Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

AnaS ! Bravo, Tibi

Bombonico, sanatate multa printzesei!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cred ca sunt cam dusa dar eu credeam ca Tibi merge demult. Felicitari Tibi! Acum alearg-o pe mami la bucatarie si scoate tot din rafturi.
Bravo Bombonico. Super plimbare ati facut asa pe nepregatite. Mie mi se pare ireal acum sa-mi vina idei din astea, m-am facut o leenesa. dar esti un exemplu bun, poate ar trebui sa mai facem si noi chestii din astea.
Am fost si eu putin la plimbare cu Ioana, asta apropo de lene, mi-a amintit Moni ca se mai si plimba copii pe afara chiar daca este iarna.
Stie cineva cum se face mucilagiu de orez ca nu-mi place deloc cum face kk Ioana. Nu face de multe ori pe zi, max de 3X dar dupa amiaza si seara este foarte apos si acid cred ca irita funduletul. ii dau cu o gramada de bephanten de fiecare data cand schimb scutecul

daniela10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

mucilagiu de orez...
2 linguri cu virf orez, apa 1 litru jumate si zahar 10 lingurite. dupa ce orezul a fiert, compoz se toarna in sita si orezul se paseaza, operatia repetindu-se de 2 ori..se reface apoi cantitatea initiala de apa ...se amestece si se mai da un clocot.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce vorbiti de lene ca n-am facut mai nimic azi ... si mai devreme m-am pus in pat un pic si tot zombie sunt M-am trezit de dimineatza cu o usoara durere de gat si acum ma supara si ochiul stang parca ... n-am chef de nimic
Diana a fost cuminte pe traseu si acum incearca sa o culce Ghitza,ca deja era prea activa pe aici Se plimba cu olitza-scaunel prin casa O mai si tinea de curelele alea ... si imi era frica sa nu cada cu ea si sa se lase cu urme. Ieri cica a facut si kk si pisu la olitza - datorita lui mami ca noi ... Aseara a facut kk si imediat s-a dus in baie si mi-a adus olitza Cred ca ar trebui sa incepem sa o punem noi regulat,mami tot insista ca acum trebuie,da' noi suntem cam O sa incerc diseara dupa ce papa cereale,ca atunci face de obicei o tura de kk. Sper sa nu uit
Anymony,gata o pun si pe Ioana-Catalina (apropo cum o strigati?) pe lista de "surori" a Dianei
BOMBO super faza ce m-as lua si eu sa plec undeva aiurea si sa nu ma uit inapoi Da e oceanul cam departe de noi Si marea la fel
DANIELA da de ce nu-i dai orez fiert si niste morcovi fierti? E papa bun si pe deasupra rezolva problema.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

March, e posibil ca mucilagiul sa nu-i placa.
Mai bine da-i orez si morcovei fierti, ceai de menta, mere coapte si banane.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

BOMBO chiar cum e Jasmine,merge singura acum?
Eu ma duc sa imi mai pun o cafea,ca nu mai rezist Si dupa aia trec la bucatarie.Noroc ca mi-a facut mami supa,numai sa pun galustele in ea.Si carnea mi-a batut-o numai sa o prepar. Sa vedem cum conving husbandu' sa curetze el cartofii,ca tocmai ne contraram p-aci e cu in sus ca s-a intalnit cu unul si i-a zis ca sigur va trebui sa faca operatie de menisc la genunchi ,dupa simptome. Si cascatul nu s-a dus la doctor de atata vreme,desi i-am tot zis,numai se vaita prin casa ,de imi vine sa il Am si zis sa nu mai aud un cuvant,ca nu-l mai bag in seama,daca nu m-a ascultat sa mearga odata la control .
Deci Astery,daca tot avem permisiunea m-am descarcat si eu azi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Deci asta-i mucilagiu de orez.... Eu ma gandeam ca in zeama asta sa-i pun lapte praf, nu sa-i dau sa bea chestia aia ca sigur nu o sa vrea. Am incercat cu ceai de menta in care am strecurat si niste zahar si o picatura de lamaie...nu va spun ce strambaturi.
Mai bine ii dau mar copt ca asta sigur mananca.
Nu stiu ce naiba are, ca doara n-am schimbat deloc meniul si pe deasupra nici nu papa prea mult desi o imbii cu de toate, bune si mai putin bune. Cred ca am ajuns si eu sa dau vina pe dinti ca i-a iesit un coltisor nou nout.

daniela10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Gata pozele , le-am pus , nu e cine stie ce dar pentru noi a fost super sa evadam puztin .
Dupa cum spuneam si Jasmine a dat-o in kkreala , ieri a facut numai apa , azi dim. putzin mai bine dar tot diaree , nu cred sa fie de la mancare ca nu am schimbat mare lucru , banui ca e de la masele are 4 iesite dar la una mai trebuie sa iasa un coltz ca se vede sange . Eu am incercat sa-i dau orez dar nici sa nu-l vada , mucilagiu cred ca nici atat S-a invatzat tare smechera , cand ii dau sa pape intai pune varful limbii pe mancare ,daca ii place deschide gura si papa , daca nu intoarce capul si i-mi da peste lingura

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

BOMBO pai fa orez asa mai condimentat ca pentru voi si poate papa.Diana nu se mai satura De fapt ea a papat si pe la 7 luni morcovi fierti cu orez simplu usor sarate,doua zile la rand si i-au palcut.Atunci a avut si ea singura data un pic de diaree,dar nu asa apoasa.
Ma pun sa vizionez pozele,pana pap (iar )
UNDE LE-AI PUS CA NU LE GASESC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Nu ma consideratzi voi asa mare curajoasa cu plecatul asta , ne chinuim si noi sa plecam pe undeva de un an dar mereu apare cate ceva sau din lipsa de timp , data asta nu am stat sa cantarim ce facem sau unde mergem ca ne-am fi razgandit , am pus repede tot in masina si abia pe drum ne-am hotarat incotro mergem .
Ne-am cam bosorogit si noi cu plimbarile astea , dar cand ne vine pe chelie , destul de rar ,am plecat in primul minut sa nu fie loc de targuiala si sa stitzi ca atunci este parca cel mai fain cand nu e nimik aranjat

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput