Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
gracie spune:
10 car seats fail new crash tests
Consumer Reports is known for taking safety to the next level, and in its most recent round of testing rear-facing, infant car seats, it went beyond the current federal safety standards for seat performance in a collision. The government tests seats in front crashes of 30 mph, but Consumer Reports simulated front impacts of 35 mph and side impacts of 38 mph (the same standards used for car safety testing). The results in this more stringent environment were dramatic, with 10 of the 12 seats either twisting too far or coming out of their bases.
Consumer Reports' testing also showed serious failings in seats secured by the LATCH system. The National Highway Traffic and Safety Administration (NHTSA) itself calls the LATCH system confusing and Consumer Reports notes that the NHTSA is planning a public hearing on the system later this year.
Here's how the seats fared in Consumer Reports' tests:
The Good
Baby Trend Flex-Loc Adjustable Back
Graco Snugride with EPS
The Bad
Chicco KeyFit
Peg Perego Primo Viaggio SIP
Compass I410
Evenflo Embrace
Britax Companion
Graco SafeSeat
Safety 1st Designer
Combi Centre ST
Evenflo Discovery
Eddie Bauer Comfort
What you can do:
Read the full Consumer Reports safety alert.
Tell us what you think of this news: Take our poll.
Visit our car seat safety bulletin board to talk to other parents about this issue.
Find a child safety seat inspection station near you to make sure your seat is fastened as securely as possible.
Check our infant car seat safety article over the coming days for updates on this issue as more information becomes available.
simoky spune:
Alessia mananca mama de baiat frumos..O sa facem ravagii in parc! O sa dam toate fetele pe spate! Pe tine te-am vazut intr-o poza culcata langa Armand, tu erai nu? Trebuie neaparat sa ne vedem!
Diana uite o pentru printesa ta!Cred ca o sa aiba multi pretendenti, asa ca ai grija...
Ce va fac bebeii acum cand voi scrieti? Al meu doarme de pe la 11:00 in cosulet intr-o camera cu geamul larg deschis...l-am imbracat bine si l-am scos la aer!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!
gracie spune:
simoky, bebe Grace, alias Cipic, e in parc cu mama de vreo 2 ore. d-aia nu slabesc io ca in loc sa plimb copilul stau toata ziua in casa! lene maaaaaare....
Mami de Grace
eloise spune:
Am pus 6 portrete noi
Roxanae multumesc pentru raspuns! Eu am facut mai demult o cura de propolis pentru imunostimulare, mi-a recomandat-o cineva, nu stiu daca propolisul are si acest efect dar fapt e ca toamna, iarna si primava acelea n-am racit. Acum am uitat dozele, si as vrea sa iau din nou, ca de cand am nascut am avut vreo 3 raceli si alte mici probleme care indica scaderea imunitatii... Luam parca 10 picaturi dimineata pe stomacul gol intr-o lingura de miere. Daca iau din nou asa, are ce sa-mi strice? Iau degeaba? Sper ca nu influenteaza alaptatul. (Oricum iau in continuare prenatalele, fac cate o cura de Ca Sandoz, cate o cura de Spirulina..)
Cri stiu ca ai auzit asta de zeci de ori, dar trebuie sa repet: are niste ochisori minunati Andrei!
A propos, i-a trecut infectia? Ai incercat si tu remediul Mephalei?
Gety si eu ma mir ca i-au facut interventie de desfundarea canalelor asa de repede... Of, imi pare rau ca a suferit micuta, sper sa se vindece rapid de acum! Nenorocitul ala de stafilococ la de Cuza Voda ...
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
eloise spune:
Mirabela ce dragutz a zis fetita mamicii sale...auzi "cand erai tu vaca" ...
Pe mine ma enerveaza costumele bluzita-pantalonasi la bebelusi. Si eu am primit multe foarte dragutze dar nu stau deloc pe bebelus. Bluzita aia se ridica pana-n gat, iar daca ii pun body-maieu pe dedesubt ii e prea cald. Imi pare rau de ele ca majoritatea is foarte frumusele dar nu prea il imbrac cu ele. Cine le-a conceput n-a avut copii.
Vladut incearca sa se intoarca pe burtica. Isi face vant si se rostogoleste pe o parte si aterizeaza cu fatza la cearsaf. Ma cam dispera manevrele astea mai ales cand le face dupa masa de noapte, cand sting lumina si vreau sa adorm repede, iar el se frichineste asa...mi-e teama sa nu se intoarca cu fata in jos. Oare sunt paranoica?
Altceva: saliveaza excesiv, trebuie sa stau mereu cu bavetele dupa el ca altfel uda hainutele. Am citit pe la voi ca mai sunt bebei cu aceeasi problema. De ce oare?
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
alessia80 spune:
ELOISE- am vazut pozele si parca seamana si cu tine... Imi place cea de pe masa de infasat- e mortala, cat despre ultima poza, cea cu bluzita ridicata- e tipic barbateasca
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by simoky
Alessia mananca mama de baiat frumos..O sa facem ravagii in parc! O sa dam toate fetele pe spate! Pe tine te-am vazut intr-o poza culcata langa Armand, tu erai nu? Trebuie neaparat sa ne vedem!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!
Da, eu eram! Da' nu stiu dak ai sa ma recunosti cu sapca, blugi, ochelari- camuflaj in toata regula!Astept sa termini cu botezul si sa dai un semn
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by eloise
Pe mine ma enerveaza costumele bluzita-pantalonasi la bebelusi. Si eu am primit multe foarte dragutze dar nu stau deloc pe bebelus. Bluzita aia se ridica pana-n gat, iar daca ii pun body-maieu pe dedesubt ii e prea cald. Imi pare rau de ele ca majoritatea is foarte frumusele dar nu prea il imbrac cu ele. Cine le-a conceput n-a avut copii.[/url]
Eu le-am primit tocmai de la persoane care au avut copii mici de curand... m-a mirat asta... eu n-am cumparat nici unul nici inainte de a naste... asta e... deja mi-au ramas multe mici...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.