Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
aelita spune:
asa e cu bona aia care a fugit de la munca pt ca l-a lasat nor'sa pe fii'su .
pai ce ,frate,fii-su cati ani are? deci nevasta-sa era pe post de mama,de ingrijitoare..
ce mor eu pe mamele astea care isi vad fiii toata viata ca pe niste plozi fara aparare si cum raman fara neveste alearga sa ii faca mititelului de mancare si sa il spele .dar daca recunosc tacit ca e asa vai de capul lui,de nu e in stare sa traiasca singurel ,de ce se mai mira ca il lasa femeia?
mititelul,sa mai suga nitel.
vorba lu' messa, sa il dea ea utza utza.
pfuuu,daca ajung asa ma spanzur.
nu e vorba de job doar,ca hai,poate ca nu mai voia femeia ,desi se anunta din timp..
dar si fara serviciu daca era, nu le suport cand vad ca doar pleaca nora pe usa,si soacrele intra repede pe fereastra,pe locul cald,si incearca ele tot posibilul sa ii tina locul,sa arate ca ele sunt cele mai importante femei .
bleah.
pt toate mamicile !!
39+
Messa spune:
aelito, dar ce zici de mumele alea care cand divorteaza fiul mult iubit (in principiu mai mult din vina lui, dar ele nu concep asta) ii fac cadou "neconsolatului" un... apartament in vila?
Asa a procedat fosta mea soacra

mihacarm2002 spune:
Maria72, te compatimesc prin ce treci. Nu pot sa iti spun decat: Curaj si rabdare, ca mai e putin!
Mie nu mi-a mers ba netul, ba forumul! Asa ca ramasesem in urma!
Azi am colindat orasul toata ziua. Nu stiu cum au trecut 7 ore!!! Mare lucru nu am luat, dar acum pic de oboseala! Sotul m-a anuntat ca maine urmeaza partea a II-a!
Poate oboseala e de vina, dar m-au amuzat tare mult ultimele mesaje (adica cap. 46 de la pg 10). Chiar si povestea lui Marybell de la nastere desi numai de ras nu era! Dar parca am vazut o scena din filmele cu prosti. Auzi, sa uite sa bage in priza un aparat, sa nu verifice inainte fisa pacientei!
Iti multumesc, Marybell, ca ai avut taria sa ne povestesti ceea ce s-a intamplat pt ca ma tot intrebam cum e posibil ca un baietel de 3300g sa faca stop-respirator la o nastere prin cezariana! Cum sunt un pic pesimista, ieri-noapte numai prostii am visat!
Alinuk, super camasa! Sa o porti cu placere (valabil si pt monu).
Happy_girl, incepem sa facem galerie??? 

Nastere usoara si bebe sanatos!
lilisor, sa ma anunti cand te internezi pt nastere! Trebuie sa vizitez si eu maternitatea!
aelita, este sau nu dopul???
Mihaela 33+ 
mihacarm2002 spune:
messa,
si
de la mine pt ca ai fost desteapta si ai lasat-o pe fosta soacra!
Mihaela 33+ 
mariana_1976 spune:
Aelita ce bine ca tu ai contractii pregatitoare.Eu la primele 2 sarcini n-am avut si totusi nu am nascut peste termen.Pe tine sa inteleg ca nu te-au controlat la col dupa monitorizare? Pe mine da, si la a treia sarcina il aveam moale dar inchis la 37+ saptamini,in timp ce le primele 2 sarcini era destul de rigid in aceleasi saptamini.
Aici in Suedia sint multi arabi(iranieni, kurzi,irakieni)si yugoslavi iar moasa cu care nascusem ultima data s-a mirat ca eu nu tipam tare ca femeile acelea.Probabil vazuse mai mult femei musulmane la nasterile la care asistase si generalizase in mintea ei ca "strainele" gravide fac mai urit decit blondinele lor.
Monu baietelul meu care va face 6 ani nu prea este interesat de venirea lui bebe.Nu a fost nici anul trecut cind il asteptam pe al treilea.Fetita mai mare care implineste 9 ani in ianuarie astepta mereu o surioara si acum ii pare bine ca dupa 2 fratiori i se va implini si dorinta ei.
Liuda tu ai mare dreptate ca dupa cezariana ai mai multa nevoie de cineva care sa te ajute.Noroc ca in Suedia tatii pot sta in concediu platit imediat dupa nasterea sotiilor cam 2-3 saptamini sa le ajute, altfel...era mai greu cu un copil de virsta scolara,altul de 5 ani si bebe nou nascut.
Daca iti spun ca mi-au trebuit 2 saptamini sa ma pot ridica de fara dureri, iar in primele 7 zile am luat de 3 ori pe zi medicamente impotriva durerii...
Nu stiu cum altele se refac in citeva zile ca tare nasol a fost cu operatia la mine,desi sint destul de sportiva si am muschii abdominali puternici.Sau poate alte mamici nu doresc sa se vaite ca mine?![]()
Vad ca vorbiti de bone.In Suedia nu prea isi doreste nimeni sa angajeze pt. ca trebuie sa le facem contract de munca si sa le asiguram un salariu lunar in jur de 1000 de euro brut, care bineinteles includ impozite si asigurari ca si cum nu am fi persoane particulare..Asa ca gradinita este o solutie, de fapt de aprox 4 ori mai ieftina decit o bona si ii putem lasa acolo de la 10 luni daca incepem serviciul sau studiem ceva.
Mariana
31+
mama de Monica, Matei si Markus
Helenutza23 spune:
Buna
hei, nu stiu ce microb ati lasat pe aici dar s-a luat si la mine si se manifesta de ieri noapte prin insomnie.
uite-ma la ora asta pe forum...
Shine - frumoase poze, frumoasa burtik. fibrinogenul e ok ca valoare, pt o femeie insarcinata. nayel le-a vazut?
wannajo - am luat paturica de bumbac de la Barza...cat despre dureri de spate...si pe mine m-au luat de cateva zile dar nici nu ma gandesc sa nasc. mai stai si tu!
loremunteanu - poti sa iei algocalmin din cate stiu. eu am luat cand aveam vreo 6-7 sapt ca muream de masea. doctorul zis ca nu e prob. sa stii ca nici cu durere cumplita nu e bine sa stai...bafta maine la analize si treci si pe la stomatolog.
Michelle - e mai bine ca nu ne citesti. eu ma bucur ca ai intrat sa ne dai un semn. asta e de bine, asa zic eu. nu te-am uitat si sper ca in anul ce va venii durerea ta sa fie inlocuita de bucuria de a avea un bb sanatos asa cum iti doresti. te pup si toate cele bune!
anis - e grasuna bebelusha. f bine! lasa, nu te mai necajii cu bona, o sa gasesti pe altcineva si o sa va descurcati. oricum mi se pare cam trasa de par faza cu fi'su. in fine, asta asa, ca o parere din exterior, poate asa o fi cum a zis. imi pare rau pt ca nu s-a rezolvat inca prob cu stafilococul ala.
LEVI - nu stiu ce poate insemna...adica sper sa nu fie vreun semn, sa mai stea baietii tai un pic. vezi cum evolueaza lucrurile si daca continua acea scurgere, mai bine sa mergi la doctor.
32+ 

