Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 29
dana_ene spune:
Da, mai Moni, dar nu-mi place.
Roxana s-a invatat asa de mult cu prezenta mea ca urla daca ramane singura in camera si nu a observat din prima unde am plecat. Asa ca trebuie sa vorbesc de oriunde as fi sa priceapa mandra ca nu-i singurica.
AnaS, da, asa ar trebui. Vom vedea. Oricum la mine postaritza soseste dupa ziua de 20 a lunii.
Am vazut ca vorbeati despre mesele spiridusilor.
La Roxanica stam cam asa:
- dimineata (in jurul orei 8:00) - lapte cu cereale
- in jur de 11:00 - fructe cu cereale/biscuiti
- in jur de 14:00 - legume cu carne
- in jur de 18:00 - iaurt
- la culcare (in jur de 21:00) - lapte cu cereale (in biberon)
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
anasebe spune:
Dana Inseamna ca tot eu iau mai intai. La mine vine de obicei pe 10 ale lunii.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
toanca spune:
Neata fetele.
Aseara Mateias cel dragalas si-a baut laptele (210 ml.).
Sa speram ca e doar o perioada cand nu prea vrea laptic.
Meniul de ieri a fost cam asa:
7 - lapte (240 ml);
11 - fructe cu branza de vaci si biscuiti (1/2 mar, 8 boabe de struguri si 1/2 banana);
15 - cam 200 de gr. de spanac cu ou;
19 - un danonino gigantino cu 2 linguri de cereale;
22 - lapte (210 ml).
Si ca ne-a vazut pe noi mancand a ciugulit si vreo 3 linguri de piure de cartofi.
Cum vi se pare?
Eu zic ca e ok, nu?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
dana_ene spune:
Toanca, si eu zic ca e f. bine.
AnaS, da.. stiu... eu iau banii printre ultimii. Asta e. Asa ca aflu de la voi ce si cum.
Azi vremea e buna la Buzau, deci iesim afara.
Abia astept.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
Ana - accesoriu garantat 

DANA nici Dianei nu ii place singurica,dar nu plange decat daca ii inchidem usa in bot
Daca suntem in alta camera,dar sunt usile deshise,nu are probleme ca nu ne aude ...
Acum si eu m-am mai calmat si n-o mai urmaresc prin casa,ca deja umbla bine ... doar daca e suspect de liniste ... ca atunci poate face vreo boacana 
Pe mine ma primeste cu gura pana la urechi de bucurie, cand ajung acasa si la fel pe mami si pe tata-su ,dar si pe majoritatea musafirilor.De plecat ... e cam necajita evident doar cand dispare taica-su ![]()
La noi banii veneau si inainte de 10,prin 7-8-9 depinde ce drum avea postasitza !
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
paula2003 spune:
Am vazut si eu pozele de la intalnirea lui Bruno......ce frumusete de copiii. Sunt ambii foarte frumosi.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
anasebe spune:
Moni Pai daca iti vine alocatie inainte de 10, spune-mi si mie cat a venit.
Tiberiu se crizeaza cand plec din camera, rareori isi vede de treaba. Eu ma refeream ca nu-i pasa ca plec de acasa! Dar bine....atunci ramane de obicei cu ta-su.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
tiberica fara frica
bumbita spune:
salutare si de la noi!
la mine alocatia vine in jur de 15, oricum am convenit cu postasul sa-mi dea un bip si il sun eu ca sa ma gaseasca sigur acasa...sunt mai plimbareata![]()
monica, nici eu nu ma mai tin dupa sebi prin casa...a inceput sa mearga sigur pe el...din contra el se tot tine dupa mine...peste tot, iar atunci cand stau la DC isi gaseste el o preocupare....acum, de ex, este in dormitor la haine, le scoate...pe toate...se joaca cu fermoarele, cu snururile, cu ciorapii...dar il las chira daca face....deranj in jur. ti-am mai zis, partea proasta este ca acum imi ia lucrurile dintr-o parte si le duce prin alte parti de nu le mai gasesc....de ex, nu stiu unde este unghiera, o cutiuta de inel etc de telefonul fix , ce sa mai zic, ca receptorul nu sta deloc in furca![]()
anasebe, scuze ca nu sunt la curent, dar eu stiam ca urma sa te duci la serv si sa iei o femeie cu tiberiu. ce s-a intamplat?
aseara am fost cu sebi, cu nepotii-verisorii lui la mac...sebi a mancat cartofi prajiti si mc nugets de pui
..i-au palcut foarte mult.
www.dropshots.com/new.php?userid=162448&successmsg=User settings saved." target="_blank">sebi la un an
bumbita si sebastian(03.01.2006)
anasebe spune:
Bumbita Ce sa se intample?! Nimic. M-am razgandit. Se pare ca o data la 3 lunui mi se pune pata sa ma intorc la serv, caut bona, o gasesc si apoi ma razgandesc.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Acum am ajuns sa imi beau si eu cafeaua, cred ca voi ati treminat deja.Eu sunt rupta de oboseala ca si-a facut Alain frumosul obicei sa se culce la ora 12 noaptea, de la Revelion o tine asa, sa vad cum il dezvat.
Am vazut si eu pozele si filmuletele, toate mi-au placut f tare.
Bianca e un scumpic Dani cum merge, asa m-am emotionat, mi-am amintit de Alain.
Ali, e o dulcica Iarina, am vazut si pozele de la intalnire, tare dragalasi au fost amandoi.Multumesc ca ai intrebat de noi, nu o sa plecam prea curand,, trebuie sa vedem daca ii prelungeste contractul lui Jean, prin aprilie cred ca vom pleca ca nu e deloc simplu cu inchirierea, se plateste pe tre luni in avans si trebuie sa anunti cu 2-3 luni inainte cand renunti...ori noi nu putem inca sa stim asta...
Moni si eu am cautat in disperare pitici
dar in Cluj n-a gasit
Cristina, ce mai face Razvanel?Il lasi pe jos?
Anasebe, eu una ma bucur ca mai stai cu Tibisor ca e f importanta perioada asat pt ei, dupa un an lucrurile incep sa se miste mult mai repede pt ei.Asimileaza totul mult mai repede si inteleg tot mai multe.
Ana de France, m-am delectat si cu pozele voastre, tare dragut e Alex, are niste ochisori asa de expresivi...pupici de la noi.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.