Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 28
adameasca spune:
Mexxa, astea se prepara cu lapte. Poti sa le dai in bibe sau cu linguritza, cum vrei tu.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Sephora spune:
Va pupam pe toti.
Am revenit si noi pe meleagurile mioritice,de o luna suntem tot plecati.
La multi ani de sarbatori,multa sanatate la toata lumea si sa va bucurati de piticii vostri.
La multi ani si Ioanelor si Ionilor care se sarbatoresc astazi.Multumesc de urare ca si io sunt o Ioana.
Noi suntem bine,sanatosi,baieti mari care ni s-a umflat gingia ptr primii iepurasi si balim de mama mama,ne mancam pumnisorii.
Cam atat ptr acum,revenim mai tarziun.
N-am mai citit de nu stiu cand o sa recuperez.
Io mami de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
ramomar spune:
La Multi Ani tuturor IOANELOR SI IONILOR! Sa aveti parte de multa sanatate, fericire, impliniri, iar puiutilor mici le mai doresc si crestere mare! 
LA MULTI ANI BUCURIILOR VENITE PE LUME INTR-O ZI DE 7! 
pufymic ai grija sa nu te imbeti!
![]()
pupici
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
pufymic spune:
Ramo daca siroul de tuse are si efectul asta
, atunci oi fi manga!
![]()
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Ramo daca siroul de tuse are si efectul asta, atunci oi fi manga!
Pupici!
Ioanade
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
credeam ca ai terminat cu raceala si tusea si inchini si tu cu un paharel de ceva
sa te faci bine cat mai repede!`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
gracie spune:
La Multi Ani tuturor celor ce-si aniverseaza onomastica azi, mamici, tatici si bebici!
La Multi Ani bebelusilor nascuti intr-o zi de 7!!!
Mutumiri fetelor pentru urari! Azi bebe Grace a implinit 4 luni si mi-e tare drag!
Mami de Grace
eloise spune:
LA MULTI ANI, sanatate, viata lunga si frumoasa le doresc tuturor Ioanelor si Ionutilor!
Deci v-au placut pozele cu micul consumator de arta! Ralukutza multumim pentru cuvintele frumoasa pe care ni le-ai adresat. Nu stiu daca Vladutu a inceput sa-mi semene, fapt e ca seamana adesea cu sor-mea cand era mica, seamana bine de tot la expresii, la ochi.
Itsy-Bitsy si eu am citit ca e normal ca, dupa cateva luni de alaptare, sanii sa nu mai fie asa fermi cand se umplu cu lapte. Asta nu inseamna ca lactatia s-a diminuat.(sper sa nu inseamne nici ca sanii s-au labartat...
) Si eu am obs acelasi lucru!
Lullabay ai remarcat ce bine ii sta cu caciulita primita de la voi? 
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
alessia80 spune:
'NEATZA
ANDRA, ti-am zis eu![]()
IOANA!!!
LA MULTI ANI
ALEXIA_MARIA,ANTONIA,ALEXIA_NICOLE,GRACE,IULIA_IOANA!
SI LA MULTI ANI iubitului meu ARMAND, sigurul cavaler din gashca!
simoky spune:
Itzy si la mine e la fel…sanii ii simt grei si plini doar noaptea, asta si poate ca trec mai multe ore si dorm eu si sunt mai odihnita…Pe timpul zilei sunt mai moi dar vad ca bebe mananca. Sper sa nu fie un semn cum zici tu ca eu asa vrea sa-I dau exclusiv san pana pe la 6 luni.
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
simoky spune:

LA MUTLI ANI PENTRU TOTI IONII SI IOANELE!!!

Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!