Mamici de martie - aprilie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Am uitat sa ma scriu ceva...
Mergeti si faceti masaj de gravide....habar nu aveti ce bine e dupa....
Eu nu m-am vopsit niciodata, doar suvitat, azi vreau sa merg sa ma suvitez nu imi mai sta parul deloc s-a facut moale rau. Exista vreun risc? Am voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

salut,
stati nu dat cu ce aveti pe linga voi in mine ca nu am mai scris, dar am fost f ocupata. dar de azi se schimba pt ca am intrat in concediu medical si apoi o sa intru in prenatal.
am intrat doar sa va salut .
carmen si andrei -bogdan

carmen76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Kmi78 e vorba de head circumference.....intra pe site-ul de care zicea mai demult roxanici si ai sa vezi ca la 33 sapt bebelusa ta e numai bine...ca ar trebui sa aiba intre 1794g to 2530 g asa ca e perfect .....uite aici linkul....

http://babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/#Results

vezi sa selectezi tu saptamana in care esti.....

Karra 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

arrisa, sunt o mamica de mai-iunie 2007, dar pt ca am citit si pe la voi m-am hotarat sa-ti scriu ca sa te incurajez si eu putin. Sunt la fel ca tine din Tulcea si stiu ce inseamna medicii de aici, din care cauza ar fi bine sa nu iei in seama tot ce-ti spune un medic de familie, important e sa ai o legatura stransa cu dr.ginecolog. Nu stiu la ce medic mergi tu si nici nu stiu sa te indrum la vreunul pt ca eu merg la Dantes in C-ta, insa important este ca tu sa te simti ok. Nasa mea a avut de la jumatatea sarcinii niste maini si picioare umflate, incat numai cand ma uitam la ea parca ma durea pe mine, dar totul a fost bine. Despre kg ce sa zic, si eu am luat pana acum 7 kg si parca ma ingras de la zi la zi, dar asta e, le dam noi jos dupa.
Te pup si sarcina usoara, fara stres si tensiune crescuta
Si voua burticutze, sarcini usoare si

gabi

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Absoluta - Bagajeul meu consta in:
Necesare maternitate
Halat (capot cu maneca lunga)
Camasa de noapte cu nasturi in fata
Papuci
Chiloti de bbc 5 perechi
Pasta, periuta, piepten, sapun
Prosop de fata
Prosop de sani
Vata 3 pachete mari
Supozitoare cu glicerina
Apa plata la sticla de 0.5 l
Ceai de chimen pt lactatie
Hartie igienica
Dosarul cu analizele din timpul sarcinii
Adeverinta de la serviciu pt. Spital
Pt. Bebe scump si mic :
Prosopel
Sampon de bebe (Sanosan, Nivea)
Pampers nr. 1 sau 2
Crema de fundulet (Bepanthen, Nivea, SAnosan)
Sab Simplex - picaturi(anticolici).
Hainute am folosit ce i s-a dat in maternitatem l-am schimbat in hainele noastre cand am plecat acasa.

Aurasa Alexandru 29+ si Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

MERSI KARRA, nu mai gaseam linkul;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Aurasa multumim pt lista. La maternitatea din bv am inteles ca nu te lasa cu halat si camasa de acasa ca iti dau ei sterile de acolo.
Fetelor cine incepe un nou capitol ca am fost tare vorbarete.

Cria cu

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

aurasa multumim pentru listuta..
e bine ca isi mai aduce cineva aminte si de astea.... ca daca ar fi dupa mine una... numai la durerile de spate si picioarele umflate imi sta gandul.... dar trec ele... si o sa ne vedem si cu BB-ii in brate..

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Camasa de noapte sterila am primit si eu la internare si a doua zi, a treia zi m-am schimbat in camasa mea de acasa. In primele zile este de preferat sa le folosesti pe ale spitalului ca se mai intampla si "accidente"(vorbesc de cantitatea mare de lohii)si se pateaza camasa. La mine a treia zi era duminica, asa ca m-am dichisit si eu sa primesc vizitatorii (Strictul necesar: tati pt. a n-spea mia oara, nasii copilului, ca la restul le-am zis ca au timp suficient sa ne vada acasa si... mai este si oboseala ca doar nu esti la plimbare).
Pt bebe mic acasa am lista cu necesare de la Catalin, daca o vreti... cu draga inima.

Aurasa Alexandru 29+ si Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Sa-mi dati si mie pe PM - parola ca io n-o am ...please!

Aurasa sa-mi dai si mie listuta ...please! io oricum am mari dileme cu bagajul asta...mai ales ca la mine va fi cu cezariana si nu stiu ce-mi trebuie in plus sau in minus

Absolutaio ma vopsesc ca si inainte, am facut o pauza mai mare la inceputul sarcinii, da` atit...io maine merg la epilat, mi-am facut curaj, ca ultima oara m-a durut tare, sa vedem acum cum rezist...

Pupici
Roxygeo25

Mergi la inceput