Bucurii de sept - oct 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hai ca m-am distrat cu disputa voastra de astazi referitoare la alaptat. Eu personal nu cred sa fie vre-o mamica care sa aibe titi si sa nu dea copilului mai ales in primele 2-3 luni de viata, ca dupa intervin diverse pb se poate. Mie una mi-e ca daca ramin deodata fara lapte sau scade "productia " fimea moare de foame si se enerveaza ca nu accepta nici un lapte praf vrea doar titi.Mai e si "rea de foame". Am incercat Humana si Nan sa vad daca ii mai trebuie fata de ce ii dau eu. Nu a fost posibil pt ca il scuipa.
tanima ma intrebai parca de ce ma grabesc cu diversificarea. Nu ma grabesc , de 3 sapt ii dau suc de morcov cu mar ( adica 2 i-am dat citeva lingurite de suc de morcov si restul combinat)si as vrea sa vad daca accepta cereala avind in vedere ca lapte praf simplu nu vrea.Poate la papica o fi ok nu stiu dar nu vreau nici sa ii bag un aliment brusc.Am inteles ca dupa 6 luni accepta mai greau ceva nou cel putin asa am citit prin Capraru sa nu se amine nici f mult .Macar sa stiu ca nu moare de foame la cit de haplea este.

POZE

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Msl cand te vei duce cu fetita la vaccinul de 4 luni pediatru iti va spune daca e ok sa incepi diversificarea sau nu ( sunt anumite conditii care trebuie indeplinite). Tot pediatrul iti va da ce schema de diversificare sa folosesti.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

mslsa sti ca asta am tot vrut sa intreb si eu si am uitat inclusiv pe pediatra. Mi-a spus o stomatoloaga care are si ea 2 bebei ca se da zimaflor de cind o nasti si sa incep sa ii dau ......mai stie cineva cind si cum se da?

Cit despre ridicatul in fund eu abia de azi am inceput sa o ridic pe o perna dar f putin sau asa cind ma mai joc cu ea se trage in minute si o ajut eu sa se ridice in fundulet dar nu o tin mult. Cred ca este prea devreme totusi nu avem inca 4 luni.Iar pe burta cind sta isi ridica capul bine.Oricum prea mult astimpar nu prea mai are sa stea numa pe spate cu fata in sus se foieste toata ziua zici ca e arc.

POZE

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

quote:
Originally posted by cri19

Fetelor, am si eu o nelamurire,ca pe la ginecolog n-am mai ajuns ca sa-l intreb: pot sa raman insarcinata chiar daca nu mi-a venit niciodata menstruatia de cand am nascut?

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

album Andrei-Roberto
ajutati-l pe bebe ANDREI

Uite ce am gasit pe romedic . ro:
" īti poti recapata fertilitatea si poti ramāne īnsarcinata dupa 6 saptamāni de la nastere, chiar īnainte de a avea menstruatie. Alaptarea la sān va īntārzia perioada fertila (īn conditiile descrise mai sus). Va trebui sa īncepi sa te gāndesti la planificare familiala īnainte de nastere. Daca intentionezi sa alaptezi va trebui sa alegi o metoda care sa nu afecteze laptele de la sān. Acestea sunt: metoda amenoreei de lactatie, prezervativele, pilula monohormonala, dispozitivul intrauterin sau contraceptivele injectabile. Daca nu alaptezi, poti folosi si contraceptivele orale combinate īncepānd cu 3-6 saptamāni de la nastere."

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Cri cam pe unde am fost mi-au zis dermatita atopica. Este genetic de la sotul meu ca el este alergic la polen si praf. Ce sa facem sa speram ca se va ameliora in timp. cel putin aici in Finlanda juma de bebelusi au aceasta problema zic ei din cauza climei. Am inteles ca soarele si apa marii fac bine. Si la Bianca este acuta pe obrajori si sub barbie. Cum o dau cu cortizon dispare , cand ma opresc apare din nou. dar trebuie sa fac si pauza cu cortizonul asta. incerc tot felul de creme de hidratare pentru aceste probleme ca au o multime "made in Finland" special pentru piele atopica, sa vedem care se potriveste mai bine.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

OANACN multumesc frumos pt. raspuns;sa inteleg ca daca inca nu mi-a venit si inca alptez nu sunt fertila?

Mergi la inceput

VAUVA sper totusi sa fie din cauza ca e micuta si are pielea mai sensibila.Mie nu mi-a trecut niciodata cu alta crema decat cu cortizon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ro-Ana...e acceptat sucul de morcovi cu brio.
M-a rugat Nicolstoy sa va transmit ca la www.auchan.ro e oferta maine, 4 ian, de printare gratuita 20 poze. Intrati pe site si vedeti cum (cine vrea). Si mai e dupa 12...din cate am inteles de la ea.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Na ca mi-a dat de treaba Nicolstoy :) (multumim de info Inni si Nicolstoy). Oricum e faina metoda astora de la auchan pentru comanda. Adica faci un singur drum doar sa lei. buna treaba asa. Eu stau la ora asta tarzie sa trimit poze astora sa mi le faca. Maia mea doarme dusa de vreo 2 ore si eu bantui pe aici. sper sa mai doarma si dupa ce termin eu ca maine am de umblat dupa costumatia de botez..
Noapte frumoasa...

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

'Neata la toata lumea.Azi vad ca e slaba activitatea la "bucurii" sau mai exact lipseste cu desavarsire.Sa inteleg ca aveti puiuti asa cuminti incat inca nu v-au trezit?!
Hai ca azi dau eu !

Mergi la inceput