Nou stil de viata(120)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata!

Acum am ajuns din delegatie si sunt zombi..Plec sa fac un dus, sa ma fac frumoasa si apoi va scriu regimul de la nutritionist...
Va pup si va urez o zi faina

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Blog:www.rollymania.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata fetelor,

Io-s cu rusii pe cap.... M-am trezit azi-noapte in dureri groaznice de spate si ovare. Acum e mai binisor.

Delidana, am ceva poze, dar nu foarte multe. Le pun undeva pe net si va dau linkul, ok?

Eu plec astazi dupa job la Munchen, avem un prieten acolo si am zis ca profitam de reduceri sa ne mai luam una alta.

O zi buna tuturor,

Ruxilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, eu chiar nu mai inteleg, manac ordonat, doar monti si am slabit doar 1/5 kile de luni.Oare de ce?

Mergi la inceput

Am pus si cateva poze din decembrie aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/ruxi_g2004/my_photos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Haha, Daria, ce m-ai amuzat. Ca bine faci, da-i inainte si nu te opri. Eram eu intr-o pasa mai proasta cind am scris mesajul dar mi-am revenit pentru ca nu am alta cale decit inainte asa ca voi merge si azi la sala.

Olim, zici ca ai slabit 1,5 kg de luni, adica de lunea asta? Si te mai plingi? De ce, ca eu nu inteleg...

Puskin, astept link-ul.

Vad ca netul meu merge azi, sper sa o tina tot asa.

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olim este bine 1,5 kg in 4 zile,ba chiar este mult......

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cred ca nu am scris bine sau nu ati inteles voi, am slabit 0.5 kile, mie mi se pare enorm de putin, comparativ cu alta data cand tineam dieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu trebuie sa te descurajezi ca poate organismul nu mai reactioneaza la fel la aceasi cura.
Continua ca sigur or sa se vada rezultatele.
Pup ambitioasa

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Delidana, am pus linkul...uita-te inainte de ultimul tau post .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sunt chioara de somn! Putzache s-a instalat la noi in pat, daca il pun in patutz urla de zici ca l-am pus pe ace.
Mama sta la noi saptamana asta asa ca doarme cu Onitza si eu m-am mutat pe canapeaua din sufragerie.
LA serviciu...balamuc...facem situatii , inchideri de an....
Abia astept sa vina we!
Cred ca o sa stau bine la raport, mananc foarte putzin si merg pe jos 1 ora (dus-intors gradi).
toata gasca!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput