Prichindei martie - aprilie 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

M-am delectat cu arta abstracta a lui brien si cu Matei cel zambitor,ce-si descopera noi talente si care seamana cu mai cea frumoasa leit.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Am vazut o multime de poze frumoase. Marutza si mami, doua frumoase! Eva si Victor fratiori si prieteni buni, Marele dansator, Rares Mami si americanul, ne era dor Talentul micutului fotograf Matei Pisi, nu-i erau mici bocancii? Iubi si mami a ei la munte, sa le tot admiri

va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sa nu-l uit pe Brien si lucrarile lui

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Buna,fetelor!
Incerc din greu sa tin pasul cu voi si nu reusesc.Andrei imi epuizeaza tot timpul si toata energia.Facem kineto in continuare dar tot nu vrea sa mearga singur,numai cu premergatorul sau tinut de manute.De vorbit nu vorbeste,doar silabiseste ca si pana acum.In rest,alearga cu premergatorul toata casa,"danseaza"(mai nou la mine in brate de ma termina),gasesc farfurii prin sufragerie(care mai raman intregi) si tot asa.Ma bucur ca nu a mai racit.Si spre sa nu raceasca nici in continuare ca la Galati s-au inregistrat 11 morti din cauza gripei (bebelusi,copii si batrani)si s-a anuntat epidemie si de varsat de vant si de hepatita A.Sper sa nu inhatam ceva .
pt voi si sanatate la .
Sper sa reusesc sa intru mai des.Acum doarme si am intrat repede.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Ligia, multumim . Acum e mai mare burta, pozele sint facute cam acum 1 luna; de fapt sint mare cu totul, am luat 18kg.

Rrox, multumesc pentru raspuns. Nu i-am dat creioane normale pt. ca mi-a fost frica sa nu rupa virful si sa-l inghita (ce sa-i faci, sint cam closca si panicoasa tare ). De pereti nu mi-e mila deloc, poate sa-i picteze pe toti.

Daria, sint foarte frumoase desenele. Mara sta in cos ca in poza din parcare pina intram in magazin, apoi incepe praduiala. Cred ca e si meritul lui Brien ca e intelegator, si al vostru ca ati stiut sa puneti problema cu intelepciune.

Pisicuta, felicitari pentru camera. Cum se descurca sotul tau cu Matei cit esti la servici? Nu a obosit?

Andrruzza, multumim. Voi ce mai faceti? Ti-a trecut infectia dentara?

Crisa, , sa stea bolile departe de voi.

P.S. Cit am scris mesajul am mincat o ciocolata intreaga (alba, sa nu ma apuce contractiile ), desi in 10 min. este gata masa. Si mai am pretentia sa am copil intelegator!!!

Marutza, iubirea noastra

roxana 31s+ si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rp
Mara sta in cos ca in poza din parcare pina intram in magazin, apoi incepe praduiala. Cred ca e si meritul lui Brien ca e intelegator, si al vostru ca ati stiut sa puneti problema cu intelepciune.

si Alex tot ca Mara,dar m-a pufnit rasul cand am citit de intelepciune:pai cand se pune Alexutu' samuraiu'pe strigate de lupta daca nu-l dai jos sa fuga prin magazin,se volatilizeaza toata intelepciunea vechilor civilizatii
A,si la mai mare cu burtica,mai ai putin.Cum te intelegi cu Mara,nu vrea in brate?Caci alex cand incepeeee,nimeni nu-l convinge sa stea altundeva.mai merge textul cu"mami are buba la mijloc si nu poate",dar numai pentru 5 minute,si chiar e greu,mai ales imbracat gros.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Daria - super desenele lui Brien! M-am entuziasmat si i-am aratat si huzbandului!

Noi nici nu l-am lasat pe bietul Vlad sa tina prea mult un pix in mana - sa nu mizgaleasca! Cum sa-si dezvolte copilu' talentele?! Uite-asa mai invat si eu cate ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

quote:
Originally posted by mamacita

quote:
Originally posted by rp
Mara sta in cos ca in poza din parcare pina intram in magazin, apoi incepe praduiala. Cred ca e si meritul lui Brien ca e intelegator, si al vostru ca ati stiut sa puneti problema cu intelepciune.

si Alex tot ca Mara,dar m-a pufnit rasul cand am citit de intelepciune:pai cand se pune Alexutu' samuraiu'pe strigate de lupta daca nu-l dai jos sa fuga prin magazin,se volatilizeaza toata intelepciunea vechilor civilizatii
A,si la mai mare cu burtica,mai ai putin.Cum te intelegi cu Mara,nu vrea in brate?Caci alex cand incepeeee,nimeni nu-l convinge sa stea altundeva.mai merge textul cu"mami are buba la mijloc si nu poate",dar numai pentru 5 minute,si chiar e greu,mai ales imbracat gros.

Alexandru,soarele nostru

Si Vlad ca Alex si ca Mara , noi -fara intelepciune, recunosc!

Mergi la inceput

coco,

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

M-am delectat cu pozele micilor talentati , Brien si Matei.

Pisi, Andruzza, multumim.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput