Mamici de martie - aprilie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 31
Aurasa spune:
Roxi, si eu tot cezariana am facut si voi face. Si asta am avut si am si acum in bagaj. Nu difera de bagajul fetelor cu nasrere normala cred
Aurasa 
Alexandru 29+ si
Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2
carla_lia spune:

Nici eu nu pot veni la intalnire in weekendul asta (plec din Bucuresti), dar poate o sa ne intalnim si alta data.
Absoluta, eu am incercat sa ma vopsesc cu vopsea fara amoniac, dar nu mi-a prins. Cu vopsea normala nu cred ca o sa mai ma fac pana la nastere. O sa mai vad. Oricum eu cunosc multe persoane care s-au vopsit in timpul sarcinii si bebei sunt bine-sanatosi.
Referitor la liste, eu mi-am facut una cu lucrurile necesare in maternitate si una pentru cele necesare acasa, cand o sa ajung acasa (prefer sa le cumpar pe parcurs, ca nu se stie cum o sa fim cu banii atunci). Daca vreti listutele mele sa-mi spuneti.
Eu ieri am avut o stare... cand am ajuns acasa am plans vreo 2 ore, fara nici un motiv intemeiat, dar ce sa faci cu pasarelele din cap, care in ultimul timp au devenit stoluri
In rest, abia astept sa se termine luna sa intru si eu in concediu...
Lia
28+
Cand vine Iepurasul
alesandra spune:
Absoluta, poti sa-ti faci suvite linistita pentru ca nu-i chiar nici o problema. Facand suvite vopseaua (sau decolorantul) nu atinge pielea capului ( si doar prin piele se pot absorbi substantele din vopsea).
Eu mi-am vopsit parul facandu-mi suvite multe multe negre si aramii ca sa pacalesc firele albe..insa am si stat 3 ore la coafor.
La noi primul micul dejun este compus din fructe, al doilea din biscuiti cu ceva cald de baut iar daca suntem prin oras la plimbare capucino si cornulet...
Pentru crampe e f.bine sa mancam banane pentru ca se pare ca nu-i vorba numai de lipsa de calciu cat si de lipsa de potasiu (care ajuta la absorbirea calciului).
Miscare facem cand putem si noi ... mers pe jos si lectii de yoga pentru gravidute si cam atata.
26+