Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

FELICITARI ANIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce printesa minunata Iarina Elisa, de nota 10!dimensiuni grozave, sa va tina Dumnezeu sanatoase si linistite, mult laptic, crestere usoara!
Sint asa emotionata, m-am gindit mereu la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna fetele!
Si noi, din an in paste pe-aici. Stiu tot, fiindca va citesc cu sarguinta zilnic.
Intai sa incep cu urarile de an nou: va dorim
La Multi Ani! Si fie ca 2007 sa fie un an , nu bun, ci extraordinar pentru voi toate fiindca o meritati!

Pe urma, as vrea sa o felicit pe Anis penru curaj si reusita.
Anis, fie ca micuta Iarina sa fie cel putin la fel de scumpa ca si Ingrid si fie ca fetele sa se iubeasca si sa-ti aduca numai bucurii si zambet! Refacere rapida si multa bafta!

Acum sa va mai zic cateva vorbe despre noi. Despre Al mai mult, despre mine mai putin.
Grasunul de Al nu e grasun deloc are 11,2 kg si 83 de cm. E bine. Nu e slab, si e plin de energie. Fontanela ni s-a incjhis devreo 2 luni, dar doctorii au zis ca e ok.
In rest, mergem la cresa cu drag si spor de la 9 luni jumatate. Ii place mult si l-au rasfatat acolo mai rau decat il rasfatam noi acasa. E un fel de nascota gradinitei. Toata lumea il iubeste, il ia in brate. Iar el e tot un zambet si mereu pus pe sotii.
E innebunit dupa trenuri si avioane. Tocmai a fost de curand in prima lui calatorie cu avionul A fost siderat pe aeroport si in avion.

Si-a dat drumul si la vorbit. Amesteca cuvinte englezesti cu cuvinte romanesti, dar a inceput sa-si largeasca vocabularul.
Inca mai papa tzitzi. Nuami dupa ce venim de la cresa si ... noaptea (de 2 sau de 3 ori intre ora 21 si 8). Toata lumea ma streseaza ca e baiat mare si ca de ce ii mai dau. Dar io-s capoasa si atata vreme cat ne e bine la amandoi o sa-i dau in continuare sa suga. Mai ales ca atatea ore pe zi e fara noi. Bea si laptic de vaca cu paharul. Noi bibe n-am suportat niciodata. Doar cantiza cu cioc ne-a servit vreo 2 luni. Dar acum suntem mari si bem singurei cu canita sau paharul.
Bea apa toata ziua.
Este extrem de sociabil. A fost de mic asa. Nu da buzna in brate la straini, dar simte nevoia sa fie bagat in seama. Si, daca cumva cineva indrazneste sa nu-i vorbeasca, atunci face orice si revine in centrul atentiei.

Nu spune poezii, dar danseaza si cred ca are ceva ureche, fiindca nu danseaza decat pe anumite cantecele.
Are si fazele lui cu trantit pe jos dar nu prea tine. Il ignoram sau , mai nou, cand chiar sare calul, tati mai ridica vocea la el si se pare ca foloseste.

Cam asta e. Am vazut pozele cu copii frumusei.
Va pupam acum si speram sa mai revenim cu amanunte.
Am mai pus poze si filmulete cu noi de la Craciun:

www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze si filmulete-Craciun 2006

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
Poze cu noi

www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

FELICITAAAARI ANIS !
Sa fiti sanatoase amindoua!
Bine ai venit IARINA-ELISA,sa fii sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viata!
PUPICI DULCI !

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Bine v-am regasit in 2007 !
LA MULTI ANI !
Sa aveti parte de un an minunat,cu sanatate ,noroc ,voie buna si multa impliniri!
Pentru ca am mult de lucru ,am inceput si examenele nu am timp de nimic si desi imi era tare dor de voi nu am reusit nici macar sa citesc ce s-a scris in urma.
Sper sa recuperez dupa ce voi finaliza sesiunea!
Multumim frumos pentru urarile de Sf.Stefan!
Pupici dulci tututor
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari ANIS! Sa va traiasca micuta Iarina, sa fie sanatoasa, cuminte si frumoasa. Tie refacere rapida si mult laptic pentru pitica.

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare si de la noi!LA MULTI ANI,SANATATE SI NUMAI REALIZARI!!!
In sfarsit s-a terminat si minivacanta noastra,ne-am intors acasasi ne pregatim sa incepem munca...
Dar privim si partea buna,suntem sanatosi,anul asta il vom cunoaste si pe BB2,iar Codruta este pt moment mandria noastra.
Despre noi sa va spunem , ne-am odihnit,ne-am relaxat,dar mami a avut greturi,nu prea a mancat decat salate si a exclus carnea,nu de alta dar nu intra cu nici un chip.
Ieri am fost la control,totul e ok,mi-a dat analize de sange si luni m-am programat la echo morfologica.Abia astept sa-l vad pe BB.
Codruta are in plus un canin,inca 3 pe drum,ceea ce ne cam face zile fripte si pe deasupra a si racit putin.Noroc ca am luat-o din pripa si am ramas doar la stadiul denasuc infundat.
Cam atat pt moment.Acum ne pregatim sa mergem la cumparaturi si voi reveni sa va citesc.Pupicei dulci!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Acum am vazut vestea buna!
FELICITARI ANIS!!!SA VA TRAIASCA MICUTELE,SA FIE SANATOASE!!!tIE REFACERE RAPIDA SI MULTA PUTERE!!!CEI MAI DULCI PUPICI!!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

FELICITARI ANIS!!!!!!

Micutei Iarina multa sanatate si mult noroc in viata!

Iar voua sa fiti cu totii sanatosi, sa va cresteti fetele si nepotii! Cred ca Ingrid si-a vazut deja surioara si e topita, dupa cum am vazut prin poze c-o mangaia la tine in burtica!

Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Bine v-am regasit fetelor in 2007! Va dorim multa sanatate, fericire, numai clipe frumoase, nasteri usoare celor care se pregatesc pentru acest eveniment in acest an, dar si celor care, desi inca nu stiu, vor concepe bb in urmatoarele luni... Copii sanatosi, cu suflet bun si destepti si frumosi va dorim tuturor!

Am absentat mult, recunosc, mai urmeaza o perioada grea, am examenele peste 3 saptamani, toate 5 in 2 zile, dar sper sa ma descurc... Asa ca iertare daca intru mai rar, dar n-apuc sa invat decat cand doarme fata... acu scriu cu ea printre picioarele mele...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank">Alexa, din decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

In primul rand FELICITARI ANIS!!! sa va traiasca, sa fie sanatoasa si mancacioasa Iarina!!! Tie refecere rapida si multa putere si sa va bucurati de printesele voastre!!!
LA MULTI ANI 2007!!! sa va aduca acest an multa sanatate, belsug si fericire alaturi de cei dragi.
Despre noi va spun ca suntem bine, sanatosi. Alex povesteste toata ziua, mai nou a inceput sa se joace si singurel cu masinutele, dimineata isi ia cate o carte si vine sa-i citesc iar seara imi cere sa-i spun povestea cu baba (adica "Punguta cu doi bani").
Am vazut pozele cu baietei si fetite. Toti sunt niste frumosi si isteti , nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva.
copilasii bolnaviori si mamicilor.

Mergi la inceput