Prichindei martie - aprilie 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 7
rrox3 spune:
Multumim
, sper sa-i treaca repede. Vad ca l-a lovit si pe tati de data asta si pe mine m-a cam deranjat gatul... Mariuca e singura neatinsa
Si toata ziua ma rog de ea sa-si puna sosete... umbla numai desculta...
Ligia frumos la voi! A nins si aici cu fulgi mari si foarte aratosi, dar era cald si a dat-o pe ploaie, nu s-a asezat nimic aproape. Ioana a fost entuziasmata, tot zicea "nine, nine" adica ninge, ninge si "pa, pa!", sa mergem afara la zapada. Evident ca n-am mers..
Daria nu te mai gandi la hepatite. Poate e doar un capilar slabit, si eu am patit des asa ceva in copilarie. De obicei mergeam la ORL, la un medic in varsta fooarte prietenos si foarte bun profesionist, care imi spunea povesti si imi cauteriza vasul cu pricina.
La 3 ani mi-a extras si amigdalele si m-a declarat cel mai cuminte copil ![]()
Tin pumnii lui Mircea!
tuturor si sanatate prichindeilor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
caramella spune:
Multumim pentru complimente
RROX,COCO,DARIA.
DARIA m-a dat gata Brien cu colindele si ce frumos admira el bradul fara sa-i smulga decoratiunile!Am vazut si un grup foarte vesel de revelion.
Sanatate lui Mircea.Barbatii astia sunt fricosi cand e vorba de doctor,am si eu unul acasa,numai impins de la spate merge la dr.
LIGIA macar in poze sa vad zapada,la noi nici macar un fulg.
IONELA am vazut-o pe Dodo,e tare dulce si ce eleganta!
COCO hipiotul are din nou bucle dupa cate vad,e asa dragalas si imi plac ochii lui.Vad ca i-a placut de mosu'.![]()

CARMEN mi-au placut filmuletele in special cel cu dansul,are talent de dansator blondinul,e un scump.Ce de cadouri a primit!
CARMEN SI ALICIA
caramella spune:
GEANI sa-ti raspund la intrebare.Noimai mancam rar paine cu pate,omleta,paine cu ou(data prin ou si lapte si prajita in tigae teflon)gris,orez cu lapte,cereale cu fructe,paine cu unt si sunca.In top la ora actuala sunt sandvisurile calde facute in sandvici maker cu unt sunca si cascaval,sau alta combinatie nu conteaza e inebunita dupa ele.Am observat ca vroia sa-i dau de la mine din sandvici chiar si cand era satula si asa m-am gandit sa ii fac si ei la micul dejun.Noi cum avem probleme cu mancatul am incercat toate variantele de meniuri.Mancam in continuare cu muzica si povesti,desene animate.
IONELA si RROX multa sanatate voua si la puiuti!
MAMACITA ai povestit asa de frumos de parca va aveam in fata ochilor,Azi chiar ma uitam dupa poze,aveam impresia ca vazusem ceva poze de craciun cu voi apoi mi-am amintit ca doar din ce povesti-sei era.
samuraiul cumintel.
CARMEN SI ALICIA
http://new.photos.yahoo.com/krinis_caramella/album/576460762381639034
CatXO spune:

LA MULTI ANI IN 2007!

Va doresc tot binele din lume, sa aveti copii frumosi si sanatosi, care sa va bucure si sa va faca fericite!

