Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 25
Adriana mica spune:
Buna dimineata si La Multi Ani!
Va doresc un An Nou cu impliniri, sanatate, si cat mai multe momente in care sa va bucurati de copilasii vostri!
Eu sunt un pic speriata: nu resusesc sa imi dau seama daca s-a defectat cantarul sau bebe nu a luat in ultimele saptamani nici macar 10gr! Este drept ca in ultimul timp pare mai mofturos la mancare si ca zilele astea a fost ceva agitatie in casa cu pregatirile de sarbatori, dar 600ml lapte pe zi tot ia (Humana1, facut cu 4 masurele la 150ml apa, adica ceva mai diluat); iar de dormit ce sa mai vorbim: doarme noaptea cate 8-9 ore legate (stiu ca somnul ajuta si el la crestere, nu-i asa?). A mai avut vreuna dintre voi problema asta? Ar fi trebuit sa incepem si noi cu suculetul de mar si morcov, dar am mai amanat un pic intrucat mi se pare ca este constipat, iar in Capraru scrie ca si marul si morcovul constipa. Monique, Inni sa inteleg ca de fapt efectul este contrar? Stie cineva daca as putea incepe cu para in loc de mar?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
adameasca spune:
Adriana, dar de ce ii dai laptele mai diluat? Poate de aia nu a mai luat in greutate... Fa-i o proba cantarului cantarind copilul dezbracat si apoi infofolit, cu o salopeta groasa, sau ceva asemenator... Ar trebui sa se vada diferenta daca inca e bun cantarul...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
eloise spune:
quote:
Originally posted by inni
Eloise...eu zic ca Tobradex-ul ala nu-ti face absolut nimic. Era normal dupa 3 zile sa simti o ameliorare. Poate ar trebui sa inghiti niste antibiotic. Ma gandesc. Incearca la o camera de garda, undeva, la un spital. In Iashington nu exista spital de ochi ?
Inni sa stii ca si eu ma tem ca degeaba m-am uns cu Tobradex, nici macar efectul antiinflamator nu s-a simtit. Sau cine stie...daca nu ma dadeam, ajungea ochiul cat un cartof, nu cat o pruna, cum e acum. NU, din pacate nu e spital de oki in Iashington, azi cu siguranta e tot inchis, policlinicile, cabinetele private... Exista riscul ca cele particulare (unde vreau sa ma duc, ca sa nu astept ore in sir aiurea, ca am copil de hranit) sa nu se deschida toata saptamana. Am postat un subiect si la Clinica virtuala, poate il vede cineva si-mi spune macar cat dureaza nasolia asta... ca pe langa dureri mai arat si ca sotia lui Frankenstein, nici copilul nu mai rade la mine!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
matahut spune:
Neata!
Dar ce harnicute sunteti in noul an.....
Sa va spun si eu cate ceva despre estetica corpului
Pe mine m-a ferit al de Sus de vergeturi, celulite etc si nu m-am dat never ever cu vreo crema. In ceea ce priveste sanii...sarcina Anei mi-a comporimis doar unul dintre ei Bine, eu zic merci, asa pot dovedi ce am fost si ce-am ajuns Compromis e cel in care am avut mai putin lapte, iar forma sau mai bine zis "deforma" a capatat-o inca de cand eram insarcinata. La a doua sarcina, nu s-a mai intamplat nimic, deci sunt in aceeasi situatie: unul sus si unul jos Asta e, m-am resemnat...
Mai, fetelor, daca ii doare burtica pe bebei nu le mai dati alta papaica....de asta se si recomanda diversificarea la 6 luni INDIFERENT de laptele pe care il beau (formula sau de la mami). Numai pentru cei hraniti cu lapte de vaca e necesara diversificarea mai timpurie. O sa aiba timp toata viata sa pape suculete, piureute etc....De ce sa nu le protejam stomacelul?! Diversificarea timpurie poate avea efecte pe termen lung si se pot trezi la tinerete cu o gastrita de toata frumusetea...In fine, nu dati cu pietre, am simtit ca tre sa zic ceva
Eu sunt la fel de racita. Deja imi pierd rabdarea si speranta De pe 26 tot bolesc....Azi m-am sculat si cu ochii lipiti. Dupa indelungi spalaturi cu apa i-am deslipit si erau ROSII...........Cred ca a trecut virusul de la nas la ochi Iar din nas imi ies numai serpi si balauri de culori pastelate Cred ca va trebui sa incep sa iau niste vitmine, desi treaba cu imunitatea scazuta din cauza alaptarii mi-au infirmat-o dr data trecuta, spunand ca e o prostie sa cred asta!?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Eloise, of, tare bine ar fi daca s-ar sparte bubita. Mie mi s-a pietrificat si n-au mai putut sa ii face nimic. Se poate intreveni mai putin agresiv in primele zile....Sper sa iti treaca. Totusi, bine ar fi sa mergi la un doctor bun...desi asta....nu se stie niciodata.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Adriana mica spune:
Ileana, am mers o perioada cu laptele mai diluat, intrucat Dudu se constipa foarte tare. Cu toate acestea, a crescut foarte bine in greutate, asa incat nu ne-am facut probleme. Dar acum cu siguranta voi incerca sa revin la concentratia recomandata pe cutie; ciudat este ca Dudu nu da semne ca nu s-ar satura: dimineata, dupa 8-9 ore de somn in care nu a cerut de mancare, nici macar nu se agita prea tare, doar ca isi suge abitir degetul mare de la mana! Sau poate ar trebui sa ma ingrijoreze faptul ca doarme atat de mult fara sa ceara de mancare: pediatra mi-a zis ca nu este cazul sa il trezesc in astfel de situatii, intrucat este in grafic cu greutatea si nu isi face griji din faptul ca a renuntat la o masa!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
gracie spune:
amarantina, da, tati e din usa si noi am avut o intelegere: eu am vrut baiat si-i alesesem si numele(David), insa n-a fost sa fie si l-am lasat pe tati sa se ocupe de nume. nasa fetitei e sora lui si a vrut sa-i faca pe plac.e putin cam aiurea ca neamurile din romania, nu prea reusesc sa inteleaga, tre sa le tot explic cum se scrie, de unde vine...
Mami de Grace
adameasca spune:
Eloise, eu zic ca TREBUIE sa ajungi la un medic sa te vada. La urgente nu e si oftalmologie?
Marina, nu merge si la tine batista bebelushului? Foarte interesanta cartea ta, sunt in plin proces de lecturare. Multe informatii, mi-am adus oarecum aminte de cursurile mele de psiholoie din facultate... Ce baba ma simt, parca mi-a ruginit creierul, nu alta.
Adriana, eu zic sa probezi totusi cantarul mai intai...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
gracie spune:
quote:tasia, eu tocmai am trecut-o pe bebe pe pasaportul meu inainte de craciun, tre sa platesti niste taxe simbolice la cec, sa copletezi un formular la ei, ii face poza acolo si daca-l vrei gata in 24 ore te costa 1 bulion lei vechi
Originally posted by tasia
Fetelor am si eu o intrebare daca stiti cumva. Cand plecam afara pe astia mici ii luam doar cu certificatul de nastere sau trebuie sa le facem pasaport? sau ii bagam la noi in pasaport?
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Mami de Grace