Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
bits spune:
Adela si eu am fost treaza tot timpul.parca imi era frica si sa dorm,nu stiu era o senzatie tare ciudata.tura asta vreau sa cer sa-mi faca un somnifer ceva daca iarasi nu o sa pot dormi.
AMR 6,KEN(1nov 2004)
marinar spune:
criss stiu ca nu nasc azi, pot trece chiar si 2 sapt din cate am auzit, dar macar e un semn.
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
mamescu spune:
Am venit acasa sa imi iau bagajul.AZI NASC!!!!!!!
Nu nasc cu Dimitriu ,ci Cu Dr meu,Mataca.Pe la 17-18 ma opereaza.
Am 5 morcovi in fund acum.Tremur toata de emotii,chiar daca e al 2 lea bb.
Va pup si vorbim cand vin acasa!
Irina care sta sa nasca
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
Ana_Alx spune:
mamescu iti tinem pumnii,ne rugam pt tine ca totul sa fie bine.
35+
+
Mimishoru'(2 ani si 9 luni)
megbeng spune:
mamescu, am dat drumul la galerie!! te asteptam cu bine inapoi, cu bebele sanatos in brate!!! poate dai un SMS ceva cand iti revii (probabil liudei..)

hai galatiul!!!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

adinush spune:

Curaj Irina!!
Hai ca daca ai putut o data,o sa poti si a doua oara...pana diseara o sa fii cu bebitza in brate
Adinush
40 fix fix cu
- Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie
ylilimic spune:
quote:
Originally posted by megbeng
multumesc de informatiile cu umidificatorul...am incercat cu un vas cu apa pus pe calorifer(doua, chiar, dar nu de ceramica) si nu s-a intamplat nimic...as cumpara de la ufesa, dar mai cercetez piata un pic
... si la noi nasa batea ceva apropouri, da ne-am facut ca ploua..ea ar fi vrut sa-l cheme (si) mihnea pe bebe, dar noua nu ne place deloc numele asta..o sa fie matei. simplu! vroiam nume de sfant musai, da am vazut ca e pe 16 noiembrie sf evanghelist matei, chiar daca nu e asa popular ca ion, vasile gheorghe, stefan, constantin si altii de pe la noi
Umidificatof am luat din Metro, de ceramica, se plaseasa in spatele caloriferului cu o sarma "invizibila". Vasul PE calorifer nu va tine multa vreme, caci creste bb si nu vei avea liniste cu el
Sf Apostol si Evanghelist Matei, pe 16 nov, e chiar mai important decat sfintii binecunoscuti din calendar!!! Explicatia? Nu sunt decat 12 apostoli la Cina cea de taina si doar 4 dintre ei sunt evanghelisti. Matei e unul dintre ei. Restul, binecunoscutii tuturor, sunt doar sfinti...Si eu am avut aceeasi problema si am vb cu preotul, care m-a lamurit pe deplin!
Mamescu -

iti tin pumnii!marinar - eu am nascut in aceeasi zi in care a aparut dopul... Ia sa iti fac eu galerie, ca nu se stie!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 12 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
wannajo spune:
Ieri noapte am avut un "episod" mai nasol, am crezut ca o sa nasc!
Pe la 02:15 m-am trezit cu o greata f puternica, iar cand m-am ridicat in picioare m-a apucat o durere cumplita de ovare si vezica, din acelea cu cutite, ca la ciclu. Ca sa-mi treaca greata l-am rugat pe sot sa-mi faca o limonada pe care am baut-o pe nerasuflate, motiv pt care imediat m-a apucat si osuper-forfoteala in burta si insotita de gaze, normal... Vazand ca durerea ca de ciclu nu inceteaza am luat un no spa, timp in care am remarcat ca bebelinul nostru care salta de mama focului in burtika (deh, de la gazele din burtica o fi zis ca-s artificii si e rost de party) isi schimbase pozitia in burta. Isi mutase corpul de pe stanga pe dreapta - sotul meu sustine ca el crede ca s-a intors chiar cu capul in sus. O sa vedem la echo... Deja ma gandeam sa merg la camera de garda si sa o sun de acolo pe doctorita. Tot episodul a durat cca 45 min -1 h, dupa care durerile m-au lasat incet incet, intai cu pauze de 6 min, apoi de 15 min si apoi am adormit![]()
Am programare la dr pe 11 si am hotarat ca daca nu se va mai repeta figura asta nu are rost sa ma duc inainte.
marybell, eu nu am reusit sa vad pozele desi m-am logat...imi da o eroare de album. Dar o sa insist, nu ma las pana nu-l vad si eu pe Erik. Vreau sa iti spun sa stai linistita in privinta evolutiei lui Erik (bine inteles sa-l urmaresti cu atentie, dar fara teama!). Eu m-am nascut ceanuzata ("mov"), mama pierduse apa si eu stand cu capul spre sternul ei nu mai respirasem de multa vreme - lichidul amniotic devenise verde inchis spre negru... Am fost reanimata si nu am avut probleme pana acum de nici un fel. Asa ca eu cred ca va fi totul bine cu Erik! Pupici multi!
wanna &
bebe din burtika _ 34 w & 4 days
ylilimic spune:
quote:
Originally posted by oana_bucur
Anis vad ca si la tine scoaterea atelor de la cerclaj se face doar la primele semne de travaliu...
M-am lamurit si eu intr-un final: scoaterea cerclajului se face mai devreme de debutul travaliului. Daca nu, exista riscul rupelor membranelor si a carnitei din zona din cauza contractiilor si a copilului care "vine, vine, calca totul in picioare", ceea ce ar inrautati situatia. Asadar si pe mine si pe Anis ne cheama mai devreme la scosul firului si apoi ...D-zeu cu mila! Sa vina bb cand o vrea
Toata noaptea m-am gandit la tine, ca am uitat sa-ti scriu aseara despre asta

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 12 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
adinush spune:
Sondaj de opinie:ce ziceti ,o fi nascut Ivona? Avea DPN pe 1 si nu a mai postat de mai bine de 24h
Si azi cred ca vine si Aelita acasa.Daca nu au fost probleme,ceea ce nu cred ar cam fi cazul.Sper sa intre sa ne povesteasca si eventual sa ne arate poze cu bebelina
Adinush
40 fix fix cu
- Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie