Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 28
doroti_5 spune:
Si va mai spun ca eu totimpu ma uit la poze si filmulete, da nu pot sa le laud, numi ajung cuvinte.
asa ca sa nu va suparati pe mine ca nu zic nimic, eu pur si simplu ma tem sa nu subestimez pe cineva!!!
Si ca tot veni vorba si noi am pun la semnatura al 4-lea album de fotografii de ceva timp, da daca eu nu zic nimic de ceilalti mii rusine sa zic ca lam pus acolo.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by vavitzu
FETELOR A CAROR COPII LE-AU IESIT DINTII AM SI EU O INTREBARE...LUI EDUTZU I-A "SPART" GINGIA PTR. PRIMUL DINTZISOR DE PE DATA DE 3 IAN. ...DUPA CATE ZILE IESE RESTUL DINTELUI CA SA ZIC ASA...SE SIMTE LA MANA SI SE VEDE UN PIC GINGIA CUM E CRAPATA...
valy mama lui Edutzu
daca se simte dintisorul,atunci a iesit!Mai tre doar sa creasca!
puiudana2004 spune:
la noi,urmatorii 2 dinti au iesit la 3 sapt diferenta de primul.Si au iesit amandoi o data!!!!Bine ca a fost marait si plangacios pt 2!
puiudana2004 spune:
Oana.iat tare mumoasa protagonista!Si ce cornitze de ren are ea...iti vine sa o papi!
Doroti dulcica foc Guguta!Dar i-a sa-mi zici tu mie,pe mingea aia mare ii faci masaj si pt ce,ca tin eu minte ca ai zis tu o data ceva de masaj terapeutic???Si noua ne place telecomanda,dar si mobilele!Al meu e plin de mancare,cum il prinde...directia gura si mai ales cand mananca!
Fetelor,lui Andrei nu i-a mai ramas nici un semnulet de la BCG(parca de la ala se face floricica pe mana,nu?)Si sunt mai mult ca sigura ca il repeta!Of!Si e tare nasol!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Doroti dulcica foc Guguta!Dar i-a sa-mi zici tu mie,pe mingea aia mare ii faci masaj si pt ce,ca tin eu minte ca ai zis tu o data ceva de masaj terapeutic???Si noua ne place telecomanda,dar si mobilele!Al meu e plin de mancare,cum il prinde...directia gura si mai ales cand mananca!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Da masaj special, si e bine de facut la toti.Si mia zis maseoza sai iau minge special pentru a face acest masaj, adica mai face ea si fara, dar la urma era pe minge, si asa ii placea!!!
Rezultate vizibile, fata mea sa invatat sa se rostogoleasca, se ridica foarte usor in fundulet, inainte nu facea asta, intinde minutele, si cind te apropii de ea cu mingea e superbucuroasa.
Celelalte mingi leam luat asa, pur si simplu, da cea mica e arici si ii place la nebunie sa roada gingiile in ea.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Eu acus plec acasa, sper sa apara Ama sau Steluta sa deschida capitol nou, daca nu strigatio pe papadioara noastra scumpa.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
Avem poze noi, de la sarbatori, aici :
http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762382637203
Oana siAlexandra (12 iunie 2006)
/
Oana tare scumpica printesa ta. Frumoase sarbatori ati avut.Se vede ca mosu a trecut pe la voi si a lasat o pereche de cornite de la reni.Sa cresteti sanatoase!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
daryana spune:
DOROTI, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si la fel de plina de energie ca pana acum!
Dana e incredibil ochiosul tau... cata energie are si ce scump e, pe mine m-a dat gata... nu-mi vine sa cred ca peste cateva luni alergatura de asta o sa ma astepte si pe mine... trebuie sa ma duc intai la sala un pic ca nu fac fata....
Zax, Horia e numai bun de dus la meci cu trompetuta aia...
Ioana, bine ai revenit, multumim de lamuriri, abia asteptam pozele....
Apropo de nelamuriri- ziceti-mi si mie pls cat de repede dupa inceputul diversificarii putem introduce carnea?.. ca noi ne-am diversidicat cam de vreo 3 saptamani si am cam trece la lucruri mai serioase... Mi se pare cam aiurea faptul ca ii inlocuiesc mese de lapte care contine proteine multe cu nutreturile astea, tocmai acum cand nevoile lor ptr crestere sunt asa de mari...
Promitem ca o sa punem si noi poze pe net, dar cand o sa ne revenim... deocamdata Dav a facut aseara 39.2 febra... azi deja e mai bine, dar cam marait...
pupici si ciresici sanatoase
inaioana spune:
Daryana, depinde de varsta copilului, nu are legatura cu inceputul diversificarii in general. (Bine, evident, nu se prea incepe cu carnea). Daca ati inceput de trei saptamani si vrei neaparat, poti sa incepi sa ii dai. Dar poti sa mai astepti putin, iar pentru proteinizare ii poti pune lapte praf in piureuri, in cereale..de ce neaparat carne?
In orice caz, nu ii introduce alimente noi cat e bolnavior!
Multa sanatate!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
Ioana, dupa cum ti-am scris si pe PM, nu am avut niciun apel pierdut pe tel..poate ai notat nr meu gresit!
LA MULTI ANI DOROTI!!! Multa fericire, iubire si noroc in viata!!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Alexandra (12 iunie 2006)