PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sarilla mancacios rau Razvan al tau. Ati inceput cu carnea?

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Fetelor am uitat sa va spun ce face mai nou Luca. De vreo doua zile nu mai reuseste sa doarma bine ziua si asta-noapte s-a trezit de doua ori. De ce credeti? A descoperit si el miscarea de rostogolire de pe spate pe burta si acum de cate ori il pun in pat asta face. Problema e ca el nu a dormit niciodata pe burta si nici nu se poate rostogoli din nou pe spate. Asa ca sta el ce sta pe burta cu capul ridicat, pana cand nu mai poate si incepe sa . Alaltaieri, l-am pus in pat pentru somnul de dupa-amiaza. In interval de 1 ora m-am dus de 4 ori la el sa-l inorc. Va dati seama ca nu a mai dormit deloc.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by alina2006

alta intrebare iana nu prea bea lapte si imi spunea dr sa o dau pe milumil ( eu acum ii dau humana )! sunt intr-o mare dilema, chiar nu stiu ce sa fac, mi-e teama ca daca o sa-l bea pe ala si mai prost! sfatuiti-ma si pe mine, va rog mult!Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Iana-Daria si Mami Alina

alina eu am trecut o pe Ariana pe Milumil 2 ptr ca la fel nu mai manca si sa stii ca pe asta la halit( e si f vanilat iti vine sa l papi tu).i l am dat asa brusc si nu a patit nimik nu dureri de burtika nu scaune moi,ea era constipata si acum face kk de 2 ori/zi si sincer ii merge mult mai bine cu laptele asta in sensul ca a luat bine in greutate.insa e ff consistent ca noi folosim acum tetine L si tot se mai infunda.eu sunt pro Milumil (din experienta mea)andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Maryion programul nostru este uramatorul:

-ora 6-7 240 ml lapte
-ora 10-11 70-100 gr diverse fructe + 100-130 ml lapte
-ora 14 80 gr legume + 130 ml lapte (daca nu mananca legumele atunci papa 200 ml lapte)
-ora 18 4 linguri fulg orez cu lapte + 150 ml lapte
-ora 22 200 ml lapte

La noi problema e cu legumele ca nu prea ne plac si nu mai stiu ce sa-i dau. Morcovii nu-i plac si saptamana trecuta am incercat sa-l pacalesc sa manance si dupa ce am reusit a fost super agitata toata ziua si a avut crampe. Asa ca deocamdata am renuntat la morcov. O sa-i dau suc ca asa-i place.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

lucians suuuuper urare
nu stiam ca esti poeta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph

Mergi la inceput

am fost si noi la control si a luat maxim 300 g inr-o luna si 5 zile
de azi lgumele pt piureul de la pranz le-am fiert impreuna cu carnea
nu-i bine?????
ar trebui sa fierb carnea separat si legumele separat??? ca eu am dat carnea in clocot si qm scurs apa, spuma, am clatit-o si am pus-o cu legumele la fiert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelapop

am fost si noi la control si a luat maxim 300 g inr-o luna si 5 zile
de azi lgumele pt piureul de la pranz le-am fiert impreuna cu carnea
nu-i bine?????
ar trebui sa fierb carnea separat si legumele separat??? ca eu am dat carnea in clocot si qm scurs apa, spuma, am clatit-o si am pus-o cu legumele la fiert

Eu le fierb separat!

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

dariana o sa incerc cu mai mult morcov
azi a papat cam 80 g de piure la pranz
e bine??? bibiloiu meu are 5 luni si 5 zile

quote:
Originally posted by dariana

adelapop, si dari papa la fel la san, iar pure de legume cam 6 linguri, nu stiu cam cate grame inseamna asta, dar te sfatuiesc sa incerci sa-i pui in proportie mai mar.e morcov, ii da gustmai bun.

lushk, multzumesc pt reteta, dar eu chiar tre sa-i fac cu calciu, asa mi-a zis dr, probabil pt ca avea ceva semne de rahitism.

sarilla, calciu lactic gasesti la farmacie

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Dragi mamici de piersicutze am facut oaresce modificari la prima pagina. Merit ca nu v-am intrebat. Dar daca nu va place, nu e nici o problema putem reveni la formatul initial. Astept legumele din puree, ca am inteles ca rosiile sunt scumpe.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Consi io nu vad ce ai schimbat,da` nici nu prea consultam eu listuta asa ca nu prea stiu cum arata.
La mine e aproape 3 noaptea si trebuie sa stau treza,i-am promis unei prietene din tara ca vorbim pe mess si astept sa intre
Fiindca ma plicti m-am mai uitat la albumul my first christmas si am o intrebare:poza de profil a userului piersicutze de pe webshots e cumva poza Patriciei de cand s-a nascut? E mica tare si nu am vazut prea bine.Nu ma deranjeaza daca ar fi dar sunt curioasa daca da si de ce
Mi-e soooooooommmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnn

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput