Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 29
GETY spune:
Itzy, nici eu nu-mi simt sanii grei, la fel si eu am patit se ingreunase dreptul intr-o noapte dar cu primul supt l-am dat la golit. Cateodata ma intreb daca se satura, dar daca vad ca ia in greutate, ma linistesc.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
LA MULTI ANI! TUTUROR ANIVERSATILOR ZILEI DE AZI SI IN SPECIAL IOANELOR NOASTRE SI BEBELUSILOR CARE AU IMPLINIT TREI SI RESPECTIV PATRU LUNISOARE. SA FITI SANATOSI!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Noi am fost afara cu Maria. Nu ne-am putut abtine, era o vreme primavaratica. Acum s-a trezit, sunt curioasa cum ii e ochisorul, de obicei, dupa ce ajungeam acasa era lipit si curs de la secretie.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by alexxia
Si sa nu uit am filmuletele si muzica de la Baby Einstein. Am vrut sa le trimit in mailul comun dar sunt prea mari. Daca le vrea cineva , sa-mi dea adresa pe PM si le trimit prin posta.
AlexxiaRuty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Alexxia, le-as vrea si eu daca se poate. Am vazut ca vrea si Ioana pufy, le poti pune impreuna cu ale ei si apoi ne intalnim noi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
dandusa spune:
Fetelor,ma iertati ca dau buzna ...asa...,la voi,dar as vrea sa ma lamuriti si pe mine in privinta vaccinului pe care urmeaza sa- facem ...,cel de doua lunisoare.Nu stiu pe care sa-l aleg...,as vrea daca se poate sa-mi spuneti pe care l-ati facut si ce efecte adverse au fost dupa(febra,agiatie...).
LA MULTI ANI,IONilor si IOANelor!!!
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
RO ANA spune:
Dandusa am facut vaccinul de la stat, la 2 luni a plans mai multisor dupa vaccin, nu a facut febra, la 4 luni a plans numai cand l-a intepat(cred ca stia ce il asteapta), nu a facut febra.Sa pui o felie de lamaie de la frigider pe locul intepaturii.
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
matahut spune:
Multumim pentru urari, noi de dimineata o tinem tot intr-o petrecere: biserica, buni, acu ii asteptam pe nasi
!
Multi ani si de la noi tuturor
IOANELOR si IONILOR, dar si celor care contabilizeaza azi o luna in plus!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
pufymic spune:
Alexxia iti trimit PM cu adresa mea si dc poti, te rog sa ne trimiti si noua Baby Einstein.
Eloise ce se aude cu Bucuriile?
Astept...
Lullabay esti cam zgarcita la vorba in ultimul timp!Sper ca sunteti bine!
Omy acum ti-am vazut si eu postarile(primele 10 apar mai tarziu ca sunt moderate), asa ca bun venit la Bucurii!
Ma duc ca acusi imi vin musafirii!![]()
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
inni spune:
-------->
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Ruty ( 25.07.2001 ) si