Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 24
zax spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Dana foarte scumpic Horia. Vad ca si voi sunteti soferi ca si Alec.Aveti grija sa nu va inzapeziti pe undeva.
Vreau sa te intreb ceva: unde ai gasit banda din aceea desenata pt lipit pe perete. Eu am avut in celalalt apartament in camera lui Fini (primita din strainatate de la o prietena), dar ne-am mutat de ceva vreme si am vrut sa pun si aici si n-am gasit de cumparat.
Adela, multumim de aprecieri

Am cumparat banda cu ursuleti de la Cora Pantelimon. Avea tot felu de modele. Ma gandesc sa incerci la Metro poate au si acolo, sau la orice magazin mai mare de constructii. Sper sa gasesti, daca nu, vb si vedem cum facem
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
zax spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
La multi ani Doroti
Si multe lunitze celor sarbatoriti zilele acestea
Noi am ajuns si la dintele nr 3 (6 luni si fix 2 sapt) - asta colac peste pupaza... adica pe 28 dec vaccin, din 29 dec o viroza urata-urata, din 2 ian bronshiolita, iar pe 4 ian al 3-lea dinte....
Bine ca de ieri a inceput din nou sa chiuie si sa rada - ca-mi venea sa fug in lume cat de trist a fost zilele trecute...
Azi mergem la contraol - sa vedem ce zice medicul.
Si avem si noi acuma la activ 3 sapt de nopti albe.... Sper sa-si revina dupa ce scapa de antibiotic si medicamente, ca acuma plange numa' cand ma vede ca merg cu linguritza spre el...
Pupam cireshele toate
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, 21 iunie 2006
Felicitari pentru dintzoc si refacere grabnica!!
Dana si
POZE Horia Alexandru
26octombrie spune:
DOROTI, La multi ani!! sa ai multe "de toate", mai putin kile; un copil cuminte (da nu exagerat!), un sot atent si grijuliu, niste socrii linistiti si in banca lor, un serviciu placut si o silueta de invidiat! si-ti mai doresc sa deschizi capitole chireshesti inca cel putin zece ani de-acum incolo!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
zax spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Zax, cu riscul de-a ma repeta ... Horia e frumos rau!
Liana, mamica Anei- 26 mai 2006
Liana[/b], va foarte multumim. Ne simtim flatati din cap pana-n picioare.

[/font=Comic Sans MS]Dana si
POZE Horia Alexandru
26octombrie spune:
sunt portocalie special pentru lacra, caci m-a certat c-as fi incolora..
fiica-mea n-are "degetel" in pampers, da cred ca d-aia e suparata si.. il cauta... cum se deschide pampersu' cum ne-nfigem mainile acolo, s-o pazim poate? maica-mea i-a spus ca acum nu e cazul, mai incolo e cu pazitu si pana atunci cred ca o sa-i treaca instinctele astea "pazitoresti".
mai aveti fete precaute pe aici??
a venit daria astazi la noi, prietena noastra de un an si doua luni. a fost delir!!! le-am pus pe amandoua in tarc si hora a innebunit!! se napustea intr-una peste daria sa o pupe!!!! o insfaca de par si isi lipea gura laaarg deschisa de fata ei, ca noi asa stim sa pupam! nici nu stiam ce sa facem mai iute, sa hohotim, sa facem poze, sa le despartim...
vreau sa o pup de 734 de ori pe angelica, sa ii spun ca ne e dor de dansa si ca primeste penalizare ca n-a mai venit pe aici!! unde esti, imi lipsesti!! 

Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
zax spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004quote:
Originally posted by zax
Am pus poze noi aici
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
Mai...mai...mai..Ce baiat mare si frumos avem noi aici!Pupe mama pe el!Dar inca mai ai curaj sa ii lasi patutul la primul nivel???Nu face salturi pana jos???
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Multumim
; inca nu i-am coborat patul ca Horia e mai micut decat Andrei si abia de o saptamana se ridica singur in fund, iar de ieri, agatat de marginile patului, se ridica in genunchi si priveste fericit si mandru in joooooos. Cred ca intr-o saptamana maxim trebuie facute modificari majore in "arhitectura" casei
.Dana si
POZE Horia Alexandru
virgi spune:
Zax - am vazut pozele cu Horia. Ai un baiat pe cinste, dar cu asa parinti frumosi nici nu se putea altfel.
Asa este...Angelica unde ai disparut???? Daca nu ne dai un semn de viata, macar asa unul mic..eu personal ma supar.
zax spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Si daca tot suntem la capitolul poze,am pus poze noi aici.
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Aha! Deci asa se mananca
; si apoi parada ochelarilor de soare Dana si
POZE Horia Alexandru
zax spune:
Si pentru toate fetele din lume, si nu numai - Horia va canta o serenada
Dana si
POZE
Horia Alexandru