Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 28
dana_ene spune:
AnaS
! Bravo, Tibi 
Bombonico, sanatate multa printzesei!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
marchplayer spune:
Cred ca sunt cam dusa
dar eu credeam ca Tibi merge demult
. Felicitari Tibi! Acum alearg-o pe mami la bucatarie si scoate tot din rafturi
.
Bravo Bombonico. Super plimbare ati facut asa pe nepregatite. Mie mi se pare ireal acum sa-mi vina idei din astea, m-am facut o leenesa. dar esti un exemplu bun, poate ar trebui sa mai facem si noi chestii din astea.
Am fost si eu putin la plimbare cu Ioana, asta apropo de lene, mi-a amintit Moni ca se mai si plimba copii pe afara chiar daca este iarna.
Stie cineva cum se face mucilagiu de orez ca nu-mi place deloc cum face kk Ioana. Nu face de multe ori pe zi, max de 3X dar dupa amiaza si seara este foarte apos si acid cred ca irita funduletul
. ii dau cu o gramada de bephanten de fiecare data cand schimb scutecul
daniela
10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anymony spune:
mucilagiu de orez...
2 linguri cu virf orez, apa 1 litru jumate si zahar 10 lingurite. dupa ce orezul a fiert, compoz se toarna in sita si orezul se paseaza, operatia repetindu-se de 2 ori..se reface apoi cantitatea initiala de apa ...se amestece si se mai da un clocot.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
monica70 spune:
Ce vorbiti de lene
ca n-am facut mai nimic azi ... si mai devreme m-am pus in pat un pic si tot zombie sunt
M-am trezit de dimineatza cu o usoara durere de gat si acum ma supara si ochiul stang parca ... n-am chef de nimic 
Diana a fost cuminte pe traseu si acum incearca sa o culce Ghitza,ca deja era prea activa pe aici
Se plimba cu olitza-scaunel prin casa
O mai si tinea de curelele alea ... si imi era frica sa nu cada cu ea si sa se lase cu urme. Ieri cica a facut si kk si pisu la olitza - datorita lui mami ca noi ...
Aseara a facut kk si imediat s-a dus in baie si mi-a adus olitza
Cred ca ar trebui sa incepem sa o punem noi regulat,mami tot insista ca acum trebuie,da' noi suntem cam
O sa incerc diseara dupa ce papa cereale,ca atunci face de obicei o tura de kk. Sper sa nu uit 
Anymony,gata o pun si pe Ioana-Catalina (apropo cum o strigati?) pe lista de "surori" a Dianei 
BOMBO super faza ce m-as lua si eu sa plec undeva aiurea si sa nu ma uit inapoi 

Da e oceanul cam departe de noi
Si marea la fel ![]()
DANIELA da de ce nu-i dai orez fiert si niste morcovi fierti? E papa bun si pe deasupra rezolva problema.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
dana_ene spune:
March, e posibil ca mucilagiul sa nu-i placa.
Mai bine da-i orez si morcovei fierti, ceai de menta, mere coapte si banane.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
BOMBO chiar cum e Jasmine,merge singura acum?
Eu ma duc sa imi mai pun o cafea,ca nu mai rezist
Si dupa aia trec la bucatarie.Noroc ca mi-a facut mami supa,numai sa pun galustele in ea.Si carnea mi-a batut-o numai sa o prepar. Sa vedem cum conving husbandu' sa curetze el cartofii,ca tocmai ne contraram p-aci 
e cu
in sus ca s-a intalnit cu unul si i-a zis ca sigur va trebui sa faca operatie de menisc la genunchi ,dupa simptome. Si cascatul nu s-a dus la doctor de atata vreme,desi i-am tot zis,numai se vaita prin casa ,de imi vine sa il
Am si zis sa nu mai aud un cuvant,ca nu-l mai bag in seama,daca nu m-a ascultat sa mearga odata la control
.
Deci Astery,daca tot avem permisiunea
m-am descarcat si eu azi ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
marchplayer spune:
Deci asta-i mucilagiu de orez.... Eu ma gandeam ca in zeama asta sa-i pun lapte praf, nu sa-i dau sa bea chestia aia ca sigur nu o sa vrea. Am incercat cu ceai de menta in care am strecurat si niste zahar si o picatura de lamaie...nu va spun ce strambaturi.
Mai bine ii dau mar copt ca asta sigur mananca.
Nu stiu ce naiba are, ca doara n-am schimbat deloc meniul si pe deasupra nici nu papa prea mult desi o imbii cu de toate, bune si mai putin bune. Cred ca am ajuns si eu sa dau vina pe dinti
ca i-a iesit un coltisor nou nout.
daniela
10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Bombonicaaaa spune:
Gata pozele , le-am pus , nu e cine stie ce dar pentru noi a fost super sa evadam puztin .
Dupa cum spuneam si Jasmine a dat-o in kkreala , ieri a facut numai apa , azi dim. putzin mai bine dar tot diaree , nu cred sa fie de la mancare ca nu am schimbat mare lucru , banui ca e de la masele are 4 iesite dar la una mai trebuie sa iasa un coltz ca se vede sange . Eu am incercat sa-i dau orez dar nici sa nu-l vada , mucilagiu cred ca nici atat
S-a invatzat tare smechera , cand ii dau sa pape intai pune varful limbii pe mancare ,daca ii place deschide gura si papa , daca nu intoarce capul si i-mi da peste lingura 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
BOMBO pai fa orez asa mai condimentat ca pentru voi si poate papa.Diana nu se mai satura
De fapt ea a papat si pe la 7 luni morcovi fierti cu orez simplu usor sarate,doua zile la rand si i-au palcut.Atunci a avut si ea singura data un pic de diaree,dar nu asa apoasa.
Ma pun sa vizionez pozele,pana pap (iar
)
UNDE LE-AI PUS CA NU LE GASESC?
MONI
de
Bombonicaaaa spune:
Nu ma consideratzi voi asa mare curajoasa cu plecatul asta , ne chinuim si noi sa plecam pe undeva de un an dar mereu apare cate ceva sau din lipsa de timp , data asta nu am stat sa cantarim ce facem sau unde mergem ca ne-am fi razgandit , am pus repede tot in masina si abia pe drum ne-am hotarat incotro mergem .
Ne-am cam bosorogit si noi cu plimbarile astea , dar cand ne vine pe chelie , destul de rar ,am plecat in primul minut sa nu fie loc de targuiala
si sa stitzi ca atunci este parca cel mai fain cand nu e nimik aranjat 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL