Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Acum de noi, Luca a racit, acum in wkd, am fost la un loc de joaca, in interior, a transpirat, si cred ca pana la masina l-a prins. Ca de ieri e nasul rau, mucisori la greu plus ca tuseste, si se trezeste din somn, mai mult nu doarme, febra n-a facut, macar atat Cred ca au inceptu si canini, ca il vad cum face din gingii, si are si bale multe TRebuie sa-l pun pe picioare pana vine cea mica.

Eu am fost la control azi, mi-a facut doar echo, si totul e bine, e pe tzeava domnisoara, e deja angajata, e mare (nu mi-a zis cat) dar oricum de la echo reiese ca as avea vreo 37 sapt, in loc de 35 cat am acum. A zis ca poate veni oricand, s anu ma sperii ca e maricica, si ne vedem peste 2 sapt. Sper sa mai stea 2 sapt, ca sa fie bine pt ea. In rest, abia astept, nu mai pot, nici sa ma incalt, e fff activa, si sta cu picioarele in sus, asa ca atunci cand ma aplek le simt in gat Dar ce a fost greu a trecut, ne pregatim, am scos hainutzele, am luat saltea, patul treb montat, dar nu-l montez, decat la sf lui ianuarie (prietenii stiu de ce )

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 35+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Multumim de complimente . Bianca arata intr-adevar f. bine, s-a dezvoltat perfect, singura "problema" e inaltimea mult sub media varstei ei (are numai 75-76 cm). Dar si eu am un pic mai mult de 1 m jumate, asa ca nu ma astept sa fie cu dimensiuni de fotomodel. Ne-am hotarat deja ca o sa-i ducem de mici sa faca sport mult, dar "programarea genetica" probabil ca o sa primeze.

Indicatii pentru mamicile care inca nu au Beby einstein, dar sunt interesate:
Pe site-ul http://btjunkie.org/search?q=baby+einstein gasiti mai multe fisiere .torent . Salvati fisierele care va intereseaza in calculator, apoi instalati un program de tras torente (BitComet de ex.). Pentru download dati "file->open torent ..." si alegeti fisierul torent salvat anterior. Vizionare placuta!

Ai mei copii perfera filmuletele cu animale: beby dollitele neighbood animals si World animals, beby MacDonald-A day on a farm, apoi Number norsery si un pic de beby beethoven. La galileo, neptun, Van Gogh nu au deloc rabdare. Se mai uita la beby newton, dar rar.

pisicut deocamdata cu serviciul nu se aude nimic. Cand am noutati, va spun si voua.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sa va traiasca Iarina,Anis.sa fiti fericiti.
noi am avut o sapt de cosmar.Oani s-ar parea ca a avut pojarel, sotul a avut febra f mare 39+ chiar in noaptea dinainte de plecare si i-a fost f rau,eu am avut un ganglion la subrat si m-a durut f rau.a trecut.si din cauza stresului, mi s-a spart un vas de sange la ochi.am avut noroc ca nu mi s-a spart la cap.am facut fund de ochi si ochiul nu e afectat.si vasul de sange s-a spart din cauza cresterii de tensiune bruste.am facut analize la sange sa vedem daca iese ceva in neregula cu tensiunea.care e cam mare pt ca in mod normal era mai mica decat valorile uzuale.am de luat pastile fel de fel.trebuie sa zic adio la alaptatmacar sa im i revin pana plecam.adica pe 7 febr.cand o sa incep si munca.mult la calculici.noroc ca aku m-a gasit si cu -2 la ochi si mi-a dat ochelari si lacrimi artificiale.pana acum dr oftalmolog nu m-a vazut ca nu am ochii buni.
Oani e o scumpa ca de obicei.
Irina,daca poti veni in Cta tu ne vedem.io nu am cum sa ajung la voi.
va las ca cica imi trebe odihna.ca-s cam obosita.
v-am citit pe toate,va pup.si pe copilasi
cand imi iau ochelari si tratamentul mai vin sa mai vorbim

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Anca imi pare rau ca treceti prin asa momente grele. Va doresc multa sanatate si sa va puneti repede pe picioare. Imi pare rau ca trebuie sa o intarci pe printesa si te inteleg perfect pentru ca si eu i-am dat ieri dimineata sa suga pentru ultima data. Pentru el nu este asa greu, nu mai cere decat dimineata dar accepta biberonul si adoarme la loc.
si insanatosire grabnica tie si familiei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Anis, felicitari pentru micuta Iarina, arata foarte bine, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine peste problemele de dupa nastere si sunt sigura ca te vei descurca cum vei putea tu mai bine cu fetele, pentru ca stiu ca nu te dai batuta prea usor.

, v-am vazut ultimele poze, pupici lui Luca cel scump si tie complimente speciale, pari extrem de linistita si fericita, asa, graviduta, iti doresc ca starea de gratzie in care se pare ca te afli sa dureze la nesfarsit.

Am mai vazut poze cu Ioana si parintii ei, Irina si Radu, sunt niste frumosi. Am vazut filmuletele Ursuletuluipanda, desi l-am deslusit mai greu pe Al(imaginea imi apare putin intunecata), am vazut cat de mult s-a schimbat si pare un copilas in toata regula, e tare scump. Laura25, Rares m-a dat gata cu modul lui de dans, mi se pare extrem de original, e o minunatie, iar Bianca vad ca nu se lasa cu nimic mai prejos, sunt tare dulci.

Noi am avut o perioada mai aglomerata, saptamana trecuta eu am fost tare racita, am zacut efectiv mai multe zile, din fericire nici Sara, nici tati n-au avut nimic. Sotul meu s-a operat azi la genunchi, a avut fractura totala de menisc, sa speram ca se va recupera cat mai bine si mai repede. Ieri am fost cu el la Timisoara pentru internare, dar m-am intors ca Sara nu a dormit pana acum fara noi peste noapte. Din fericire s-a obisnuit ca la amiaz reusesc bunicii s-o adoarma, insa tot la noi acasa se intampla, bietii de ei abia apuca sa nu mai faca atatea drumuri(ca norocul, stam destul de aproape si casa lor e deja a doua ei casa, acolo isi face de cap fara restrictii).
Cam astea ar fi noutatile, va pup pe toate.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Scriu repede ca pierd timpul si la burtici si face acusica Emma ochi.
Am vazut si eu pozele, Irina, Ursuletulpanda, Laura, Albinutza, Giana, Vali, sunt toti niste dulci, frumosi si isteti foc. Sper ca nu am uitat pe nimeni, dar chiar sunt in viteza.

Irinuca, sa stapaniti sanatosi casa. Sa inteleg ca nu e in Cta? Dar unde?

Anca, off prin cate ati trecut si voi. Multa sanatate va doresc la toti trei si fie ca pe 7 feb. sa ajungeti cu bine in Irlanda si sa nu mai fiti nevoiti sa stati atat timp despartiti niciodata.

Monai, insanatosire grabnica sotului tau. Tin pumnii sa fie bine dupa operatie si recuperarea rapida

Anis, felicitari pentru micuta printesica. E o dulceata, mie imi pare ca seamana mult cu tine, unde Ingrid seamana cu tati.. oricum este o bebelusa reusita, falcoasa si frumoasa foc. Tie iti doresc sa treaca furia laptelui cat mai repede, sa ai laptic din belsug si recuperare rapida.
Te astetam la povesti cand ai timp.

Pup fetele ca s-a trezit mandruta mea,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

sa ma anunti cand montezi patutul ca sa stiu care e ziua in care plang iar de emotii ca la Luca.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Andrei azi a mancat singur ciorbita cu lingurita. Ca a mai dat si pe el e partea a doua dar era tare mandru. Si eu si mai si.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anca, sa natate multa multa pt voi sa fiti bine, sa ajungeti cu bine in Irlanda si lucrurile sa se aseze la locul lor

Mona, sanatate sotzului si refacere rapida, e cam nasol, o sa aibe de suferit mai mereu cu genunchiul. Multumesc pt complimente, intr-adevar sunt linistita, am simt bine sufleteste, psihic sunt pregatita, dar vom vedea la mom respectiv daca voi mai fi la fel.

Lulu te anuntz dar nu e necesar sa plangi...

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 36+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna dimineata

Mona ii dorim sotului tau multa sanatate si refacere rapida. Banuiesc ca o sa fie o perioada destul de grea pentru voi...dar sper sa treceti cat mai repede peste greutati.

Albinutzza la ce loc de joaca l-ai dus pe Luca?? Tu cum te mai simti? Si stai linistita cu patutul ala ....ca altfel ...!

Anca va dorim multa sanatate pentru toti 3. Sper sa treceti cu bine peste toate momentele acestea neplacute!

Irina super pozele cu casuta voastra...banuiesc ca ai muncit foarte mult pentru ea! Felicitari...s-o stapaniti sanatosi!

Laura multumim pentru link. Am inceput sa downloadez si eu ... Sa vedem acum cat dureaza ca merge destul de greu...

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput