Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
carla2005 spune:
Felicitari anka999 a si trecut lunanici nu-mi vine s acred ce repede zboara timpul!Acus ne facem mari!
Chrissi eu vreau sa vad leaganul plz!
Intrebare...mai ia cineva anticonceptionale....daca da ce fel de anticonceptionale si cum se iau ca am uitat sa intreb cu pauza de 7 zile fara pauza ....habar nu am! Cam atata mai vroaiam sa zic ceva dar paote imi aduc aminte mai incoclo ca sunt obosita moarta...mi-a rupt coloana copilu asta, acu doarme gramada pe tacsu!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
ank999 spune:
Am reusit sa pun si eu niste poze! M-am cam chinuit, dar pana la urma a iesit. Am sa mai pun si altele.
Am vazut si pozicile voastre! Aveti niste bbei super frumosi!
x1000000...pe toata lumea!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)
Madana spune:
Danita la ce maternitate ai nascut tu?
Bamboletta ai luat chestia aia care ii aspira mucisorii cu aspiratorul de covoare? Eu am vazut filmuletul si copilul din film e destul de maricel, am zis ca nu merge si la copii asa mici ca ai nostri. Si zici ca esti multumita? Dar puiul cum o suporta ca a mea la pompita clasica parca zici ca-i fac operatie pe viu nu alta.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006
Madana spune:
Ank999 sa-ti traiasca si la mai mare.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006
ank999 spune:
Mie dr. mi-a dat sa iau pe perioada alaptarii Exlutan. Se ia 28 de zile, iar apoi pauza. Nu-mi amintesc cate zile de pauza pt ca e cam devreme sa ma apuc de luat pastilele si de !
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by danita
salutare ,
Din nou eu !
intrebare: ati achizitionat "batista bebelusului " sau ceva similar ? arati ce ati luat ? pls pls
D care nu mai pupa pe bb
BeBelusca
eu am luat ceva similar, atata doar ca are motorasul lui, nu se leaga la aspirator... e mult mai practic... si functioneaza beton ... eu l-am luat din ungaria, dar sigur gasesti ceva similar prin magazine
aspirator nazal
aici
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
dia_bi spune:
i-am facut baita ,i-am dat sa pape,am facut si eu baie iar acum sta cu tati si a adormit,sper sa doarma in continuare,si la noapte
maine noi mergem in vizita la fratele meu care isi serbeaza ziua de nume si o luam si pe ea ,sper sa fie vreme frumoasa
va urez o noapte linistita fara colici
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
bamboletta spune:
Madana-si la mine cu pompita era un chin cu aspiratorul nu zice nici pas sta cuminte si scoate toti mucusorii cu pompita normala eu nu scoteam nimik
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
desiree spune:
cred ca am ramas in urma cu sarbatorile !!!!
La multi ani Ionilor si Ioanelor !!!
desiree si bebe Octavian
pozici