Inimioare de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
Irda spune:
Felicitari, Anis!!!!!
Bine ai venit pe lume, Iarina!!! sa fii sanatoasa, norocoasa, mancacioasa si fara colici!!
Pupici
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
Giana spune:
Felicitari Anis! 

Doamne...ce emotionant...! Mi-au dat lacrimile! Multa sanatate tie si micutelor! Esti o mamica tare norocoasa cu doua printzese!
Fetele, LA MULTI ANI PE 2007!!! Si mii de scuze ca nu am avut timp deloc si scriu insa am intrat si am citit noutatzi despre voi si pitici,am vazut poze noi cu gemenii Rares si Bianca, cu bondarelul Mihnea , Ioana- printzesa Irinei care e o superba...am vazut-o si pe Ingrid la Breaza...si altele.
Noi am petrecut bine de sarbatori si Dani s-a simtzit si el foarte bine.A primit cadouri,a dansat, s-a intalnit si cu mosul...tot tacamul!
A inceput sa manance mai bine si am descoperit si de unde facea acele bubitze(intoxicatii)...de la iaurturile cu fructe.Pt ca el nu papa deloc iaut simplu ii luam iaurt cu fructe Zuzu,Danone si altele. E...s-a lins pe botic!
In rest e bine.I-au iesit 3 maselute odata chiar in preazma Sarbatorilor iar acum da sa iasa a 4-a si Caninii de sus ne dau mari batai de cap.Dar nu-i nimik crestem noi!
Am mai fost la eco...nu se vedea inca sexul dar sunt sigura ca e fetitza.Dar nu stiu de ce sunt asa sigura...
In fine...m-am gandit eu mult la nume si nu stiu cum dar mi s-a intamplat exact ca la Dani. Pur si simplu am simtzit ca ASTA E. Asta i se potriveste! Asa ca o va chema MARIA CRISTINA. Numai sa nu fie baiat ca-mi da planurile peste cap si o iau de la capat cu cautatul numelui.
Dani e innebunit cand vede bebelusi la TV sau prin reviste.Ii pupa,ii mangaie si e tare fericit.Pana si pe el se pupa cand se vede in oglinda. Acum stie ca mami are si ea un bebe in burtik (bine,nu stiu cat constientizeaza) si cand ma vede cu burtik la vedere ma mangaie si ma pupa pe burtica si vorbeste cu bb. Deja se cunoaste bine ca sunt
si ma simt tare bine. Gretzurile au trecut...sa dea D-zeu sa fie bine pana la capat.
Am pus si noi poze in albumul Dani 1-2 ani. Sper sa va uitati si sa va placa.Sunt si poze de la Craciun dar mai am de pus.
Va pup si avetzi grija de voi.Multa sanatate si 
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
hristina spune:
IARINA, SA FII SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURIE SI DRAGOSTE PARINTILOR!
ANIS, SA-TI TRAIASCA si SA VA BUCURATI DE EA si DE INGRID!
Kasi si Victoria
Laura25 spune:

Felicitari Anis! Bun venit pe lume, Iarina!
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
lulu75 spune:
FELICITARI ANIS!!! Mult noroc in viata micutelor tale!
Iarina e nascuta in aceeasi zi cu sotul meu. Si el e nascut pe 11 ianuarie.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
mamini spune:
felicitari, Anis, sa iti traiasca fetele si sa fiti fericiti!
pupicei, mamici si copilasi frumosi
M
truli-luli spune:
Felicitari Anis! sa va traiasca fetele, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
brianamica spune:
Anis, felicitari !!!!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si mult noroc !!!! Mai trimite-ne vesti.... Sa stii ca le asteptam cu drag si nerabdare ! Si...bine ai venit in clubul mamicilor de 2 fete !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Laura25 spune:
Mai fetelor, noroc ca a nascut Anis, altfel lancezea iar subiectul nostru cu 1-2 mesaje scrise pe zi. Ce se intampla? Chiar nu mai avem nimic de spus? Mie mi-e dor de vremurile cu 2-4 pagini scrise pe zi.
ursuletulpanda bine ai revenit! Am vazut pozele si Al s-a facut un baiat mare si tare frumos. Mi-a placut ce elegant era de sarbatori, cu cravata ![]()
giana l-am admirat si pe Dani. E un scump si a fost tare cuminte anul trecut, judecand dupa cate jucarii i-au adus mosii. Poze cu burtica ta cand ne arati?
Ma bucur ca s-au intors din vacanta si celelalte fete: nicoll, Cati, pisicutz, Cami. Sper ca ati venit cu forte proaspete si o sa mai animati voi situatia pe aici. O astept si pe Irina sa vina de la munte. 
Eu vreu sa va intreb de cereale. De care le dati voi copiilor? (va rog cu nume de firma, sa stiu ce caut). Ai mei in continuare bobineaza de alea praf, pt bebelusi sub 1 an. Le-as schimba, dar nu stiu cu ce. M-am uitat pe la niste cutii de chocapic, chirios ... dar am vazut pe langa cereale asa un pomelnic de ingrediente, ca m-am lasat pagubasa.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Irda spune:
Maaare liniste pe-aici!![]()
Noi suntem racite amandoua! E jale mare!

Dariei ii ies 3 masele odata (se simt coltzishorii imediat sub gingii), tuseste si are mucii pana-n brau!
Suntem pe antibiotic de luni seara si-i mai dau vreo 2 zile ca haraie ca naiba! Am avut si ceva episoade de
tot de la muci!
O inteleg in totalitate saracutza ca si eu ma simt la fel acum(pe mine m-a luat abia ieri, da' mi-a fost asa rau ca n-am dormit toata noaptea)!
De mancat...vechea poveste.....adica putin spre nimic!
iote-asa imi face la masa, dar macar acum e racita si daca eu om mare n-am chef de mancare dar ea....mai e si cu maselele alea gata sa pocneasca, offff!
Hai ca m-am vaitat destul! Acuma sa va zic si de-alea bune:
- repeta toate cuvintele dupa noi cand ii numim un obiect si am avut surpriza placuta sa-mi zica "manusi" cuvant pe care eu nu il zisesem, dar ma auzise vorbind cu tati de ele!
- imi cere clar ce episod din Baby Einstain sa vada (mami, cocoshu, calu, oaia......sau mami tigu, leu, usu, sau cashun
)
- cere ca la usa cortului din frigider suc, almette,bazica(branzica de casa) frisca(i-am dat sa guste de rev. si e fascinata de gust.....sa nu credeti acuma ca-i si dau de cate ori cere
)
- numara pana la 5 (atatea sunt butoanele de la aragaz, pe care de altfel nu are voie sa le atinga... decat ca sa le numere)
- zice cum o cheama si cati ani are (La multi ani, iubita mea de 1 an jumate!!!)
- in rest se catara peste tot...urca si coboara singura scarile, butoneaza tot ce prinde ...inclusiv scrollul de la mouse(mauth)!![]()
Laura, noi suntem inca pe Milumil 3 care are si cereale asa ca nu-i dau separat! Ii mai dau fulgi de porumb simpli (o firma romaneasca), ca's mai maricei si ii ia si-i rontzaie.....cere...sheiealeeee!!!![]()
Va pupicesc si astept sa mai scrieti si voi de copilasi si de voi ce mai faceti!

Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria