Mamici de martie - aprilie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

mai fetelor eu nu mai reusesc sa ma programez la ecograf nu-mi rasp nimeni, s-o fi desfiintat???? si ultima eco am facut-o la 22 de sapt , si mi-e asa de dor sa vad pe bebe, mai ales ca ultima oara nici nu ne-a spus ce este din cauza pozitiei...

trebuie sa insist daca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata burtici
kmi78, bafta la echo, insista poate raspunde
eu am repett azi sumarul de urina si urocultura caci la analize iesise o usoara infectie urinara dar neavand urocultura nu am ca sa tratez
inca ma mai lupt cu raceala, dar razbesc eu cumva

Alexa29+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Absoluta ce patut ai gasit cu 260 ron la barza? asa de ieftin sunt la mag de prezentare ca pe net le-am vazut in jur de 600; pune adresa savedem si noi; pls...

Voi cum mai stati cu operatiunea cremuire? eu am inceput si seara si dimineata , cand vad saraca mea piele cat s-a intins si inca se v-a mai intinde... mi se pare mare burtica mai ales de la Craciun incoace a crescut mult, in ultima sapt 2 cm in circumferinta, si sa nu va zic cand ma vede cineva si ma intreaba in ce luna sunt iar eu le zic ca aproape intru in 8 luni se miiiiraaa si zic asa de mica e burtica??? mie nu mi se pare si cu asta basta;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

LA MULTI ANI! Sanatate si mult noroc in noul an! si totodata La multi ani Ioanelor si Ionilor....chiar daca e mai tirziu un pic....asadar am revenit la serviciu si in Bucuresti dupa doua ture de vacanta ca sa zic asa...am multe de recuperat ...ca ati fost tare harnicute...si mie mi-ati lipsit tare mult...da` n-am avut parte de internet pe nicaieri....noi suntem bine, ne marim pe zi ce trece...acum am si poze (zilele urmatoare le pun)...ne miscam mai greoi da` in general am facut cam tot ce am avut chef...mai putin cu ski, patine si altele...da` recuperez io la anu`....

va pupic
Roxygeo 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna dimineata burtici!

Vin si eu de la doctor. L-am vazut si pe bebe , din pacate pozitia lui era de asa fel ca nu s-a vazut sexul asta e... la nastere sigur o sa aflam
Pozitia lui nu imi place desi doctora nu parea ingrijorata. Capul e in dreapta sus, fundul e jos si piciorusele in stinga. Sper sa se intoarca... eu chiar vreau sa nasc natural

Chiar am fost mirata cit de multe fete aleg calea naturala! Dintre cunostintele mele, multe au preferat cezariana.

Patut tot din lemn vrem sa luam si noi, lemn masiv si netratat cu chimicale. In plus, patutul o sa aiba si roti ca sa il putem trage dupa noi prin casa. Mi se pare o idee excelenta. Sint mai multe modele aici, urmeaza doar sa ne decidem.

Pupici,

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am pus 2 pozite in album

Alexa29+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

incep sa-mi pun problema daca nu cumva am canalele infundate la sani, pt ca nici mie nu mi-a curs inca nimic si nici nu au crescut , doar putin umflati, pot purta inca sutienele de la inceput; din cauza acestor doua motive incep sa ma gandesc daca voi avea laptic pt bebe, am citit ca e destul de dureros sa te mulgi sa desfunzi canalele; fetelor cu mai mult de 30 sapt la voi cum este????mai e timp????

Mergi la inceput

Frumoasa burtica ta la 29 sapt Alexa!!

Am intrat pe site la buburuza si sunt f mari preturile la patuturile din lemn, mie asa mi se pare... tot mai iefite la Barza

Roxana si tu ai burtica frumusica si ma tot mir unde s-au pus kg de care spuneai , poate a gresit cantarul...

Andreea tu cum te mai simti? ai aflat si parerea unui medic in legatura cu contractiile??? ai grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Salutare mamici!

Ieri am fost plecata pe la Ioni si Ioane ,asa ca n-am avut cand sa intru pe net ,dar azi am citit tot si am ramas placut surprinsa sa vad cate raspunsuri si incurajari am primit.
Vreau sa va multumesc la toate din suflet ca sunteti alaturi de mine .Din tot ce mi-ati spus singurul lucrul care nu l-am incercat este tratamentul homeopatic;sincer sunt hotarata sa-i spun dr cand ma duc maine ca nu mai vreau sa fac tratament cu antibiotic;oare daca stau asa si nu fac nimic(ca practic nu ma doare nimic),ce se intampla?o afecteaza pe bebelusa in vreun fel? dr ginecolog mi-a zis ca pot sa nasc prematur de la infectia asta,dar stiu ca dr de la nefrologie (care imi da si tratamentul de altfel) a zis ca nu v-a avea urmari asupra sarcinii;ma rog....voi vedea maine cand ma duc cu acelasi rezultat de la urocultura,si poimaine ma duc la eco s-o vad pe bebelusa ,ca n-am mai vazut-o de ....anul trecut
Inca o data multumesc pentru sfaturi si sper sa revin cu vesti mai bune dupa ce mergem la tanti dr.

Sa aveti o saptamana buna!

24 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Am venit si eu la raport.
Nasterea: Am mai scris despre asta. Ma consider rezistenta la durere si imi doresc sa nasc natural, fara nici o anastezie, dar pana la urma doctorul decide si trebuie sa fie decizia cea mai buna pentru amandoua (pentru bebitza si pentru mine)
Despre haine second-hand eu nu am o parere foarte buna, cel putin pentru perioada 0-3 luni. In schimb nu am nici o problema cu alte lucruri pe care bebe o sa le foloseasca cand o sa fie un pic mai mare (gen premergator, leagan, scaunel de masa - astea o sa le primesc de la nasa)
Referitor la somn am avut cateva nopti albe, dar se pare ca inca nu a devenit o stare generala. Am observat ca daca mananc mai mult seara adorm foarte greu. Asa ca o sa incerc sa mananc mai devreme sau mai putin. Ma cam sperii de greutate, eu am plecat de la 58-60kg (pe acolo am stagnat vreo 6 ani) si acum am 75. Mai rau e m-am ingrast brusc, pe la 20 de sapt. pusesem doar 4kg.
aaa... si mi-au aparut vergeturi pe sani, cu toate ca m-am cremuit de 2ori pe zi (cu crema de la Dove). Apropo, voi cu ce va ungeti? Ca se pare ca eu nu-mi dau cu ce trebuie.

Lia 28+ Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput