaturi, surprinzator, dar cel mai bine ne merge cu sab simplex alternativ cu bonnisan sau gripe water.Conteaza mult si sa il prepari exact asa cum scrie pe cutie, cel putin acum la inceput pana trece de colici si se obisnuieste organismul cu el( eu am cumparat chiar si termometru ca sa fiu sigura ca apa are 55 grade) pentru ca altfel nu se dizolva bine si poate si din cauza asta il doare asa de repede burtica ( desi si a mea a patit la fel, tot colicii sunt de vina...)
De dormit, si a mea doarme destul de mult, mai ales noaptea, dar asa cum spui si tu ;nu intotdeauna are somnul linistit, are exact aceleasi manifestari ca David - eu zic ca impinge vagoane-e normala chestia asta ( cel putin asa m-a linistit pediatra si toate fetele cu care am vorbit)
Si noi avem carusel si chiar ne place muzica, nu cred ca este vreo problema cu ochisorii, deja ne uitam peste tot
La multi ani pentru toti sarbatoritii de azi! 
doradora spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by chris80
daca tot vorbim de sufocare, alex a luat o perna de la chicco de burete care are gauri in ea si cica nu se sufoca copilul. aveti idee, or fi intr-adevar bune? nu pt acum evident, ci pt mai tarziu. ei zic ca de la 5 luni, dar nu m-as grabi sa ii dau perna , ci cand o mai creste. ma gandesc si la spatic, sa stea drept cat mai mult.
chris +alexandra 07.12.2006
bebe alexandra
si salteaua noastra e pe ecelasi principiu facuta, dar eu \una tot nu ma incumet sa las copilu pe burta nesupravegheat
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
-------------------------------------
nici gand nici pomeneala sa o las pe burta nesupravegheata!!! mi-a repetat pediatra de multe ori chestia asta, si i-am explicat ca am bagat la cap
chris +
lory32 spune:
a_deju, super leganutul!l-ai luat demult? ca i-as cumpara si eu deliutei, sper sa mai gasesc
lory32 spune:
ralumat,tu ce apa folosesti la prepararea laptelui? ca stau de vreo doua zile pe net si intreb pe toata lumea si parerile sunt foarte impartite: ba apa de la canal fiarta si racita( ceea ce este exclus in cazul meu, ca ramane la calcar pe urma de zici ca am pus creta, plus ca cu toata fierberea are un gust super naspa, ce mai oribila!); ba apa plata - aici iar pareri-bucovina, izvorul alb, borsec- unele o fierb, altele nu -normal apa plata nu trebuie fiarta pentru ca ar fi microbiologic pura si ca se mareste concentratia de saruri, dar nu stiu de sa zic... nu sunt chiar asa de sigura ca e chiar pura...tu cum faci?mersic!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by lory32
a_deju, super leganutul!l-ai luat demult? ca i-as cumpara si eu deliutei, sper sa mai gasesc
Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}
poze Deliuta
ce-i drept, l-am luat in vara.. nu stiu sa zic de-or mai avea sau nu, dar banuiesc ca pot face comanda de unde au adus si cand l-am luat noi. oricum, daca ai drum prin centru, merge sa arunci o intrebare la tantile de-acolo, si iti zic ele ce si cum :)
cat despre laptele praf, si noi tot Topfer am avut la completare, fiind laptele pe care l-a papat si in spital, si intr-adevar e super bun - mihai chiar il mamanca cu lingurita acum (motanu' suge numai la san, si nu-l mai folosim pt el), iar eu mai arunc din cand in cand si in piure :) oricum, pediatra din spital ni l-a recomandat ca fiind cel mai "tare" lapte la ora actuala, singurul ecologic, bio-nu-mai-stiu-cum... ideea e ca atata timp cat i-am dat, i-a placut si nu a facut mofturi. nu ma pot exprima in ceea ce priveste celelalte tipuri de pe piata....
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
mayaione spune:
Dandusa sotul meu a folosit scriptul de aici, l-a pus pe site-ul firmei.
Eu tot nan i-am dat in prima luna completare, acum papa numai de la san. As vrea cand se termina lapticul meu s-o trec pe Topfer, am citit si eu ca ar fi mai bun. Apa plata am folosit Zizin la ceiut, ma gandesc s-o mai schimb sa nu-i afecteze rinichii, o fi bine?
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

sa vezi ce cuminte o sa stea in el,antonia de multe ori doarme acolo 
de 
Oana (29.11.2006)