un nou inceput

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ei, daca tot aveti chef de stat de vorba hai sa despicam putin firul in patru, deviind totodata de la subiectul initial spre cel mai tentant al perfectionarii in tripla meserie de mama, sotie, om al muncii. Zici tu Country de salon ... perfect de acord, iesi mai bine - ca aspect si timp - decat daca o faci acasa dar ... infrumusetarea de acasa o pot face la ore tarzii, cand spiridusul doarme deja, programare la coafor la 11 noapte nu reusesc. Si cand imi rup din orele de serviciu ca sa dau o fuga la salon SIGUR ma suna cu probleme urgente asa ca am renuntat. Pe sotior m-as baza dar nu ma lasa inima, munceste foarte mult si 75% din veniturile familiei i se datoreaza lui. Asa ca nu prea imi da mana sa-l pun sa stea cu spiridusul cand vine frant de la serviciu, ba si-a mai luat ceva de lucru si pentru acasa... Cat despre meniu-ri eu as da-o pe salate, paine graham cu kefir, cat mai putine chestii gatite temeinic. Dar soriotul adora sarmalele, ouale umplute,ciorba de burta, fasolea cu colan, ardeii umpluti, etc. Spiridusul nu concepe masa fara ciorbita, felul doi e de obicei pui/peste/vitel in tot felul de combinatii ... asa ca salatele mele raman de caruta mai ales ca, si daca le-as face, cu sa mananc eu salata cand sotiorul infuleca cu maxima pofta un copan de pui mare cu mamamliga, branza si smanata? Cam atat, oricum multumesc de sugestii si pareri...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Edit: scuze pentru sfaturile necerute si in afara topicului din mesajele precedente.
Tu de fapt te intrebai retoric daca spiritul Anului Nou iti va schimba viata de acum incolo cu de la sine putere, iar tu te vei lasa cu placere dusa de valurile lui.
Ei bine, eu cred ca numai tu poti declansa niste schimbari, daca vrei, iar cei din jur te vor ajuta.
Daca situatia in care te afli de mai mult timp e atat de rea, inseamna ca ai toate motivele sa vrei schimbarea. Daca iti gasesti scuze sa nu schimbi nimic, inseamna ca de fapt mai poti intinde coarda pana va plezni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragelor, la mine faza cu un nou an a dat roade din plin.Anul trecut, pe 1 ianuarie m-am lasat de fumat ,fara premeditare. Pur si simplu m-am trezit dupa o petrecere la care fumasem ...putin mai mult si am spus ca eu nu mai fumez de azi inainte. Tare bucuroasa am fost acum cand mi-am dat seama ca am facut un an de cand nu mai fumez.Acelasi lucru mi l-am propus anul acesta in ceea ce priveste cele 3-4 kg cu care m-am ales dupa lasatul de fumat. Deci...e totusi o chestie de vointa dar si ideea unui inceput sustine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut, din nou! ceea ce spui tu Country este interesant.... adica nu simti nevoia unui nou inceput decat daca esti profund nemultumit de ceva din trecut. Hmmm aici cam ai dreptate. dar revin la problema de fond... iti trebuie putere ca sa rupi ceea ce trebuie rupt si sa o iei pe un drum nou. Iar puterea astea trebuie sa o iei de undeva. cel putin eu asa simt. Nu as putea,sincer, hotara pe locul limpede,gata, am teminat, pornesc pe un alt drum. Am nevoie de un imbold, chiar daca acesta e o notiune abstracta precum inceputul unui nou an .... pe care, evident l-am ratat la mutle dintre cele cuprinse in prima parte a mesajului.
Lorelay, vezi, tie ti-a priit un inceput de an cumbinat probabil cu lehamitea de dupa un exces

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana





Mergi la inceput