Incerc de cateva zile sa intru, apuc sa citesc, dar cand sa scriu, se gaseste ceva de facut si nu mai reusesc. Acum am intrat, orice-ar fi. ![]()
Fetele mele sunt la bunici, la Focsani, inca de la Craciun. Mi-e un dor de ele de innebunesc. Vineri seara ma duc dupa ele, de-abia astept. Daca n-ar fi lucrat sotul meu, inclusiv pe 2
, mergeam de ieri sau alaltaieri. Asta e, o sa mergem vineri. Intre timp vorbesc cu ele, adica mai mult cu Alexia, 2-3 ore pe zi la telefon. A inceput sa vorbeasca destul de binisor, se uita zilnic la Alba ca Zapada de vreo 10-15 ori, l-a disperat pe taica-meu care si trebuie sa lucreze la calculator
. In rest sunt bine, sanatoase, de la viroza intestinala pe care au avut-o n-au mai patit nimic. Sper sa nu mai raceasca iarna asta. Daria vrea numai in picioare, nu mai vrea sa stea jos deloc. S-a facut si ea o frumusica, dar bineinteles se ia dupa sora-sa la silueta. O sa am doua manechine la casa. Taica-su trebuie sa-si ia pusca.
Doctorita pediatra a zis c-or sa fie foarte inalte si foarte slabe dupa cum se intrevede treaba.
M-am intins ca o moara hodorogita. Zilele astea o sa pun si poze de sarbatori.
Va 
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060517/n/Daria/dt/7/k/230f/age.png
CatXO spune:
Am vazut si poze frumose:
cu Vladut, un smecheros cu ochelari de soare, care seamana perfect cu mamica lui, desi daca ma uit bine la tatic parca aduce si cu el.
cu Alicia, o fetita gingasa si draguta. 
cu Brien, un minunat recitator si cantaret. Ce inteligent este, m-a impresionat foarte mult. Noi suntem mai mult dansatoare...
Un pupic de la noi
, eventual sa ne treci in carnetel
cu zapada de la Ligia...Vreau si eu!
Va 
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060517/n/Daria/dt/7/k/230f/age.png
Crisa-77 spune:
Vrem si noi la zapada.La noi a nins azi-noapte ,iar acum e un soareeeeeeeeeeeee;asa ca n-a mai ramas nimic din zapada.
In rest suntem bine.Andrei sparge tot ce gaseste,deschide dulapuri si fura farfurii ,cani si tot ce gaseste,trage de tot ce-l inconjoara.Numai ca nu vrea sa renunte la premergator,dar va veni ea si ziua aia.
pt voi si sanatate la 
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
caramella spune:
Saptamana viitoare reancep serviciul
si chiar nu stiam ca imi trebuiesc o gramada de hartogaraie pentru asta,acum am aflat.Copii dupa toate actele,cazier,fisa medicala,desi ma angajez in acelasi loc,pe acelasi post mai vor si cv.Binenteles incep cu un test scris si practic.
Am si eu o intrebare,incep serviciul cu aproape 2 luni mai repede de cat ar trebui,cum intru in posesia celor 400 lei care se dau ,se face vre-o cerere?Chiar si daca imi dau pe 1 luna ,nu strica un ban in plus.Multumesc.
CARMEN SI ALICIA
coco spune:
quote:
Originally posted by CatXO
Am vazut si poze frumose:
cu Vladut, un smecheros cu ochelari de soare, care seamana perfect cu mamica lui, desi daca ma uit bine la tatic parca aduce si cu el.
Lumea nu se hotaraste sa-mi spuna cu cine seamana Vlad- cand cu mine, dar parca mai mult cu tati (tati are ochii verzi). Multumim frumos de complimente!
coco spune:
quote:
Originally posted by caramella
Saptamana viitoare reancep serviciulsi chiar nu stiam ca imi trebuiesc o gramada de hartogaraie pentru asta,acum am aflat.Copii dupa toate actele,cazier,fisa medicala,desi ma angajez in acelasi loc,pe acelasi post mai vor si cv.Binenteles incep cu un test scris si practic.
Am si eu o intrebare,incep serviciul cu aproape 2 luni mai repede de cat ar trebui,cum intru in posesia celor 400 lei care se dau ,se face vre-o cerere?Chiar si daca imi dau pe 1 luna ,nu strica un ban in plus.Multumesc.
CARMEN SI ALICIA
Trebuie sa mergi la Directia de Protectie a Familiei (parca asa se numeste) din cadrul Primariei si sa-ti depui dosarul cu aceleasi acte cu care ai depus pt. cei 8 milioane lei, in plus e adeverinta de reintoarcere de la firma cu data reinceperii serviciului, normal. Parca am completat si o cerere tipizata de al ei. Dar eu stiu ca incepand cu 1 ianuarie stimulentul este de 1 milion /luna, parca. Oricum, la noi in judet trebuie sa te duci rapid cu actele (de la data 'comiterii' in 5 zile parca) ca altfel risti sa pierzi banii, desi e un drept al mamei. Succes la testari!
coco spune:
Caramella- ce mult mananca Alicia dimineata, m-am speriat.
Vlad nu e deloc mincacios, ne chinuim sa mancam. Cred ca de-aia sunt si nervoasa. Dimineata meniul lui: cereale/iaurt+cascaval sau branza+smantana fagaras.
La pranz: ciorbita de pui/vita (nu-i place), legumele mai nou nu le vrea, orez, piure de cartofi nu-l vrea.
La 15 -lapte+somn
la 17- suc de fructe: portocale, mere, morvovi
la 20-iar iaurt/cereale
la 22-lapte-somn.