Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

aiska noroc cu tine ca ai zis de peria de par ca uitasem sa mi-o pun in bagaj, ca de obicei.

pupici

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Cata, am intrat si eu sa-ti urez multa bafta maine si sa ai un bebe sanatos si mancacios.
Liua, La multi ani!

Eu sunt ff ocupata cu bebe , nu prea mai am timp de net, dar citesc asa pe apucate.

Va pup, Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.Vroiam sa va intreb daca poate una din voi sa-mi trimita azi un pm cu numarul de telefon al Catalinei.va rog frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

Liuda,am primit mesajul la bulk,de-asta nu l-am vazut>Vezi ca ti-am raspuns.

irina,39+

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Ce fac fetele? Gata, la somnic?

Eu nu stiu ce am dar sunt varza, ma simt din ce in ce mai naspa! Am misunat toata ziua prin casa, a fost cat de cat ok. M-am asezat pt 2 ore, dupa care de ce sa nu mananc nitel cozonac? Doar stiu cum fac: cat nu mananc, nu mananc, dar daca ma apuc nu mai stiu sa ma opresc. Oricum e clar! Daca nu mananc ma simt bine (nu eram infometata, mancasem doar de dimineata), cum se umple stomacul creste starea de disconfort. Stomacul il simt in gat, am un gust neplacut si parca am palpitatii.
Si stiti care-i culmea? Ca nici macar nu-mi permit sa nasc, mai am cateva treburi pe care vreau sa le savarsesc inainte, daca oi mai avea putere (in 2 zile as fi terminat in mod normal, dar cum ma misc in reluare... cred ca ajung la termen). Plus partea financiara, nu-i prinsa in bugetul pe saptamana asta.

Revelion???? Ce-i ala? Daca apuc sa fac ceva mancare, sa ma aranjez (a se intelege o baie, epilat si uscat cu foeunul, nu altceva), sa am casa curata consider ca am un revelion reusit.
Vreau sa scaaaaaaaaap! Nu mai poooooot! Si cand ma gandesc ce intrebari stupide mi se pun: daca nu mi-e frica de nastere! Ce frica nene ca o trag odata si scap, dar asa mi se pare chin, picatura chinezeasca. Cumnata mea imi zicea ieri ca ii era o frica de parca nu mai vroia sa nasca - la vremea cand era ea insarcinata.
Sunt eu defecta? Si voua va e frica?

Uh! Ce bine ca m-am mai racorit!

In rest vad ca nu mai primim alte vesti, probabil bebeii prefera sa se nasca in 2007. Exceptand pe Cata care are programata cezariana.

Multi pupici!

criss 36+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

Buna seara
Felicitari noilor mamici si astept sa povestiti experientele voastre , eu am niste emotii cand vad ca aproape toate ati nascut mai devreme .........ce sa zic astept si eU

aelita si catalina NASTERE USOARA asteptam vesti bune fetelor va doresc un an nou mai bun decat cel care se incheie si ca bebeii nostri sa se nasca si sa creasca sanatosi
LA MULTI ANI BURTICI SI MAMICI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari-ela spune:

Liuda , LA MULTI ANI!!!! Iti doresc multa sanatate , fericire , o fetita cuminte si papacioasa.

Catalina , iti tinem pumnii pt marea intalnire .O sa fie f bine .O sa ai un copil , sanatos , frumos si mare mancacios!!!

37+ SAPT ARIANA-IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

criss, nu esti deloc defecta, fato, si eu ma simt la fel si simt la fel - sunt satula de "deliciile" sarcinii pana in gat (acolo unde imi sta stomacul dupa fiecare masa) si nu imi mai e frica de nimic, ca stiu ca nasterea, grea, usoara, o sa fie finalul burtzosheniei si al edemelor si al congestiei nazale si al refluxului gastro-esofagian si al pruritului... ehei, ce bine o sa fie dupa ce nasc si ma refac! Ce ma seaca cel mai tare e ca sunt aproape handicapata, nu mai sunt in stare sa fac nimic, in afara de condus masina (ca aia e o pozitie comoda) si de zacut pe fotoliu, fiecare miscare fiind un chin. In pat noaptea ma simt ca o broasca raioasa care a mancat un bolovan. In bucatarie ma simt ca o plosnitza ametzita. In baie ma simt ca o baliza. Pe buda ma simt bine. Pe buda si in masina. Atat.

