PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 4

anasia spune:
muuh, m-am gandit si eu la asta, dar papa san (cam 20 ml)+180 formula cu o cupa cereale, e putin?;
norocuta, mi-e necaz ca o vad ca moare de somn, si tot nu doarme;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Muuh spune:
Tweety in niciun caz nu m-am suparat. Sunt de acord cu ce ai scris, absolut intru totul.
Miruna + Alexei

AYSHA 2 spune:
la multi ani sarbatoritilor de astazi
am uitat sa va spun ca de 2 sapt rares se taraste de-a busilea, inainteaza pe pat chiar si in somn astfel incat se opreste cu capul in panza patului se trezeste si plange acum nu mai putem sa il lasam nesupravegheat pe patul mare se intoarce singur pe burta se taraste si ajunge la margine
am mai intrebat si la subiectul trecut cum facem piureul de legume atractiv si cum il pacalesc sa ii dau carnita si galbenusul de ou in fructe sau cum altfel
scriu aiurea pt ca sta in brate la mine e f atras de computer
va pupam pe toti

Muuh spune:
anasia nu pare sa fie putin. Ce ti-a zis pediatra cresti treptat cerealele? Eu acum ii dau seara doar lapte cu cereale si il tine de la 09 pana la 05 dimineata. Daca se trezeste intre timp ii dau apa, suzi si il pun in pat.
Miruna + Alexei

Mali_ spune:
As vrea sa ii cumpar lui Matei un carucior sport, pentru ca avem sistemul de la Chicco si cu landou si cu scaun de masina, dar nu sunt multumita de caruciorul sport. Aveti vreo idee ce as putea sa iau, care sa fie si usor si usor de pliat?

anasia spune:
muuh, da, mi-a zis sa incerc mai intai cu putin, sa vedem daca le accepta; la 180 cat ii dau acolo scrie 5 ling de cereale, dar se face prea gros si nu-l vrea, asa ca incerc cate putin;

anasia spune:
muuh,i-am dat la inceput cereale de la hero, dar au zahar si am trecut pe cele de la topfer;chestia e ca nu intotdeauna papa tot bibele, doar 140-160, la ultima masa de 10;

mihatocae spune:
Am revenit.
Nu mai stiu exact care dintre mamici, dar parca zicea ca lucreaza "in domeniul" asta cu indemnizatii si concedii de maternitate. Am si eu niste intrebari, daca ma poate ajuta cineva!!!!
Eu incep din ianuarie lucrul. Sotul meu este angajat la o firma (de unde primeste salariul pe stat de plata, adica respectiv vreo 4 mil.) Tot cu aceeasi firma, are un contract de consultanta in management, pentru care i se factureaza serviciul ca atare, plus un anumit procent din vanzarile lunare(deci pe firma sotului intra "grosul" de bani).
Intrebarea mea este: poate sotul sa intre in paternitate? Adica in loc de cele 4 mil de la firma sa ia cele 8 mil. de indemnizatie si el sa mearga in continuare la job si sa ofere consultanta in continuare si sa factureze in continuare comisionul respectiv? Seful lui i-a zis ca e ok daca nu de la firma vin cei 8 mil, dar contabila a zis ca cica banii aia de indemnizatie nu vin din fondul de asigurari social, ci din fondul de salarii al firmei.Eu nu am mai auzit asa ceva. Eu stiam ca cei 8 mil vin "de la stat", nu de la firma unde esti angajat. Cum nu ma pricep la acest capitol, poate ma ajutati.

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

anasia spune:
mali si pe mine ma bate ideea sa iau un carut sport pt la primavara; aveti sugestii?

dariana spune:
mali, anasia,
noi avem de vreo 2 luni unul de la baby care, nu mai stiu exact seria acum, era D nu stiu de care, dar e super, mie imi place f mult pt ca e cel mai usor pe care l-am gasit si am cautat o gramada, are numai 4,700 kg si se strange on-hand. Daca intrati pe site-ul lor o sa-l vedeti. E in jur de 3 mil, nici nu e scump.
Dariana si Darius (30.07.2006)