Craciun Fericit! 
Un An Nou cu sanatate si impliniri!
Helenutza23 spune:
aha, care va sa zica sunt singura. ati dat microbul somnambulismului si al insomniei si acum dormiti bine merci...glumesc
ma duc si eu sa vad, poate, poate s-o lipi somnul si de mine.
32+ 

Craciun Fericit! 
Un An Nou cu sanatate si impliniri!
ralu74 spune:
Helenutza - nu esti singura iubita, sunt si eu pe aici, dar cum de nu reusesti sa dormi tu la ora asta asa tarzie? bea un pic de laptic cald poate ajuta
Ralu
38
DARIA
aelita spune:
m-am trezit,si ce somn imi era ! ma doare spatele.ma rog,e cu totul,nu e spatele,cred ca incepe...
inca nu sunt contractii,asa ca nu ma las nici eu,si va citesc,sa apuc.
messa,imi mai dai si exemple de mume din astea? aseara am fost mai nervoasa ca de obicei,m-am luat si de mume,si pe dincolo depediatri...se vede ca imi vine sorocul.vrei sa incep sa injur acu' cu motiv de soacre ?bine ca ai scapat de individu' ala,cadorisi-r-al!
bai,azi voiam sa mai apuc si eu un magazin ceva!pe anula sta.
sa va mai zic ca bagajul e nefacut? de nu l-oi arunca eu asa cum s-o nimeri.sau sa mi-l aduca dupa.
iar dementul asta de barbat din dotare,asta mai demenet ca mine e,cica se duce la munca,ca rezist eui pana vine,ca vine repede azi
vai de copilul asta cu asa parinti denaturati!
mihacarm a fost un pic doar de gelatina,dar putin.apoi nimic.
cred ca asta iese cu dop cu tot ,nu il mai trimite gen buzdugan inainte.
mariana,nu m-au controlat nicidoata ginecologoic,iar ultima ecografie a fost pe la 34 sapt.deci nici vorba de col,ieri.cica daca imi vine sa nasc,sa am dosarul cu mine si sa ma duc.eu ,controalele si tot, le am la o clinica,iar nasterea va fi la un spital,in alta parte.
auzi?mie daca imi vine sa urlu,le urlu ,nene,ca nu ma intereseaza ce zic ei apoi.mai bine ii laud eu apoi ca mi-au scos fata in regula,decat sa ma laude ei pe mine ca ce bine m-am purtat.
ba nu vreau sam a port bine deloc,si sa vezi ce ii injur eu in romaneste sa nu se prinda.
bai ce bine imi fac tastele astea la durerile de shale! parca imifac masaj !
ca simt ca imi ia rinichii tarash.
si ce bine dormeam !!
m-as spala pe cap,da' la ora asta nu am chef.
auziti,dar fii-mea misca tare,cum nu a mai facut-o in ultimele zile.parca se spuena ca ea nu mai misca la final,deci nu are de gand,nu?
poate ca se mai angajeaza nitel pe acolo,si de-aia au inceput durerile astea de shale.
pt toate mamicile !!
39+
loremunteanu spune:
Neata!
Fetelor, merci de raspunsuri.
Bineinteles ca n-am inchis un ochi de durere si nici calculatorul nu l-am deschis... drept urmare n-am luat nimic... Macar daca citeam indrazneam o fiola de algocalmin... Oricum ma duc la analize si incerc pe vreo undeva la stomatologie, la urgente undeva... Ma doare jumatate de cap...nu ma pot... Sper sa ma primeasca si pe mine careva... e si perioada naspa, sarbatori, vineri...
Va pupic si va multumesc!

Loredana
34+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/