Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Lili am modificat eu listutza,daca ma apuca nascutul te bat si pe tine si pe Mariana

Adinush 39+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

FETELE
Eu sunt la Breaza si ningeeeeeeeeee rau...de nu mi s-ar rupe aa pe aici ca nu stiu cum si unde sa ajung sa scot cerclajul...sper sa putem pleca maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

dragele mele, am si eu o intrebare despre neplacerile sarcinii...ma ustura ingrozitor talpile, parca am mii de ace...si sunt fierbinti. Voi aveti probleme cu circulatia periferica?
Oricum durerile oaselor bazinului sunt infernale...multe nopti ma chinui...

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Megbeng, saru'mina! Deci sa stau linistita k tot in jur de DPN conform UM iese...kiar dak iese ==>


Marce 32+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006


Vine bebelina mea, "nu-stiu-cum,k m-am razgindit"-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

ruxi, partea a doua a povestii nasterii e cu adevarat inedita. Ceea ce ai scris nu am mai auzit niciodata, sunt sigura ca au mai simtit si alte mamici la fel dar nu au avut curaj sa recunoasca.

r_marce, ce ti-a scris megbeng referitor la DPN ti-as fi spus si eu, la mine era mai mult o parere, ea e si documentata in acest sens. Parca pe tine te-am mai auzit cu dureri articulare, maini umflate, amoretesc noaptea... Nu e frecventa manifestarea, prin urmare cand prin pe careva nu o scap. Spune-mi, tu inainte ai mai avut asemenea dureri, te stii cu vreo forma de reumatism? La dr ai spus ceva? Ti-a recomandat vreun remediu sau ai descoperit tu vreunul? Eu una sunt disperata, momentan e lucrul care ma chinuie cel mai tare de-mi doresc o nastere apropiata. Daca te confund, ma ierti!

ylilimic, problematica situatie cu Matei, se pare ca tot tu vei fi rezolvarea desi ai fi facut oricand delegatie cuiva. De aici noi cele fara experienta putem trage concluzia ca oricat ai proceda de corect si respectand norme mai moderne sau consacrate din psihologia copilului, conteaza enorm si materialul clientului.

oana_bucur bine ai revenit si ne bucuram ca esti bine. Cu kg... era batator la ochi de o vreme, ne faceai sa murim de ciuda.
Intre timp am aflat si eu de ce mananc atat. De la o vreme nu-mi face bine cam nici o mancare, fie imi provoaca asuri, fie o stare de disconfort sau gust neplacut. Atunci simt nevoia sa o contracarez cu alt meniu in speranta ca voi fi mai norocoasa. Nadajduiesc ca dupa nastere sa nu raman cu obiceiuri proaste, ca starile va trebui sa dispara.

Haricleea, bine ca s-a terminat totul si ca ai un copil asa de bun.

Salina, felicitari . Sa-ti traiasca minunea, sa va bucurati de ea. Ce nume frumos ati ales!

Adinush, nu ramane nimeni cu bb in burtica, cum si cu cine i-o fi norocul. Stii ca niciodata nu putem detine un control total asupra lucrurilor! Bineinteles ca nu-i de dorit sa nasti cu altcineva, dar... ce sa faci? Nu-l poti suna pe dr sau poate ai vb dinainte, daca el nu e ce faci? Poate te lasa el in seama cuiva, e putin diferit decat sa nasti cu dr de garda, desi poti avea noroc si intr-o atare situatie.

Va las, mor de somn, pna am scris mesajul am atipit de doua ori





criss 37+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor, am reusit sa pun cateva poze cu Erik care azi a implinit 11 zile, si care in ciuda a ceea ce s-a intamplat in timpul operatiei, (daca va aduceti aminte ce v-am povestit vis-a-vis de aparatul de aspiratie care nu a fost pornit, urmare copilul s-a inecat cu lichid, sange si a trebuit reanimat timp de 5 min, nota Apgar 6);
se simte foarte bine, mananca, a luat in greutate, zambeste, doarme si deocamdata ne trezeste doar de 2 ori pe noapte fara prea multe plansete. Am fost la control pe 31 sa vedem cum se prezinta taietura, am stat de vorba cu doctora, si a ramas sa ne intalnim si cu pediatra undeva in jur de 15 ianuarie si sa discutam impreuna pe marginea a ceea ce s-a intamplat.
pe mine ma intereseaza in mod expres sa nu fie afectata dezvoltarea copilului d.p.d.v neurologic mai tarziu datorita faptului ca aproximativ 5 minute a durat pana au reusit sa-l faca sa respire.
o sa va tin la curent cu noutatile
va pup pe toate

Mary si Erik

poze cu Erik in primele lui zile de viata
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Anis vad ca si la tine scoaterea atelor de la cerclaj se face doar la primele semne de travaliu... Oricum daca e sa luam de bune datele meteo maine ar trebui sa puteti circula linistiti spre bucuresti.
Criss nu pot spune ca pofta de mancare mi-ar fi disparut cu totul...pe ici pe colo ma mai apuca si cate-o pofta...evident de prajituri ca sa fie oabla treaba.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

criss - chiar nu as vrea sa sperii pe nimeni, insa Matei s-a schimbat mult din saptamana cand mi s-a facut cerclajul. Habar nu am daca e vreo legatura intre evenimente, stiu doar ca sunt faze prin care trece, se acceantueaza unele si dispar altele... Ma straduiesc, dar vorba ta, se pare ca trebuie sa ma multumesc cu un copil dificil pana cand va fi destul de mare sa inteleaga explicatiile date. Mai rau este ca in fiecare zi primesc mesaje negative (care vreau, nu vreau ma ating la corason) din partea celor din jur (mai cu seama, generatia in varsta). Este de stiut ca acel "cineva de vina" pentru educatia copilului este parintele care sta cu el - adica eu. Si de aici, sa tragem concluziile: nu vorbeste, nu cere la oala, nu mananca de toate, nu doarme fara figuri, se cere in brate la plimbare si toate din cauza mea. Cum crezi ca am ajuns sa citesc carti de psihologia copilului? Sunt constienta ca putini, din generatia tanara doar, sunt de acord cu stradaniile mele, de aceea si incerc sa schimb pareri aici pe forum, cu minti mai "luminate" si mai tinere. Acum sper sa nu se supere fetele ca le ocup spatiul virtual cu problemele mele.

A mai observat cineva ca toti bebelusii nascuti in noaptea de rev si prezentati la TV erau infasati in scutece? Si am vazut imagini din mai multe maternitati... Chiar Raluca mi-a spus ca si pe al ei tot asa l-au tinut, insa regreta ca nu a avut mai multe si mai mari ( vezi detalii in lista din semnatura).

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 12 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ruxi mi-a facut o deosebita placere sa citesc povestea nasterii Timeei. Tare sunt curioasa cum o sa reactionez si eu dupa nastere. Mie imi e mai mult teama ca de bb2 n-o sa pot fi indragostita asa cum sunt de Alexia...hmmm, grea incercare!
Am vazut si pozele cu bebelina ta mica...ce micuta e!

Gabriela_s, poate ne vedem totusi la spital... Eu la prima nastere n-am avut snur la telefon si cand am intrat in sala de nasteri l-am lasat pur si simplu pe noptiera de langa patul din sala de travaliu si tot acolo l-am gasit. Mp3player am avut si eu dar nu am avut timp/chef sa ascult. Am preferat sa citesc o carte despre ingrijirea bebelusului si ... sa ma uit la minunea mea mica!!!
Bani mici iti trebuie...deci mergi pe la chioscul de paine, pe la magazine si schimba sa ai ceva marunti. Eu tocmai azi l-am pus pe sot sa-mi aduca bani marunti acasa caci dc bani pt nastere scot si noaptea de la bancomat, marunti nu prea as avea de unde.

adinush, tu ai avut adidasi dar eu azi am mers in saboti...hihihi. Am picioarele butuci de umflate si ieri am dormit la mama si m-am dus incaltata in saboti...si azi am cam inotat.

Liuda, ti-am zis acum ceva vreme ca nu nasti tu de revelion si ca o sa ajungi pana la DPN...parca-parca incep sa si cred asta...hehehe

marybell, nu am putut sa vad pozele...



Mihaela (35+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Criss68, nu ma confunzi deloc! Eu sint cea care se vaita in surdina de toate alea...
La inceput imi amortea mina stinga, de la cot in jos... tare neplacut! Acum imi amortesc amindoua la fel, dar dak dorm cu ele sub cap/perna. Ma trezesc noaptea cu senzatia asta naspa...o/le las in jos..scutur, si astept sa ajunga singele inapoi acolo.
Pe linga asta...imi simt degetele amortite...mai exact buricele degetelor...uite kiar si cind tastez mai mult la calcu. Si ma doare fiecare articulatie a falangelor. De ce? Cica din cauza edemelor... Sint umflate incheieturile si de aia nu mai ajunge singele cum trebuie. Pe linga astea... ma dureau ingrozitor articulatiile bazinului. Ma trezeam noaptea aproape plingind de durere...si kiar nu sint asa rea de durere. (acum astea m-au mai scutit!)
Altceva... ar mai fi picoarele umflate rau rau...aratam k un elefant...dar de ceva timp, vreo sapt sa zic, mi s-au desumflat la loc si arata aproape omeneste. (poate si pt k am stat mai mult in pat).
Si in sfirsit... distractia suprema... fii'mea nusht cum sta acolo inauntru, k apasa pe un nerv de uneori nici nu mai imi simt tot piciorul drept, de sus pina jos ..de amortit ce e! (se intimpla cind stau mai mult in fund)
Concluzia..? E NORMAL! Asa mi-a zis doctorul...si nu e un prost, k sa ma gindesc k poate nu are dreptate. Nu pot face nimic! Si nu pot lua nimic! Incurajator, nu?
Sa stii k nu am reumatism. Si toate astea sint intr-adevar normale, am citit pe n site-uri (romanesti sau straine). Nu toata lumea le manifesta...sau nu pe toate. Eu probabil, sint una dintre norocoase!
Imi pare rau k nu te pot incuraja mai mult. Macar tu esti aproape de final. Eu mai am asa muuult...si cu toate astea pare o vesnicie!
De aia si intrebam de DPN... pe undeva speram k scap mai devreme! sincer... si o diferenta de 2 sapt si conta asa muuuult!
Acum e fun... k pe linga toate alea...am si niste arsuri uper misto care mai nou, ma tin non stop! Ahhh...si cind imi suflu nasul imi mai curge singe din nas. Si oricum nasul imi e infundat ma tot timpul... traiesc cu cite doua fis-uri de olynth in fiecare zi. Siiiiiiiiiiiiii......... sa mai zic? Mai bine iau o pauza!

Muuult succes si rabdare sa ai/aveti

Va pup,

Marce 32+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006


Vine bebelina mea, "nu-stiu-cum,k m-am razgindit"-Ioana!

Mergi la inceput