PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Maryion l-am intrebat pe Masaaki si am aflat si eu ce peste mananca fii-mea Cod si platica.
A trebuit sa caut pe net platica,mi-a spus pe engleza si habar nu aveam ce inseamna.Sunt curioasa,in Romania se gaseste? E pestele meu preferat.
Nici Patricia nu papa f mult lapte;seara inainte de somn 240 dar in timpul zilei intre 100-150. Noi avem mai multe mese de lapte pt. ca ea adoarme doar in timp ce isi bea lapticul.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

pt piersicutzele care astazi implinesc 5 luni

Amalia Cristina, fetita lui Anagia

Ianis Vladut, baietelul lui yanis

Maria, fetita lui Ancutex

Alexia Maria, fetita lui Adina Nicole

pt piersicutza care astazi implineste 6 luni

Bogdan Andrei, baietelul lui Madacristina

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Mamaluidavid, multumesc! Cod se gaseste si la noi, dar congelat (cel putin asa stiu eu) pt ca asta cumparam de obicei.
De platica nu stiu. O sa il trimit pe sotul meu sa caute.
240 ml de lapte o data - esti o fericita.

Chiar asta doream sa va intreb. De cate ori doarme bebeul vostru in timpul zilei. Cat timp se joaca? Cat timp sdoarme?
Pe la ce ora iesiti afara? Cat stati? De cate ori pe zi?

La mine este tare greu cu iesitul afara. Eu trebuie sa ii prepar hrana. Eu trebuie sa il scot afara.
Cam greu pt ca trebuie sa il scot functie de acest programn de preparare a meselor. Si mai este o problema - plange foarte tare cand il imbrac. La noi in casa este foarte cald si cred ca nu se simte bine imbracat. Transpira tare cand il imbrac sa iesim.

Poze:

Mergi la inceput

Alina2006, eu ii dau Milumil 2.
Al meu a papat tzatza pana la 5 luni jumate (bineinteles cu fortza, dupa ce ma mulgeam ii puneam in bibe).
Am incercat cu Humana si a facut o mica alergie, asa ca l-am baut eu.
Mi se par mai bune produsele de la Milupa. Eu ii dau si cu cereale pt 4 luni. O sa schimb sa trecem la cele pt 6 luni.

Poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Consi si Lushk

Eu stiu ca laptele de vaca nu se da ca atare pana la 1 an deoarece este potential alergen. Eu i-am dat lui Cristi formula pana la 1 an si 10 luni.
Branza i-am facut-o si eu cu lamaie, la inceput din lapte formula si de pe la 6-7 luni, nu mai tin minte exact, cu lapte de vaca. Lui Radu inca nu i-am dat, dar o sa-i dau curand.
Despre ciuperci stiu ca nu sunt recomandate decat mai tarziu, poate chiar peste 1 an si jumatate...eu i-am dat lui Cristi pe la 2 ani si doar putine la inceput. Se pare ca sunt cam "grele".

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Weekend placut!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Maryion, Darius papa san, asa ca nu am cum sa masor, nu eu am spus ca papa 210 ml de 3 ori pe zi, probabil altcineva. Eu ii dau la cerere, ba chiar si cand e prea marait si nu stiu ce sa ii mai fac, dar de multe ori e satul si nu papa, el papa cam 2-3 min la san cand ii este foame! Sa stii ca si la mine e la fel, eu fac papica, eu il scot (mai rar, ce-i drept pt ca nu prea apuc), eu aia, eu aialalta, ca deja sunt extenuata; mai vine mama 2-3 ore ziua, nu chiar in fiecare zi si fara weekenduri, dar iti dai seama ca in timpul ala nu pot sa fac mare lucru; plus ca al meu e f marait si singur nu sta mai mult de 5 minute, toata ziua trebiue bagat in seama, tzinut in bratze, plimbat cu caruciorul; afara daca ies nu prea pot sa stau pe banca decat daca doarme ca altfel incepe si acolo sa maraie. Asa ca si mie mi-e foarte greu.Daca ma duc de ex sa fac un dus scurt si il pun in patutz cu jucariile, mai mult ca sigur cand nici nu am terminat bine (stau cam 5 min)incepe sa maraie, pana ma sterg si imbrac deja plange.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Maryion eu spuneam de Luca meu ca mananca 3 mese de cate 210 ml lapte Nan1 si 2 mese de puree-uri (una de fructe+branza dulce si una de carne+legume). De ieri am inceput sa-i dau carne de pui si vad ca ii place. O dau prin blender cu legumele si vad ca acum le mananca. In ceea ce priveste cantitatea de mancare, cred ca nu ar trebui sa te ingrijorezi. Luca este un bb destul de mare la 5 luni jumatate are 8,600 kg si 74 cm, dar asta pentru ca are si mostenire genetica (si eu si tatal lui suntem mari). Dar chiar imi povestea vara-mea ca baietelul ei (acum de fapt e ditamai flacaul) abia la 1 an avea aceeasi greutate. Si asta pentru ca nu prea vrea sa manance. Si acum nu-l mai poate opri din mancat.
Si eu sunt singura si le fac singura pe toate. Incerc insa sa-l scot in fiecare zi chiar daca e seara. Dimineata nu prea reusesc nici eu ca sunt ocupata cu puree-urile. Dar macar 30 de minute tot il scot. Bineinteles cu tipetele de rigoare atunci cand il imbrac.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Consi si Razvan cam tot asa papa...papa cate 210 NAN2 de vreo 2 ori pe zi(ar papa el si de 5 ori,daca i-as da),piure dimineata(cam un borcanel,ca v-am zis ca noi inca papam din borcanele pana saptamana viitoare cand ne facem baieti mari) san de cate ori doreste muschiul,dar din pacate nu am mai mult de 2 ture...si,mai nou..papa vreo 250 ml de lapte cu cereale...am facut asa cum mi-ati zis voi,am pus mai putin,cat sa poata trece prin bibe din ala pt hrana groasa...Bine,mi-au iesit mai ult de 5 mese cat papa el,dar am enumerat tot ca nu e in fiecare zi la fel...
In principiu papa cam de 4-5 ori ziua si o data pe la 5.30 dimineata..san..
Dar mi se pare dragut ca el NICIODATA nu refuza mancarea,chiar daca doar ce a papat 210 de lapte sau orice altceva..daca ii dai peste 10 minute iar suge..chiar daca mai putin...sper sa nu se faca vreun batozel...
Hai ca iar ma intind..va pup!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Consi, waw, apreciez ca potzi sa le faci singura pe toate si sa-l mai scotzi si in fiecare zi pe luca! Eu nu reusesc in fiecare zi, tocmai de aceea acum sunt in cautare de menajera, as vrea sa vina macar o data pe saptamana.
Apropo, daca stitzi pe cineva de incredere si vrea sa mai lucreze va rog sa-mi recomandatzi si mie ca nu mai fac fatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by dariana

Consi, waw, apreciez ca potzi sa le faci singura pe toate si sa-l mai scotzi si in fiecare zi pe luca! Eu nu reusesc in fiecare zi, tocmai de aceea acum sunt in cautare de menajera, as vrea sa vina macar o data pe saptamana.
Apropo, daca stitzi pe cineva de incredere si vrea sa mai lucreze va rog sa-mi recomandatzi si mie ca nu mai fac fatza.

Stai linistita! Te inteleg perfect. Am avut momente cand parca nu aveam timp nici sa ma duc la buda. Plus ca eram epuizata psihic, simteam o oboseala permanenta si nu aveam spor la nimic. Reusesc sa fac ceva prin casa pentru ca Luca poate e mai linistit ca si Darius al tau! Dar las' ca se face el mare si te lasa in pace. Cred totusi ca e adevarat ca, copii hraniti la san sunt putin mai agitati ca si cei hraniti cu formula.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput