Cirese de Mai Iunie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Amiss suntem aici, va urmarim, dar nu prea ramane timp de scris.
Seby a mancat astazi pentru prima data peste alb cu broccoli la cuptor..nu a fost prea incantat desi i l-am amestecat cu iaurt! Se taraste si ajunge la ce jucarii vrea, dar nu merge de-a busilea.Merge prin casa tinut de manuta, a invatat sa se strambe la noi si e un alintat.Despre mine nu am asa vesti bune..de cateva zile m-am reapucat de fumat dupa o pauza de ..vreo 16luni, adik d cand am ramas insarcinata si pana acum.Nu m-am apucat sa fumez pachete pe zi, dar cu o tigara incepe totul. Imi fac procese de constiinta ca inca alaptez..mai sunt fete ca mine care alapteaza si ?
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Va multumim tuturor pentru urarile facute. Ieri a implinit 7 luni si nu a luat deloc in greutate . Sunt ingrijorata si suparata.
Aproape toata luna a mancat lapte HN din cauza durerilor de burtica. Avea crampe numai dupa ce bea lapte. Acum doctora lui mi-a zis sa ii schimb laptele, sa ii dau Lactana(inainte manca Milupa!, 2 nu a vrut). Sunt varza! Nu stiu ce sa ii mai dau sa manace si cum sa mai procedez. Am impresia ca nu fac fata!
Mananca bine fructe, piure de legume si carne.

LA MULTI ANI, DOROTI! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI REALIZARI!

mamica lui Alexandru (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Hei, hei prieteni!

Horia keep up the good work .

Eu una invidiez mamicile de baietei. Mi se pare tare greu sa fii mamica de baietel! Asa ca o pentru toate mamicile de baietei.

Multumim amiss; si de urarile pentru mamici de baieti iti multumim; asa e sa stii: nu e usor de loc; Horia cel putin e copilul atomic; nu stiu daca pentru faptul ca e baiat sau pur si simplu asa e el

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Vazut poze: Oana - Alexandra e frumusica foc;

Doroti - se pare ca-i place tare Gugutei masaju'/ sau mingea; zi-mi si mie mai multe despre asta te rog, ca sunt tare curioasa cum e cu masajul asta; al meu pitic de cand nu mai sta locului e ceva de coma cand vine vorba de masaj; sa-i fac pe spate e super pentru ca ii place sa stea numai pe burta, dar cand sa-i fac la picioare - ia-l de unde nu-i; se intoarce pe toate partile si n-are stare de loc;

Dana Andreiutu' pui de Schumacher nu alta. Buna ideea de alergat copilu' cu resurse minime

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Hei, hei prieteni!

Intram si noi mai rarut ca nu avem calculator deocamdata.

la multi ani scumpa noastra DOROTI! multumim pentru munca pe care o duci aici cu noi

Horia keep up the good work .
camelia ce comori ai tu acolo! Cum sa nu iti doresti doi copii?
Eu una invidiez mamicile de baietei. Mi se pare tare greu sa fii mamica de baietel! Asa ca o pentru toate mamicile de baietei.

adib mie pediatra mi-a spus ca pot sa dau suc crud de sfeclarosie la bebe. Si chiar am sa ii dau poate se face mai rosie in obraji !

Luana frumoase poze! Dar cam putine !! Eu ma asezasem bine in fotoliu sa le vad si ups naca se terminasera!

mai, cine tipa p'aici ? hmmm
vavitzu esti suparata pe noi de tzipi la noi ? asa reiese din fiolosirea numai literelor scrise cu Caps ! Uite sa nu fii suparata si sa nu mai tzipi la noi .
si uitam: am inteles ca poate dura cam 3 zile pana iese si al doilea. Petra inca nu are nici un dinte dar ma urla si o mananca gingiile...mama, mama. Puiu tau s-a chinuit cu dintzisorii?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Imi cer scuze daca asa vi s-a parut...de ceva vreme scriu cu caps lock...ptr ca am probleme cu tastatura, am una fara fir care imi face probleme si din acest motiv am inlocuit-o cu una veche, antica si de demult care din pacate e foarte proasta si asta...nu bate toate literele..in fine o sa incerc ptr livada noastra draga sa imi plec crengutele si sa scriu cu litera mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Oana.iat tare mumoasa protagonista!Si ce cornitze de ren are ea...iti vine sa o papi!
Doroti dulcica foc Guguta!Dar i-a sa-mi zici tu mie,pe mingea aia mare ii faci masaj si pt ce,ca tin eu minte ca ai zis tu o data ceva de masaj terapeutic???Si noua ne place telecomanda,dar si mobilele!Al meu e plin de mancare,cum il prinde...directia gura si mai ales cand mananca!
Fetelor,lui Andrei nu i-a mai ramas nici un semnulet de la BCG(parca de la ala se face floricica pe mana,nu?)Si sunt mai mult ca sigura ca il repeta!Of!Si e tare nasol!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Nici Edutzu nu are semn pe mana si el trebuie sa il repete ..offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Va invit la Capitolul 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Roxana, Shoricutza, Diana, Zax

M-am amuzat foarte tare cand am citit "degetzelul din pampers" si noi avem degetzel dar inca nu l-am descoperit ,ramane pe viitor.

Am vazut toate pozele cu copilasi frumosi care mai de care ;Mihaita , Andrei si fratiorul Fini ,cu Vladut si Timeea , Horia , Andrei care alearga dupa masinuta , Alexandra si cu guguta Natalia ,toti sunt niste scumpi ,care ne aduc zi de zi bucurie in suflete.
Referitor la bb 2 ,cand ma uit la poze sunt mai mult decat convinsa ca va veni si la noi bb2 ,dar cand sunt obosita ,suparata s,a,m,d imi piere cheful ,de fapt nu cheful ci mai bine zis curajul ,sincer nu stiu daca mai am curaj cu toate ca din -totdeauna mi-am dorit 2 copii si eram hotarata ca anul acesta sa mai facem unul ,dar cum nici sotul meu nu-si mai doreste parca mi-a pierit si mie cheful .Vom vedea noi pana la urma ce vom face .

Oana felicitari pentru dintzocul nr 3 al lui Paul
Angelica multa sanatate intregii familii.

Mergi la inceput