Prichindei martie - aprilie 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Si noi la fel ca Maruta, Alex si Vlad Noroc ca ii place sus pe umerii lui Bogdan, altfel nu ne-am descurca. Ca daca il las sa alerge, pai fac maraton, nu cumparaturi

rp, da, sunt bine, maine merg sa-mi scoata firul din gingie. Multam de intrebare

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Andruzza- sper ca esti ok fara firul din gingie!

Cenia- am uitat sa te intreb: si noi (Vlad) suferim de aceeasi problema: fimoza! Tot am vrut sa-l taiem inainte de sarbatori, mi-e mila de el, a mai trecut prin asta la 6 luni , a fost urat... La altii nu a fost asa rau, dar al meu sufera tare... Apoi am citit tot felul de articole: americanii nu-l taie. Voi ce facetzi? Ai decis cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Ce faceti fetele? Ce ziceti de iarna/primavara asta?! Cam aiurea vremea asta! Simata la noi era cald , dar batea vantul. Am fost afara vreo ora , ne-am plimbat pe jos prin cartierul nostru . Dum dim Radu avea ochii rosii si tusea un pic! Pana seara i-a trecut! Aseara era asha de vesel si de activ, ca ziceai ca e tras cu cheia!
De dim era iarasi f ok!

Vorbeatzi de mers la cumparaturi cu copilul! Radu uneori e ca Mara, adica acu sub cos, acu in cos, acu la rafturi!Dar de cele mai multe ori sta sus in cos, pe scaunel (la Carrefour) si admira lumea, rafturile, marfa! Primeste mancare , ii iau cate un biscuite ceva , sau brinza si pana isi termina masa noi terminam cumparaturile (ca avem mare dexteritate).

I-am facut pateu de ficat aseara (doar cu unt, un pic de sare si un pic de lapte). Azi i-am dus la bunica si a mancat cu placere, asha mi-a spus bunica la telefon. Asha ca am mai descoperit si un mic dejun bun si am gasit si solutia sa manince ficatel, pe care altfel il refuza!

Va doresc o saptamana usoara!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Fetelor dragelor, hop si eu dupa o absenta luuunnggggaaaa...motivata (partial) de un eveniment extrem de fericit.
Pe 9 ianuarie la 16:53 (ora Be) s-a nascut al doilea baietel in familia noastra. Se numeste Mihai David.
Va mai amintiti cand ziceam ca 2007 e anul baieteilor? Eu sunt prima fericita care confirma...stiu ca am fost secretoasa rau...dar merita surpriza, nu?
Deocamdata nu am timp sa scriu mai mult si nici poze nu am pus dar sper sa revin.

Oana si Rares(14.04.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by oanamaria_luiza

Fetelor dragelor, hop si eu dupa o absenta luuunnggggaaaa...motivata (partial) de un eveniment extrem de fericit.
Pe 9 ianuarie la 16:53 (ora Be) s-a nascut al doilea baietel in familia noastra. Se numeste Mihai David.
Va mai amintiti cand ziceam ca 2007 e anul baieteilor? Eu sunt prima fericita care confirma...stiu ca am fost secretoasa rau...dar merita surpriza, nu?
Deocamdata nu am timp sa scriu mai mult si nici poze nu am pus dar sper sa revin.

Oana si Rares(14.04.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"

Oana, stai sa inteleg, baietelul e al tau???( eu is mai grea de cap).
Asta da surpriza, ce sa zic, decat ca e o surpriza uriasa.
BINE AI VENIT PE LUME, MIHAI DAVID, SA FII UN COPIL SANATOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PE CHIPURILE PARINTILOR!!!
Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

oml,
sa-ti traiasca baietelul!!!!
ABia astept sa ne povestesti mai multe despre voi!Tu esti bine?A decurs usor nasterea?

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

oml,dar stiu ca ai batut recordul la secretomanie!
Felicitari,refacere rapida si un Mihai david sanatos tun iti doresc din toata inima!Restul...ce-or vrea ursitoarele,dar eu,ca medic,mi-s obsedata de sanatate!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

oml

va imbratisam pe toti 4!
Pupam frumosul mic!

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Oanamaria il pupam cu drag pe noul membru al familiei voastre. SA VA TRAIASCA!Iar voua, FELICITARI, inca o data!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Oml- felicitaarii! Sa va traiasca noul micutz din familie!

Mergi la inceput