Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

sunt tare emotiva cand e vorba de copii, asa ca daca vad iar la messenger ca scrie ca s-a rupt apa, sigur imi vor da lacrimile de emotie.
Asa ca sunt cu ochii pe ID-ul tau .

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare mamici, burtici si copilasi dragi!!!

Am revenit si eu dupa o zi libera in care am bantuit prin oras si apoi m-am afumat in dreptul gratarului.... Doamne ce bine este la casa, cred ca o sa mi se faca greatza de atatea gratare... Tot ieri am plantat si bulbi de lalele si narcise, mi-am facut cateva ronduri cu flori, sper sa rasara frumos la primavara!!!! La noi vremea este incredibila, nici nu-ti vine sa mai intri in casa, zau asa!!!

Cami, casa este construita in primavara iar noi ne-am mutat in octombrie. Acum mai am nevoie de catel, dar inca nu-mi permit sa-mi cumpar catelul mult visat, adica un Golden Retreiver.

Lulu, pisicut, multumesc muuult!!!

Lory, ma bucur mult sa te revad prin zona, cat despre Rares eu nu cred ca-i cazul sa intri in panica, atata timp cat este vioi si sanatos nu cred ca are nimic kupilu' Pupici multi la manutza lui Rares daca te hotarasti sa ii faci analizele.

Albinutza, multumesc frumos!!! Ce tare ai fost, chiar ca prietenii stiu de ce... Sa ne aducem aminte cum a fost la Luca, cum te apucase pe tine montatul patului in ziua in care ai nascut, he he!!!

Laura, multumesc muuuuult de tot, inca le descarc... Am cumparat intre timp si un DVD de pe forum cu Baby Einstein, apucasem sa-l comand inainte sa-mi dai tu toate detaliile , dar nu le-am comandat pe toate, ca atare voi descarca in continuare ce nu am cumparat. Iti multumesc inca o data ca ai avut rabdare sa-mi dai toate detaliile.

Emaimee, dragutii de voi!!!!! Stii cum este, ca un necaz nu vine niciodata singur.... ca atare v-a lovit pe toti trei... De Oana nu stii sigur daca a facut sau nu pojarel??? Ca din cate stiu eu ( a avut si o prietena de-a mea chiar acum la inceputul anului) apare si eruptie pe corp insotita de febra si dureri de gat... Tu esti bine acum??? Bine ca nu s-a spart un vas de sange la cap pentru ca este cumplit!! Doamne fereste!!! Ai mare grija de voi, va pupam cu mult drag si sper sa ne mai vedem o data pana sa plecati.

Monai, sanatate multa sotului tau, refacere rapida!!!

Katink, casutza este in Valul lui Traian, la 10 km de Cta, este plin acum de case si vile noi, te intrebi de unde are lumea bani...?????

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Yasmari, ce mai faceti voi??? Sunteti bine, ca nu v-am mai vazut de cateva zile prin zona!!!

Simonicooooooo, ce faci?????

Anis, ce face galusca mica??? Pana la urma ce-ai facut cu bona?? Vine in continuare sau inca iti cauti alta bona?? Pupici pe cei patru obrajori scumpi de la tine din casa!!!!

Lory, am tras ceva, prin septembrie imi venea sa-mi smulg parul din cap de atatea griji....Dar acum sunt foarte mandra de ce am realizat!!!

Pupam

poze

Mergi la inceput

fetelor, ce faceti???? am ramas singurica pe-acici????

