Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anda, imi pare rau ca treceti si prin asa ceva. Chiar ca a fost nashpa vacanta voastra.
Sanatate multa lui Mark!

Eu am intrat sa va povestesc ce a facut Roxanica .
Tocmai o schimbam de pampers (kk) si a sunat telefonul. Am strans pampersul in graba si i-am incheiat salopeta, apoi m-am dus la telefon. Nu mi-am dat seama ca am lasat pampersul in patut.
Cand am venit inapoi la ea... ... era foaarte fericita... cu mainile in kk din pampersul desfacut. A murdarit si cearceaful si paturica si hainutele ...

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

La Multi Ani pentru galustile mici Bianca Ioana Si Raisa Ioana.Sa creasca mari si sa fie sanatoase.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

LA MULTI ANI RAISA-IOANA
LA MULTI ANI BIANCA-IOANA

http://i104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/ShowLetter1.gif
Dana si eu ca am avut o noapte crunta, Dani a avut febra f mare si vreo ora jumate nu mi-a dormit.A baut ceai si cumva s-a linistit. Cred ca s-a trezit de vreo 4 ori in total si ca sa recupereze a dormit pana la 9.30 cand a baut si 210 ml lapte (cred ca de flamand ce era nu ca i-ar fi trebuit). Nu vad nici o aparitie de dinti, se vad 2 dar nu pot sa vad daca i-au strapuns gingia ca e tare incapatzanat cand vrea. Nu mi-am luat neglijeul ala ca ar fi atatat pe mine ca .
Roxanica va fi o norocoasa cand va fi mare...asha se spune. lasa ca nu e nimic ca se spala hainele
Anda, imi pare rau de Mark, sper sa nu mai faca febra si sa puteti pleca odihniti spre casa.
Bombo si Irina pe unde sunt????? Ca nu au mai dat nici un semn de viatza demult cel putin eu nu am mai vazut-o demult pe Irina.... Anasol zicea ca nu o sa stea acasa cu David si nu are net acolo. Ca sa nu mai zic de Deea, care mai baga cate un mesaj scurt si cam atatasi ne mai incanta cu cate un film cu desenatoarea ei
Vreau sa ii fac la Dani o tocana de cartofi cu ardei, rosii, smantana...daca nu mananca nici deseara lapte ii dau dinaia ca ii plac mancarurile de cartofi (ca si noua de altfel).
Restul sectei..
Incep zilele de nastere, puii nostrii incep sa faca 1 anishor pe rand, pe rand. Vin o gramada de aniversati, in 6 ianuarie si in 17 vad cei mai multi copii nascuti intr-o zi.
Azi maine o sa aibe si puiul meu scump 1 an .Imi vine sa plang de bucurie, si cred ca voi plange in ziua aia, la ce minune am facut si cand ma gandesc ca nu l-am vrut.
Gata ca ma apuca melancolia...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fetelor am avut show azi-noapte.
Andrei s-a trezit la 4 dim plangand .Ii mai da un dintisor.
O ora jumate l-am plimbat prin casa si el saracutul incerca sa adoarmasi nu putea .Si suspina in somn , mi se rupea inima de mila lui.I-am masat gingiutele cu dentinox .
Intr-un final a acceptat un bibe de laptic.A adormit printre suspine mititelul.
Sunt chiauna acum .O sa-mi iau o cola sa-mi mai revin un pic.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Of, Bianca, si Dani a facut febra? Imi pare rau. Sper sa nu fie nimic altceva decat dintisorii.
Numai bine!

Anca, sa-i iasa mai repede dintisorul lui Andrei sa scape de dureri!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Anca la fel ca si tine si eu sunt chiuna de somn. Sper sa treaca repede perioada asta de dinti, la Dani in mod normal o sa ii iasa 3, 2 se vad deja. Ieri am dormit eu mai mult dimineata si azi doarme sotul meu ca e in concediu pana in 16 ca altfel nu puteam merge la Rev daca nu si-ar fi luat concediu. Cu turele lui numai in concedii putem merge pe undeva
Dana,
Trebuie sa merg pana in centru si nu am nici un chef. Maica-mea vrea sa merg sa ii cumpar la Dani de ziua lui un lantzisor de aur si daca nu gasesc sa cumpar aur si sa merg la bijuterie sa ii fac unul la comanda.
Asta a fost cadoul ei la implinirea 1 an la toti nepotii. Si la 2 ani a fost un medalion , mai bine zis cruciulitza de aur.
De 1 ora Dani sta in tarc si se joaca si Sandra langa el. De o ora i-am spus sa mearga sa invetze pt luni dar vad ca ma agit degeaba. Decat sa invetze mai bine se joaca cu frates-o. Dupa ce adoarme Dani sa vedeti ce dictare bag in ea de ii iasa si pe urechi. Si dupa-masa facem probleme la mate ca vacantza asta nu a facut nimic

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI RAISA-IOANA
LA MULTI ANI BIANCA-IOANA

Acum pap si am bagat si eu nasul ..... n-am timp sa scriu,asa ca ma limitez la citit si va trimit

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

salutare!
sa stiti ca sunt diferente intre bb la mers...eu am o vecina cu o fetita abia a facut anul si merge de rupe...de la 6 luni sta in picioare.si e pe bune- am vazut-o. Ioana mea merge tinuta de o minutza...incearca singura sa faca pasi dar inca nu prea poate.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Mai fetelor, puii vostrii musca? Dani cand il tin pe mine asha musca de numa. Si mai nou cand da pusi incearca sa muste Si nu are decat 3 dinti...ce ma fac mai incolo???
Sandra imi aduc aminte ca i-a muscat pe toti copii de la cresa, avea mania muscatului pana cand am luat masuri. nepoata-mea era toata muscata de ea cand se jucau impreuna si o faceau foarte des ca stateam la vremea aia in bloc vizavi de sora-mea.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

hai sa va dau vesti de Dav a lui Anasol
sunt acasa..au facut rev acasa...cred ca peste o zi 2 o sa apara si anasol pe forum. Aseara erau in metro faceau cumparaturi pentru motzul de miine.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput