Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
RO ANA spune:
Eloise mie imi place poza "dupa baitza". Are o fatzuca
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
eloise spune:
quote:
Originally posted by alessia80
cat despre ultima poza, cea cu bluzita ridicata- e tipic barbateasca
Egzakt, numa' berea ii mai lipseste...deocamdata...Sa-i servesc oare un biberon?
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
simoky spune:
Uite ca al meu baiat s-a si trezit..a papat tzitzi si acum l-am lasat un pic singurel in patut sa se joace...nu-l tine mult oricum. Daca ar fi dupa el ar trebui ca toata ziua sa stau cu el in brate la verticala!!! Nu suporta nene sa stea intains decat cand papa. Iar dupa masa de la ora 17:30-18:00 e cel mai nasol. Pana la baita (care e pe la 21:00) nu te intelegi cu el. Nu numai ca trebuie sa-l tii in brate pe verticala dar trebuie sa si te deplasezi cu el..adica daca te asezi jos, ca de mai oboseste omul, se pune pe-un urlat de mama-mama, zici ca pica blocul si alta nu!!!!
Sa vedem acum cum il pacalesc sa mananc si eu ca lapte de unde daca nu ma hranesc si eu,nu?
Am fugit la masa...sper sa revin cat pot de repede!
PS: Alessia pai daca e asa chiar ca nu aveam cum sa te recunosc...dar iti promit ca ne intalnim. Sa scap de botezul asta, am asa un ghimpe...sper sa iasa totul OK
Diana poze cu tine nu am vazut. Astept!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by inni
Raluca..dar ce i-ai dat ? Suc sau piure ?
Daca esti convinsa ca de la mar a fost parerea mea e sa sistezi deocamdata. Sau da-i dimineata...si apoi lapte, ca sa neutralizeze aciditatea.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
suc i-am dat! dar era un suc cam grosutz! si i-am dat lapte dupa aia, dar nu prea l-a vrut. am tras eu concluzia ca i-o fi lut pofta de papa marul ala....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
simoky spune:
Eloise este mortal Vladut...Este primul bebe pe care-l vad sa aiba asa par mult.Imi place la nebunie! Al meu are 3 fire si-alea parca vad ca pica
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!
Susa spune:
uitati www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070105&ctime=143122" target="_blank">aicidiversificare
pupici
Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
lakioana spune:
quote:
Originally posted by simoky
Eloise este mortal Vladut...Este primul bebe pe care-l vad sa aiba asa par mult.Imi place la nebunie! Al meu are 3 fire si-alea parca vad ca pica
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!
Si noi avem parul mare si des...
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
inni spune:
Silvia...ce sa-ti zic...mie mi s-a facut mila (sa nu ma bati)...io nu stiu ce naiba am ca de cand am copil am devenit exagerat de miloasa. Cateodata dusa la extrem. Inainte eram mai strong. Acum ma inmoi imediat. Spre ex. cand i-am dat lui Ami morcov si cand am vazut-o cum se murdareste...m-a apucat mila cat de neputincioasa e si neajutorata. Ma uitam la ea cum inghite, saraca, sucul ala portocaliu si i se prelinge prin coltul guritei, in jos, spre gat si ma gandeam, "oare i-o placea ? sau ii este atat de foame incat inghite orice? ". Dupa aia..am vz filmuletul Oaneicn cu Lisa mancand cereale. La fel...m-a apucat mila.
Io nu ma mai uit la filmele voastre, ca il am pe al meu personal in fiecare zi si sa nu incep a boci prin casa.
Inainte..ma distram copios pe teme din astea cu bebei mazgaliti cu mancarica. Acum nu mai pot. M-am stricat ?
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei