Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alexuta, felicitari pt dintzuci!

hehe, bianca, la 7 dim tu stai la tigari? ntz-ntz!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

am intrat sa va spun "noapte buna"!
si sa va duc pe prima pagina

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara

am citit tot despre voi dar nu aruncati cu rosii ca nu raspund

a inceput soldurile aici nu va spun ce nebunie si un timp infect cu o ploaie ca te facea sa mergi ca nebuna in ploaie de ma facut fleasca ,dar mi_am dat seama acasa cind am vazut ce curge de pe mine ,asa ca am cumparat mai multe nebuni si placeri de pret ca nu sint scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Olguta, bine-ai venit!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

olguta,bine-ai venit!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetele mele umblate prin crasme si localuri; dati-mi si mie o idee de resto care sa aiba separeu cam de 15-20 persoane aprox., separeu separat cu usa de restul crasmei. Stie cineva asa ceva? Ca-n mintea mea e-un gol imens.
Multumesc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Multumim pt. felicitarile legate de dintuci dar suntem inca departe...va ajungem din urama.
Vorbeati de alegerea numelui..sa va povestesc eu cat m-am stresat sa aleg un nume care se pronuta usor in alte limbii(Da sa fie Alexia-ca mi se pusese mie pata pe numele asta!), ce mai, nici nu stiam ce o sa am in burtica dar stiam ca se va chema Alexia.Treaba grea era sa aleg al doilea nume ca sa se potriveasca cu Alexia si cu numele de fam.adica Rauta.Si daca ati stii cate Alexii cunoastem...Da toate sunt Alexia Maria si Alexia Ioana, nu Elena
Si cand ne gandeam noi ce nume sa alegem, bineinteles ca mie nu-mi trecea prin cap nici un nume de baiat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

intru doar sa va salut pt ca sunt e-pu-i-za-ta! fiindca e ora 00.25 si pt ca am recuperat ultimile pagini.

Codruta tu ziceai de BE. eu am o gramada(vre-o 5-6 parca)...nici nu mai stiu pe care numai pe cel care ii place Noeliei nu il mai am(a ramas in SP) cel cu animalele insa acum il cobor.

de ce sa dai banii pe el cand il poti cobora in 2 zile de pe net?

em le-am luat pe toate cu emule in doua zile si de o calitate super.

poop

pe maine!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Va salut in miez de noapte !
Vad ca sunteti bine, se ingroasa randurile gravidutelor (Ana-maria, nastere usoara !) si ati pus poze cu copii frumosi foc. I-am admirat pe Ege, scumpa, si pe Vladut-cel-tuns-si-adormit-in-leagan. Ii sta foarte bine tuns, parca e mai baiat, nu baietel. Sambata il tundem si noi pe Fabiano, vine o tanti care ne ia la casapit pe toti trei, ma doare sufletul de parul lui pitic, la spate are numai bucle, dar in fata e mai ciudat,scurt, se vede locul unde a fost taiat motul...in fine, se cere o ´retusare´. A ! Si pe Mifloricica am admirat-o, tari pozele, zano !
Pupici la mame si pitici.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ei fetelor, am fost azi la echo si Sarah se pare ca va avea o surioara. Am fost foarte impresionati sa vedem ca bebelusul ala simpatic si jucaus este al nostru, ba-n plus, la sfarsit, ne-a zambit si ne-a facut cu mana. O sa va pun si poza cand o sa am timp. Suntem tare fericiti ca este sanatoasa si se dezvolta bine, iar tati e cu atat mai fericit pt. ca in ultimul timp mi-a tot zis ca el mai vrea o fetita. Cam asta despre noi.Gabriela, mamica de Sarah (30.09.05) 19 + Ines Nicole

Mergi la inceput