Piticodromul de sept - oct 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 30
diana_n spune:
Valen ce frumos, o fetita ! i-ati ales un nume care imi place la nebunie
Sarcina usoara si ma bucur pentru tine, dar mai ales pentru tatic, ca i-ai facut pe plac ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
olguta12 spune:
Iaca am reusit sa va gasesc fara harta si busola de data asta![]()
Sint gripata, mucoasa, ma dor "tati shele", dar m-am gandit ca o doza de "DC" n-ar strica. E mai buna decat o doza de antibiotice.
Multzam fain pt urarile de "bun venit"..ma simt si eu de parca am intrat in UE..cu toate ca in Europa n-am fost decat o singura data in ultimii(aproape) 25 de ani. Aproape un sfert de secol de cand am plecat de-acasa....ar trebui sa ma simt mai batrana decat mama soacra...dar cand intru aici...parca am din nou 12 ani.
Pt cei care au intrebat de galushca, si ce mai face ea...apai...face multe, si nu toate bune. Dar ca mama mandra si denaturata ce sint, si cand arunca telecomanda in acvariu cu pesti ma mandresc cu ea. Ma umflu in pene si mai mai sa-i dau o bomboana drept rasplata![]()
La 14 luni are deja 14 dintisori( luna si dintele, ai?), merge- mai mult alearga-danseaza de-si rupe caltzunii, are un RADAR nemaipomenit in ceea ce privesc telecomenzile din casa- ca avem doar 6
..se urca si se da jos din pat si de pe canapea de una singura(chestia cu patul o face de pe la vreo 9-10 luni
), are aptitudini de caine ciobanesc( aduna toate pisicile din casa si le baga in beci, dupa care inchide toate ushile-pesemne sa nu evadeze pisicile
), deja se admira cand ii pun rochitze si caltzuni noi pe ea- unde mai pui ca alearga ori la bunicu ori la taticu sa le-arate ce "mumoasa" e, si refuza sa iasa din casa decat daca e imbracata la "patru ace". Are aptitudini si de arheolog- umbla prin toate ghivecele de flori, implanta FARFURII in ele, ca apoi sa-si bage si fetzisoara si manutzele PINA LA COATE in pamant.Unde mai pui ca mai ia si cate o gura, doua de pamant..asta asa...ca bonus. Nu-sh ce cauta..vreo comoara de-a Dacilor...zic eu. Ar mai avea sanse sa se faca si shut de buzunare sau spargator de banci...ca pe toti ne ia la control...cand sta la bunica in bratze, cu o mina o mangaie, si cu una o controleaza in buzunare( in neam n-am avut spargatori de banci...dar mai stii?
).
Duminica am fost si la prima noastra onomastica de "bebei", de unde am plecat amandoua shocate si speriate, si extrem de dezamagite(si flamande). Poveste lunga si intortochiata( corect scris? ca nu mai stiu
); sarbatoritul a implinit 3 ani, dar e atit de mititel incat poarta haine pt copii de 5-6 ani. Il cheama GIUSEPPE, dar toti ii spun Joey. Eu una l-am botezat GOE...ca prea dus de-acasa e. Mai grav e ca mamitza Dlui Goe era gata sa imi petzeasca fata. Avea ea planuri mari pt Galushca noastra...sa fie copchii prieteni, sa incepem sa ne intalnim in fiecare zi..ca deh..flacaul ca al ei nu s-a mai vazut de cand a intzarcat mutu iapa... planul a fost valabil pina cand Dl. Goe si-a bagat mina in tort, si a luat la bataie juma' din neam- mama, matusa, bunica SI strabunica, deoarece nu-i dadeau voie sa-si deschida cadourile inainte de a taia tortul.(Unde mai pui ca mamitza flacaului ma astepta afara in PARCARE, ca sa ma "ushureze" de cadouri"....tare amabila fata
.M-a ushurat ea si de aparatul meu foto mai bine de o ora, ca sa-si pozeze odrasla....deci asa am o sansa sa pun pozele de la faimoasa onomastica pe site-ul Galushtei
). "Bairamul" a fost facut la o pizzeria pt copii "Chuck E Cheese's", care e si pizzerie si parc de distractii pt copii, unde se fac MII de "birthday parties". Deci..eu, Dra Pishcot, Dl Goe si familia sa, si inca vreo 300 de plozi cu parintii lor, toti claie peste gramada. Puiul meu era disperat, saracu...era ca un fluturash in mijlocul la o mie de viermi. Si nu pt ca e a mea. NU. Dar era singura care nu urla, nu tipa, mu alerga, nu batea pe cineva sau nu arunca cu pantofi dupa meseni. Statea linistita si se uita la ei ingrozita. Oricum...totul a fost ok pina cand sarbatoritul a incercat sa-i ia ursuletzul favorit din mina. Daca nu i l-a cedat, a scuipat-o. Si Dra Pishcot- dama fina si simtita care e....l-a pocnit. I-a dat 2 palme, de nu s-a mai apropiat de ea. Ahhh...mandretzea mamii![]()
Ni s-a oferit o felie de pizza- pe care sa o impartzim amandoua- la fel si cu tortul. Totul a durat mai putin de 2 ore...asa...ca la casa de...bine facere.....
Urit...dar mai presus decat orice, dureros. Cert e ca n-o sa ne mai prinda nimeni pe la Chuck E. Cheese prea curand.
Cam atit pt acum de la Bumbesti Livezeni...legatura inapoi in studio![]()
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Tonnia spune:
Ha ha, Olguta, mi-ai inseninat ziua cu mesajul tau! sa bagi zilnic unul, te rog! Dar cum de mai stii asa de bine limba,plecata de atata timp?
Ma omoara insomniile astea! Sunt la capatul puterilor!
AMR 9, dar imi par 900!
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Miruna azi a confirmat o noua pasiune: masinile de gunoi
. A trebuit sa asteptam dimineata 10 minute sa ia gunoiul de la 2 scari, si a stat smirna, n-a ciripit nimic, parca vedea cel mai frumos spectacol
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
jadi spune:
Neata, ia sa mai muncesc si pe aici si sa schimb capitolul ca o fi randul meu....
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
alexuta2005 spune:
Neata'!
Irina ce faci tu acolo? Cum stai cu shopingul?
Olguta bine ai revenit!
Carmi asteptam poze cu noul look!
Valen felicitari pentru bebelusa!E o fetita!Ce frumos!
alexuta2005 spune:
Tonia AMR 9? Oauu!Acusic trec.
Ioana da ce pasiune are Miru. Mai stii maine poimaine ii face concurenta lu' Prigoana!

.