Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 12
Biancas spune:
Sora-mea a ajuns cu fata la spalaturi gastrice dupa ce a mers in camara si a luat nu mai stiu ce medicamente
Cred ca v-am mai zis. Aveti grija la medicamente. oricum mai nou toate sunt cu sistemul asta anti-deschidere dar doamne fereste sa poate deschide vreo sticlutza.
Medicamentele noastre sunt in sertar aici in camera mare dar nu il poate trage inca ca e mare si greu, iar medimentele lui sunt sus in dulap. Oricum el sta in camera lui doar cand doarme ca e mica camera si am si prelungitoare si o floare pe jos, asha ca inca nu umbla.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
Gata lapticul,am plecat la nani,ca maine merg ultima zi la munca aici ...
Sa vedem cum o fi dincolo,ca cica o sa vina si o tipa italianca luni,poate la conta cu ea trebuie sa colaborez.Pe de o parte imi convine ... De exemplu,cu sotia fostului patron ,colaboram bine - ea se ocupa de conta la firma lor. Sa vedem ce fel de specii or fi 
NOAPTE BUNA Bianca,Maraki si la toata lumea
!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
Biancas spune:
Moni am observat ca azi ai stat mai mult la servici ca deobicei adica ai stat la program normal...poate deaia ca esti ultima 100 de m ![]()
Noapte buna si de la mine, merg si eu la nani.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
acina spune:
Zice mama ca eu am mers dupa ce trecuse Craciunul.Pana in revelion.Deci aproape 1 an , iar Dan zicea soacra-mea ca la 1 an si 2 luni.Andrei se tine pe picioruse si merge tinut de manute.
Fug ca il aud mataind.Pupici.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
dana_ene spune:
'Neatza!
Eu sunt prima si dau cafeaua
.
Am citit... cam pe diagonala, dar am aflat care-s ultimele noutati, asa ca pot sa va raspund.
Ingrid, am primit pozele
. Le-am transferat deja pe site. Nu stiu sa-ti spun care mi-a placut mai mult. TOATE ! Ai asa o frumusete de fetitza cu ochisorii albastri... dulce tare.
Deci, mamicilor puteti sa vedeti la paginutza ei ce comoara e Diana de Ingrid.
Denisa, felicitari pentru eco. Stiam eu ca o sa vii cu vesti bune.
Maraki, eu zic sa va fie de bine. Asta-i noroc la inceput de an, sa dea Domnul sa va mearga tot asa de-acum inainte
.
Iar de cumparat.. pai stiti voi mai bine ce va trebuie sau ce ti-ai dorit si inca nu ai luat.
Acina, cum sa ma supar? Se poate! Dimpotriva. Am dat acceptul.
Cred si eu ca te-ai topit de placere cand i-ai auzit glasciorul lui Andrei. Sa-ti cante el?... Minunat
.
Bianca, si de ce nu ti-ai luat neglijeul? Daca sotul tau il vroia trebuia sa-l cumperi.
Cine ne mai poate da vesti despre Anasol si Dav?
Ce-or mai face Mirela si Dani?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
dana_ene spune:
RAISA 
Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de mult noroc!
Petrecere frumoasa!
BIANCA IOANA 
La multi ani! Distractie placuta! Sanatate, fericire si noroc!
Mamicilor, sa puneti pozeeeeeeeeee !!!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
paula2003 spune:
La multi ani!
A_Ancutza78- Bianca Ioana
Ursoaica- Raisa Ioana
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
ralirali spune:
La multi multi anisori sanatosi si fericiti printesei bucalate Raisa Ioana si bubulinei papusica Bia de mami Anca.
Sa aveti parte de tot binele din lume si numai veselie!
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
pisoi3 spune:
LA MULTI ANI RAISA SI BIANCA-IOANA, SA FITI SANATOASE, NOROCOASE SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!
pisoi3 spune:
Buna fetele,
La multi ani, ca nu am apucat sa va zic pe anul asta! Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti voi, numai bucurii si impliniri sa aveti!
Noi trebuia sa plecam azi inspre Luxemburg dar azi noapte a facut Mark febra, 40 si ceva, nu stiam ce are, i-am facut noi frectie cu otet, i-am dat novocalmin si nurofen si i-a mai scazut. Dar a urlat cam toata noaptea si noi suntem terminati de oboseala. Nu stiam de ce are febra, ieri l-am si vaccinat si ne gandeam ca de aia. In dimineata asta am remarcat ca ii mai iesise un dintisor, cred ca de aia a facut febra. Asa ne cam face, cam face febra cand ii ies dintii
, dar nu intotdeauna.
Asa ca plecam maine, abia astept sa plecam, am avut o vacanta super naspa aici, ca sa nu mai zic ca sunt obosita la maxim!
Sper sa mai intru azi, va pupic si va doresc o zi minunata!