Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata le-am gasit si acum ma delectez cu ele .
Tae mi-au palcut,mai ales alea de la ocean si ce fericita pare Jasy.Iar tu arati foarte bine ,numai eu am ramas iar fara copane Nu mi-ar parea rau,daca n-as manca,dar degeaba pap,ca n-am reusit sa ma mentin macar la 55 kg...Am vreo 53 kg,mi-e si frica sa ma cantaresc sa nu o fi luat mai in jos

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by anymony

mucilagiu de orez...
2 linguri cu virf orez, apa 1 litru jumate si zahar 10 lingurite. dupa ce orezul a fiert, compoz se toarna in sita si orezul se paseaza, operatia repetindu-se de 2 ori..se reface apoi cantitatea initiala de apa ...se amestece si se mai da un clocot.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Ani eu stiu ca se fierbe orezul si mucilagiu este zeama care ramane......mi se pare FOARTE mult zahar.....nu se pune deloc....

March nu ma tine in suspans......nu ma duce mintea....ce este SPA ???
Socrosenii tocmai au plecat si au cerut ciorba pt acasa

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Hai mai Moni , pai tu esti super la 53kg eu ce naiba sa zic la 76 , burta era camuflata in bluza aia larga si nu mi-ar parea rau daca as manca , dar asa nu stiu cu ce ma umflu

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Maraki eu stiu ca spa este jacuzzi acela mai mare , in general pentru mai multe persoane .

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

BOMBO las-ma mai ca iar sunt tip "doua betze infipte-n " Am niste draci ... si ce bulane sexy aveam anul trecut pe vremea asta S-au topit Acu' iar zici ca-s una d-aia anorexica de 16 ani Bine macar ca am si ceva ramasitze de ,ca altfel
Am probat azi un costum cu fusta,era d-aia luuuunga,mulata sus si larga de la genunchi in jos ... plus sacoul cambrat, ziceai ca-s sirena in toata regula Eram buna de mers la nunta pe post de nasa ... nu la birou

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Ghitza e la cumparaturi,Diana dormea si m-am intins si eu un pic pe canapea. Dupa 5 minute am auzit pasi dincolo si am asteptat A scartzait usaaaa (o lasam un pic deschisa sa nu fie complet intuneric cand se trezeste),a aparut Diana in prag si cand m-a vazut, a venit alergand spre mine Are o moaca cu suzeta aia in gura ,cand se trezeste
Acum ne jucam cu piticii.Mi-a adus unul ... ea piuie cu unul,eu cu altul

Aoleuu .. va las ca a trecut la hainele din dulapuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Monica, asa ma gasit reteta..si eu stiu ca la diaree nu se pune zahar ca fermenteaza. Am luat reteta din carte...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

am fugit un pic de la petrecre sa va zic ce a ales dav de pe tava:
1. berea
2.banii
3.pixul

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Maraki, provine din latinescul Sanitas per aquam (sanatate prin apa). Adicatelea daca esti o lady, te duci cel putin o data pe lune acilea la spa-ul asta si-ti fac aia de toate pe bani muuulti.

daniela10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

ANASOL Distractie palcuta,sa nu uiti de poze

Mergi la inceput