Asa ca, ce frica? Vreau sa scap, nu mi-e frica de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

azi am fost la cumparaturi.
am umblat mult,am zis ca si asa ce poate sa mai fie decat sa nasc? si tot nu vrea,nici asa!bine,ca acum chiar ca nu mai vreau eu,de revelion.
mai,daca as sti sigur ca e bine,ca nu s eintampla nimic,poate sa stea cat vrea ea.
dar dupa ce treci de 40 inecpi sa te gandesti..o fi bine? o fi rau?
nu pierd lichid deloc ,e uscat totul.sper ca fettita sa se nasca sanatoasa,indiferent cand va vrea ea sa vina.

alinatxa ce sa mai zic...de tipa aia pe care au lasat-o sa nasca la 35 fara sa incerce macar...
nu mai zic..ca iar ma apuca.
dar fata asta nu stia sa isi calculeze ea dupa ultimul CM?ca mie poate sa imi spuna ca am o suta,cand eu stiu cand a fost...
ylilimic hahah te-ai pricopsit cu amica aia de s-a autoinvitat de revelion!
Catalina te inteleg perfect.eu nu stiu cum as fi reactionat,dar cred ca as fi tremurat rau sa fiu programata.de-asta nu am ales cezariana si nu pot sa aleg(tu nu ai avut incotro),si daca e sa fie cezariana,ecl putin sa fie prin surprindere,pt ca nu rezist psihic la programari.asa ca tu esti tare!! eu sa stiu ca maine merg la taiere,eram vai de mine,dar pe tine te vad atat de tare,de senina,cu o frica normala ,pe care orice om o are .
in ultimele moemente ai dat dovada de tarie ,si de incredere !
o sa ne rugam sa iasa totul bine,sa fie bebe sanatos si sa te reuperezi repede!
E ULTIMA ZI A ACESTUI AN,si vei incepe Anul Nou cu bebe in brate,vei fi cea mai fericita mamica din lumea asta!!!
Abia astept sa vii cu vesti !
ivona ce chestie cu borcanul de urina! pai si mai ies analizele alea daca nu e steril ?
criss,cu durerile mele de shale nu cred ca poate fi vorba de discutii cu tati.si cred ca numai cand o auzi ca iese fii-sa din asta,fuge de-acasa:)
roandre inseamna ca am simtit eu ca nu vine,de nu am facut bagajul pana acum :)
aiska la mine,depinde de spital.fiecare cu politica lui.la cel de care apartin eu,nu trebuie sa ma duc cu nimic,doar periuta,vorba ta.nici pot mine ncii pt copil.
la celalalt,la care vreau eu sa ma duc ca e aproape de sora-mea, trebuie sa vii tu cu ele de acasa.la ambele iti dau in schimb,zilnic prosoape,creme pt copil,pampersi,comprese pt tine..etc.

pt toate mamicile !!

40 FIX FIX FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

messa, ma bucur ca nu sunt defecta, dar mi-ai dat un subiect de gandire: nu stiu daca mai pot sa conduc masina! Nu am iesit dinainte de Ajunul Craciunului (Cred ca de-aia incep sa ma dilesc!), efectiv mi-e teama sa nu descopar ca nu-mi mai vin papucii - cumparati de 2-3 sapt ca incaltaminte comoda!!! Altii nici nu-mi cumpar daca mi-s mici, ii decupez daca e necesar ca sa ajung la maternitate, si-asa am calduri la picioare. La gravide se accepta orice ciudatenie, nu?
Imi vine sa le bat pe alea care spun ca greul nu a inceput inca! Ce poate fi mai rau decat sa urle non stop? Imi bag dopuri in urechi, incerc sa ma linistesc intai eu si daca eu sunt in regula cred ca sunt in stare sa imi indeplinesc atributiile.

Aelita, bebelina ta o fi primit mesaje subliminale, nu degeaba ai postat tu la mamici de ianuarie-februarie. Sper sa nu-mi rezerve si a mea o surpriza asemanatoare! Eu sunt pregatita psihic de nastere de pe la 34 sapt! Acum la aproape 37 ma cred la termen chiar. Nici nu ar avea cui sa semene sa aibe rabdare, amandoi cand avem o chestie pe teava ne mananca in cur de nici nu putem dormi noaptea pana nu vedem treaba respectiva rezolvata. Dar daca mai trece mult si ma balenizez in acelasi ritm, nu mai am putere nici sa nasc. Ce bine de tine ca nu ti-a prea venit sa mananci in ultima vreme, presupun ca te simti destul de usoara. O sa incep sa ma rog la D-zeu sa-mi ia pofta de mancare, poate mai recuperez ceva din forte.

criss 36+ cu Ligia

Mergi la inceput