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Irina, e liniste si pace la noi. Deabia mai gasesc subiectul. Din cauza vremii frumoase cred.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Offf, mi-e dor de vremurile cand trancaneam la greu pe forum...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Irina, hai merci ca ti-ai amintit de noi. Felicitari pt casa, am admirat-o in mod sincer, sa traiti fericiti si pasnic alaturi de-o familie unita si armonioasa!
Of Anca, imi pare rau sa aud de atitea necazuri, pupic mare pt Oani sa uite repede de tzitzi iar tie multa, multa sanatate fata draga si frumoasa!
Mona, sanatate si tie si familiei, te pup cu drag.
Eu sint in pase proaste, de fapt astept niste vesti si tot dind cu presupusul, imi stau cuvintele in gat, nu ma pot desfasura ca-n vremurile bune
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

A dat astenia de iarna peste voi? Ce ati patit?
Eu as scrie in fiecare zi vreo doua pagini, dar n-am nici un chef sa vorbesc singura!
Noi suntem bine: mancam bine, dormim bine, ne jucam mult si ne uitam ca disperatii la Beby einstein, de stim faze pe de rost si am inceput sa spunem cuvinte in engleza . Lui Rares ii iese un canin, dar nu da nici un semn ca l-ar deranja. Pur si simplu am vazut osul cum sta sa sparga gingia.
In we noi plecam la Dorohoi, la parintii mei, asa ca avem "scutire" pentru absenta de pe forum. Abia astept sa-i vad alergand prin curte dupa pisica si cotcodacind cu gainile .
Poate totusi va trece apatia si gasim din nou subiecte de dezbatere. Nu de alta, dar moderatorii o sa ne inchida subiectul in curand .

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mai dam si noi un semn de viata! Eu am impresia ca n-am ce sa zic, ce sa fac? In plus, de pe 5 februarie incep sesiunea si tre' sa invat si eu ceva, desi n-am nici un chef.
Irina, bine ati venit din concediu! Sunteti frumosi toti 3!

Laura, m-am distrat cu strumphii tai! Rares avea o fata trista cand ii darama Bianca cuburile! Teo nu prea are treaba cu Baby Einstein. Se uita doar cand il pun in scaun, in rest alearga mereu. Nu stiu cum de nu oboseste. Poate cand o sa mai treaca 2 luni, o sa-l interese si pe el Baby Einstein. De cateva zile ma dispera cu telefonul. Se baga sub masa si il trage de acolo. Cum dispar o secunda din sufragerie are tinta la tastatura si mouse si telefon. Trage de ele.

Am mai pus si niste poze noi, daca vreti sa vedeti
http://new.photos.yahoo.com/eavoicu/album/576460762385690961

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Acusor, il cam dispera Bianca cu faza asta. Ca el e asa concentrat si munceste sa le puna acolo si ea i le darama intotdeauna. Acum tipa la ea si se uita urat . La Beby Einstein se uita stand pe scaunele sau pe canapea cam 10-15 minute. Apoi se dau jos si se bataie incontinuu : se bataie ca aia, danseaza, scot tot felul de sunete incercand se imite ce aud, mai iau cate o jucarie ... dar cu ochii numai in monitor stau! Am ramas ca la dentist cand am auzit-o pe Bianca zicad "apl", si "tu".
Acum ma delectez cu pozele voastre. E tare dulce Teo si in pozele cand zambeste te topeste de tot . Vad ca si el te ajuta mult la bucatarie .
Si ai mei au treaba cu telefonul, dar l-au trantit de cateva ori cu tot cu suportul pe care sta si s-au speriat. Acum cu mobilele lor vorbesc. Rares a trantit un nokia vechi de-al lui taica-su de nu mai merge deloc si cu ala o suna toata ziua pe Teo, fata nasilor lor. E singura careia ii spune pe nume. Si sa-l auzi ce disperat tipa "Te, Te! aaa, Te! shiii, saaaa (traducere: ce faci?, salut!"). Bianca a comprimat "alo, tati" in "Ati!" si ea de obicei "ati" spune, o mai striga si ea pe Teo.
Eu nu stiu cum vorbesc copii vostri, dar ai mei in afara de cateva cuvinte scurte, spun numai o silaba si pocesc cuvintele, de iti trebuie dictionar ca sa pricepi. Nu il spun deloc pe "c", asa ca "pa" de ex. insemna pa, pac, palma, par. Acum zic "pii" la paine, dar inainte si asta era "pa".

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput