Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anasebe, tot e bine ca te ragandesti la tmp...eu chiar m-am dus la serviciu din oct pana pe 20 noiembrie...a fost o perioada ffffff grea...si acomodarea, si dorul de copil, si greu cu deplasarile, trezit devreme, ore suplimentare....nici nu vreau sa-mi aduc aminte.

de program de 6 ore, desi lega, nici nu putea fi vorba...NU SE PRACTICA.

partea si mai grea a fost cand m-am dus la directoare cu cererea in mana si i-am zis ca eu m-am hotarat sa-mi reiau concediul de crestere a copilului PANA LA 2 ANI.

acum insa sunt cea mai fericita...sebi s-a atasat ffff mult de mine...cerd ca a varsta asta ei se ataseaza cel mai mult...cand ma duceam la serv si ramanea cu soacra-mea nici nu ma sesiza cand veneam cand plecam, acum insa...plange daca ramane cu altcineva...ii trece dupa cateva minute si se bucura muuuuuult cand ma vede...alearga spre mine

asa ca anasebe, eu iti recomand sa nu te mai razgandesti nici macar la trei luni...nu se merita...de fapt, nimic nu merita placerea si bucuria de a sta cu copilul.

www.dropshots.com/new.php?userid=162448&successmsg=User settings saved." target="_blank">sebi la un an

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza si de la noi...
Eu sunt de cap, m-a trezit Dani de vreo 5 ori azi noapte. Vad ca are explozie in gura, are un incisiv sus in fatza si acum iasa cel lateral si e foarte umflata gingia si la cel din fatza. E foarte marait si acum si nu prea mananca. Azi noapte am crezut ca ii e foame ca aseara nu a mancat stralucit, i-am facut lapte dar nu i-a trebuit.Si baut azi dimineata 160 ml...tare prost mananca mai nou
Si in rest nu am noutati, trebuie sa ma apuc de invatzat ca sesiunea bate la usa si nu am nici un chef
Multumsc de aprecieri cu privire la mersul lui Dani.
Asa o stare nasoala am de numa...Decand am venit de la Sovata parca tot obosita sunt si nu reusesc sa imi revin..as dormi toata ziua.
Va pe toate si o zi frumoasa va doresc.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasebe am uitat sa iti zic ca rontaim si noi periuta de dinti intr-o veselie el era obisnuit cu cea de cauciuc pe acre o roade de la 4 luni, acum dimineata si seara i-o dau pe asta de etapa urmatoare.
M-am uitat ce prodgram alimentar frumos ati postat ca va au bebelasii, noi am prograsat in sensul ca la pranz orice ar fi nu-i mai dau lapte, papa manacarica cate vrea si o cutie de 200 de iaurt in completare, macar sa manance cu lingurita, are 3 biberoane de lapte /zi si cateodata un supliment de lapte pe la 19 daca vad ca nu vrea fruce sau iaurt.Mie imi e pe moarte monitorul, are niste culori.... asa ca ma astept sa ma lase balta, am inceput anul bine.Va pup pe toate, intru mai tarziu, dupa ce adoarme Alain.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Sa va mai zic in doua randuri si ce mai facem noi.Mai nou repeta ca un papagal dupa mine cuvinte ca apa, papa, ia, dai si inca cateva, seara e cel mai entuziasmat de apa si de baie.Danseaza si el singurel pe muzica, ridica piciorusele si bate din ele, e total.Se ascunde singur dupa paturica si isi fce cucu-bau.Imi da manuta la imbracat si piciorusele cand i le cer, la fel si la spalatul pe maini.Zice f clar acum da daca vrea ceva si nu daca nu vrea, mai ales cand il dezbrac tot zice nu si da din cap ca nuMa cheama sa ma joc cu el, am ia de manuta, ma topesc cand il vad cum vine zi zice mama si ma ia de manuta....in rest e un prapadit cu somnul, cred ca ii ies ceva maselute dar cred asta de vreo luna, m-a tampit de cap cu trezirile noaptea, asta e singura faza nasoala a momentului....

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor, sa inteleg ca de luna asta se reduce si stimulentul?
Eu luam pana acum 3.000.000 lei/luna stimulent de la stat ca m-am intors inainte de termen la munca

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, mai dar ti-ai facut vreun test de sarcina? Ca parca prea esti obosita... acuma te si cred, cu 2 copii nu-i simplu, oricum.

Fetele, m-a sunat Mirela, careia i s-a stricat laptopul si nu se stie cand se va repara, ceva la hard disk.
Ei nu sunt bine deloc. Dani, in special. Au fost ieri cu el la urgente, doarme mult prea mult si geme in somn si nu numai, muci la greu... La urgente i-au recomandat sa... IL OBSERVE ACASA. Oare cum vine asta, ca pana si aici te ia cineva in seama.
Vorbele sunt de prisos.
Ea este in pregatiri pt. operatie, inca nu stie cu cine va ramane Dani... foarte complicata situatia.
Eu nu stiu cum i-am putea ajuta, poate sa ne rugam fiecare pt. ei...
Sper din toata inima sa se intample o minune cu ei.

Silvi, Razvan e bine. Da, il las pe jos, sunt atenta la colturile mobilei si la alte pericole. Uneori ma fortez sa fiu mai relaxata in privinta asta, oricum n-am de ales, copilul vrea sa circule, asta-i clar.

Dana, si noi iesim azi, in jur de 13.00 cred, dupa masa lui de pranz.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput