Copiluti de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

In primul rand multumin din suflet pentru primire, sunteti minunate!
Apoi "La Multi Ani, Andutzy!" Sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara, sa te bucuri de tot ce e mai frumos in viatza asta!

La Multi Ani Stefaneilor nostri, sa fitzi sanatosi si norocosi!

Fetelor, sunt mamica pentru a doua oara!!! Nu-mi vine sa cred! Am o minune de copil care a venit pe lume odata cu primii fulgi de zapada!
Despre nastere pot sa va spun ca a fost relativ usoara si ar fi putut fi chiar si mai bine... Primele contractii m-au luat seara pe la 23.30, cam la 20 min distanta. Maya inca nu adormise si cand a vazut ca m-am strambat de durere m-a luat in brate si ma mangaia pe cap! L-am chemat pe Dan sa stea cu noi pana adoarme! Cand s-au intetit contractiile am fug it la dush si am chemat-o pe mama sa stea langa Maya. La ora 1:30 am plecat spre spital iar la ora 2:00 eram deja la monitorizare cu dilatatie 2.5 cm. L-am trimis pe sotz acasa la sfatul asistentei care era sigura ca pana dimineata nu se va intampla nimic. Mi-a u facut un no spa injectabil iar dupa 30 de minute au inceput contractiile mai des si ma luase o stare de voma de nu mai puteam. M-au pus pe masa, aveam dilatatie 6! M-au mutat in sala de travaliu si l-au sunat pe doctor. Surpriza: nu raspunde! Il sun repede pe sotz, vino inapoi ca nasc si doctorul nu raspunde! Sunam ca disperatii si eu, si sotzul, si asistenta, si nasha care il cunoaste mai bine.... nici un raspuns. Deja aveam contractii la 3-4 minute, cer epidurala si mi se spune ca numai dr. poate lua aceasta decizie.... pai chemati un doctor! Dupa o jumatate de ora a venit medicul de garda, Dr. Gherase, care m-a controlat, nu prea vorbea, decat facea niste grimase...insa una peste alta a fost de treaba, i-am spus ca vreau sa asiste si sotzul, la fel a facut doar grimase iar la cinci minute l-am vazut pe sotz echipat langa mine! In fine... cheama anestezista, isi cere scuze ca trezit-o, mi se face o epidurala care a prins numai 10-20%, pe partea dreapta numai, suficient insa sa suport durerea si sa pot impinge! Ma pune sa imping de doua ori si apoi ii spune asistentei sa pregateasac sala de operatie ca facem cezariana, copilul e prea mare si nu este angajat. In momentul ala suna doctorul meu, i se explica situatia, si da ordin sa nu se ia nici o hotarare ca in cinci minute vine el! La 7.20 i-am auzit vocea, m-a contoleaza si imi spune sa stau linistita ca totul va fi bine. In secunda urmatoare cere forcepsul - m-am albit - ne spune mie si sotzului ca nu il scoate cu forcepsul, doar il ajuta putzin ca s-a intzepenit de bazin. Nu stiu ce a facut acolo dar peste cateva secunde am impins de doua ori si am simtzit cum a iesit bebe Patrick. Nu a plans din prima secunda si m-am speriat, apoi l-am auzit si m-am linistit. L-am vazut tot timpul cat l-au masurat si verificat... nu-mi venea sa cred, mi-au dat lacrimile, Dan facea poza dupa poza.... apoi au iesit cu bebe si am ramas numai noi, doctorul si o asistenta.
In timp ce ma cosea doctorul i-a facut morala asistentei ca nu l-a sunat pe numarul de acasa si ca toata lumea stie ca noaptea raspunde pe mobil mai ales cand iese din garda sau sta mai mult pe la spital.Apoi ne-a explicat de ce a ales sa foloseasca forcepsul , a spus ca bebe putea intra in suferinta fetala si putea avea probleme cardiace mai tarziu.... in fine sunt multe detalii pe care sper sa apuc sa le scriu mai tarziu..
Una peste alta Patrick este sanatos.. cu cateva mici problemutze care se vor remedia repede... i s-a descoperit o fisura de clavicula si timp de 10 zile trebuie sa stea cu bratzul imobilizat intr-o fasha elastica si i-au ramas cate pete vinetzii la tampla din cauza forcepsului. Apoi din cauza pozitiei pe carea a avut-o i-a apasat fatza pe osul bazinului si este un pic umflat si vanat la ochisori...

Sa va spun si despre primele clipa acasa... Maya a reactionat extraordinar de bine... pentru prima zi! Am intrat eu singura mai intai, i-am aratat ca nu mai am burtika, ne-am dragalit si i-am spus cat de mult mi-a lipsit... apoi i-am spus ca i l-am adus pe bebe acasa si poate sa-l vada. A intat tati cu bebe si a fost cel mai frumos moment... mi-au dat lacrimile din nou.. l-a mangaiat,l-a iubit, l-a strigat pe nume.
Acum intra in camera sta cateva minute, il mangaie, vorbeste cu el si apoi iese singura afara.

Cam atat despre noi, o sa revin cat de curand! Va pup pe toate!

Am pus si cateva poze aici

Tina 40+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Doamne Flori sa iti traiasca minunea mi-au dat lacrimile.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

wow, ce surpriza! BINE ATI VENIT ACASA! Iti inteleg emotiile pentru ca si mie mi-au dat lacrimile cand am citit si am vazut pozele, sunt minunate, iar micutul ingerash e scump foc. Sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de familia voastra minunata, cu acesti 2 copii minunati.
Cred ca nu mai e nevoie sa-ti spunem si noi, odihneste-te cat poti de mult, trebuie sa faci fatza la 2.
Va pup.

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26mai'05)
Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Florentina, BINE ATI VENIT ACASA! Aveti o poveste minunata, care oricat de stana de piatra cred ca ar fi cineva tot ar fi impresionat, in primul rand de taria ta ca mamica si apoi de prietenia frumoasa pe care o ai cu Maya si sunt convinsa ca o vei avea si cu Patrick. Cred ca am citit de 3 ori povestea voastra si nu ma mai satur de ea...cred ca o voi salva la mine in calculator, nu de alta dar esti model demn de urmat, se pare ca mai am multe de invatat!!!
Sa va traiasca minunile amandoua, din pacate nu am putut vedea decat o poza cu Patrick, dar nu e timpul pierdut.
BRAVOOOO! DIN TOATA INIMA!

Andra8+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

FLORENTINAAAAAAAA, sa-ti traiasca baiatul. ce frumos este!!!! dragalas tare.
da vad ca ai dat adunarea la fete!! bie ati revenit!

La multi ani Andra, sarcina usoara!

La multi ani la Stefani si stefane!!! sanatate si noroc maxim.

noi ne-am intors aseara! vad ca va pregatiti cu meniuri de rev. bravo voua!! eu nu am nici o chemare la gatit.

Loreen sanatate Deliei, da vad ca ai petrecut pe cinste nu alta!

gusta sanatate, ce bine ca mai stim de tine.

Fran sa-i stapinesti sanatoasa!! da stiu ca a shopingarit nu gluma, bravo lui.

mosu meu a fost cu autoservire!

sar'mina pentru urari, si cu intirziere sunt asa de bine veniteeeeeeeee.
incerc sa pun si eu niste poze. nu am facut multe ca am fost ocupati cu mosul. si emotionati nevoie mare.

p.s. am mincat ca o FULGAAAAAAAA!!! si numai cozonac!!

craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Astazi e ultima zi de serviciu pe anul acesta – hu, hu, hu. Ne-am intors marti acasa din deplasarea de Craciun iar miercuri si joi am lucrat. De maine pan ape 2 ianuarie sunt din nou acasa. De Craciun a fost frumos dar din pacate nu am mai avut party mare cu toti prietenii pentru ca baietelul cel mic a gazdelor s-a imbolnavit tare de tot si inca e in spital saracutul. Asa ca am ramas la nasii lui Patrick si ne-am sarbatorit acolo. Oricum pentru Patrick si noi toti a fost mare fun vazandu-l pe el cum se bucura de cadouri, hartie, surpriza.
In schimb de Revelion am hotarat sa stam acasa pentru ca efectiv nu ne mai tin balamalele si am atatea de facut si pentru casa. Sotul saracul a ajuns sa-si cumpere camasi noi caci nu mai apuc sa le calc, frigiderul geme de gol ce e, si multe altele.
De maine mi-am propus sa mai fac si cate ceva pentru casa.
Asteptam cu nerabdare sa ne vedem cu Sim76 si Thea care vor da o fuga pana la noi inainte de Revelion. Noi speram din tot sufletul sa-i convingem sa ramana pana dupa Revelion.

Patrick e deja in vacanta de mai bine de o saptamana si Doamne iti multumesc ii merge tare bine. Marti a fost deosebit de agitate cred eu ca din cauza unei masele caci saracutul dadea sa muste tot ce prindea, plus alte simptome specifice durerilor de dinti.
Se distreaza cu tati de zor iar mami isi cam face de cap – azi de exemplu ma duc sa ma epilez, manichiura, pedichiura – adica sa mai am grija si de mine.

Florentina, Doamne mi-au dat lacrimile citind postarea ta. Ce ma bucur ca a fost mult mai bine decat la prima nastere. Maya e o delicata si un copil deosebit. Patrick e un baby tare dulce (normal ca-mi place numele pe care l-ati ales – sa aiba si prichindelul meu tiza, nu?). Ai doi copilasi tare frumosi, poti sa te consideri o mamica fericita si implinita. Sunt sigura ca vor urma si momente mai grele pentru tine, dar merita tot efortul.
O multime de pentru tine, Maya, baby Patrick (mi se pare asa de ciudat sa spun baby Patrick pentru ca al meu nu mai e baby) si nu in ultimul rand pentru tati.

Gusta, ma bucur mult ca ai dat un semn de viata. Iti doresc din tot sufletul ca anul 2007 sa-ti aduca o caruta de sanatate iar soarele sa apara si pe strada ta. Ai grija de tine in primul rand pentru ca Marut mic are nevoie de mami a ei de acum incolo mult si bine.

Loreen, pupici si multa sanatate Deliei. Sper ca e mai bine mititica.

Elisor, ce bine ca mai aud de tine caci sincer imi faceam probleme. Telefoanele pe cablu din Ro au mers tare prost de Craciun, n-am putut vorbi nici cu tine, dar nici cu sora mea sau alti prieteni cu telefoane pe cablu. Imi pare tare rau, sper sa te prind maine ca e numai 29.
Ti-am mai trimis niste e-mail-uri dar nu mai stiu care e adresa buna si pe care o folosesti acum.
Sper ca pana azi ti-a trecut durerea de cap. Ce misto de voi cu zapada, putin frig – la noi e groaznic 11 grade – bantuie toti virusii, e carantina peste tot. E mult, mult prea cald pentru aceasta perioada.

Gabitzam, Cornelia multa sanatate.Sa stea virusii cat mai departe de cei mici.

Lucas, bine ati revenit acasa. Lasa ca Fulga slabeste ea la anul. As vrea eu sa am niste cozonaci din aia buni ca la mama acasa si sa bag in mine.
Vazut poze – ati avut un Craciun foarte frumos. Ce frumos se dragosteste Matei cu mami a lui – mare de tot.

Dragi mamicute de mai –iunie 2005, va doresc din tot sufletul ca anul 2007 sa va aduca numai lucruri bune, tot ceea ce va doriti sa prinda radacina, sa fie sanatate, pace si intelegere.

“La Multi Ani!”, An Nou Fericit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Venit, citit, felicitat.

La multi ani, Patrick! Florentina, mi-au dat si mie lacrimile. M-am uitat repede la un filmulet de cand avea Ema 3 luni. Bulversant..:) Sa fiti fericiti si uniti voi 4! La multi ani, Andutzy! La multi an si Stefanilor. Stiu ca sunt in intarziere, dar 5 zile Ema a fost cu muci grei, apoi 2 zile am tot umblat cu ea peste tot pt ca explodam toti daca mai stateam in casa. Craciunul a fost minunat pt micuta mea. In ajun am decorat bradul de care Ema a fost extrem de incantata. Cand l-a vazut a exclamat pur si simplu:"Uaaaaaaaaaaaaaa!". Apoi am luat masa cu mama pe care o invitasem la noi. Sotul a pregatit meniul! Da,da , nu va mirati: salate, fripturi, carnati.:)Cand m-am trezit nu mai aveam ce sa fac decat sa mai decorez casa pe ici, pe colo. In dimineata de Craciun s-au strans bunicii la noi, Ema fusese pregatita de cu seara de ce avea sa se intamle. Am inbracat-ofrumos si i-am spus sa indrazneasca sa mearga in camera u bradul pt ca a adus Mosul (Monu) cadourile si le-a pus sub brad(badu') .Ema a primit de la toata lumea numai jucarii. Mi-e raaaau!:) Nu mai stiu pe unde sa le pun. Nu mai cumpar nimic mlt timp. Jucarii in camera ei, in bucatarie, in camera noastra, pe balcon.:)) A fost atata de emotionata si de entuziasmata cand a fugit din camera ei si a ajusn la brad. Fericita, ce mai. Cand si-a vazut bunicii+cadourile nu mai stia de ea. A inceput sa alerge in toate directiile, sa se dea in spectacol. Tati si socrul montau jucariile in timp ce Ema isi facea loc prin toate cutiile. Va arat niste filmulete facute la noi, la parintii sotului+pozele facute zilele astea.tatl meu a ajuns la noi de la Cluj azi, asa ca au fost toti cei 4 bunici prezenti in preajma sarbatorilor, lucru care m-a bucrat teribil.ema ii iubeste pe toti. Incredibil, dar chiar ii iubeste, desi doar cu mama sta ea. Se lipeste de toti, le sare in brat, isi aseaza capul pe umerii lor. Mie nu-mi vine sa cred. La cat era ea de salbatica acum se pupa cu toti.

filme si poze

Eu am vazut pozele Gabitzei si ale lui Lucas. Faine, mai vreau si altele.;) Gabi, cm este laptopul? ii place lui Andrei? Lucas, unde ati fost la munte?

Loreen, sanatate Deliei! Sper ca este mai bine acum. Noi o tragem din greu cu mucozitati abundente de o sapt. Nu stiu cum poate sa produca atatia muci. Doua nopti am dormit cu ea pt ca nu putea sa respire. Noroc cu batista bebelusului pt ca nu stiu ce ne faceam fara.

Revin maine pt ca am multe sa va povestesc. Va pup. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Gata suntem bine...a mai ramas doar nasul infundat si o lipsa total de apetit,dar asta le rezolvam...

Florentina mama draga tare mi-e drag de Patrick al tau...o minune...nu-mi vine sa cred ca au trecut 9 luni si ca acuma esti a doua oara mamica...ma uit la poze si totusi nu cred...sunteti o familie minunata si chiar te invidiez pentru relatia cu Maya si pentru Maya in sine care este un copil minunat...
Inca odata va doresc sa aveti o viata de basm pentru ca meritati din plin...

Cuscra vezi ca la Carrefour gasesti ciuperci marinate si micute de la Lutece...sunt la borcan...pentru asta mii de Clarei care mi-a vandut pontul...eu am dat rupere cu salata mea ...
Si eu faceam ani de zile salata de peste afumat insa anul asta am schimbat si am facut salata de ansoa si a fost mai reusita...

Andutzy eu am facut 38 de saptamani gravibinon,vreo 2 am luat pastile pentru contractii precoce,iar alte 38 de saptamani am luat duphaston si sa stii ca nu am luat decat 20 de kg de care am scapat, am m...si nu luam nici atata daca nu as fi mancat ca o vaca exact ce nu trebuia,plus ca nu ma puteam misca prea mult din cauza de cerclaj si probleme de nerv sciatic ...tu sa fii sanatoasa si copilasul ca de kg o sa scapi mai devreme sau mai tarziu...

Adina am vazut pozele si filmulete...scumpa foc Ema cu facea "ia-ia-oooooooo" sau cum dansa precum Mosu'...stai asa sa-mi notez ca nu ai sa mai cumperi jucarii mult timp...Cu bucataria Pooh se joaca?!

Gusta bun revenit printre noi...stiu ca ai fost aici tot timpul,dar o schimbare de peisaj e bine venita...de ce-i spui Ruti Marutului?!

Nelia eu te-as ajuta cu meniul de revelion da sa mor de-mi vine ceva prin cap...asta pentru ca noi inca nu stim ce facem...s-ar puteam sa mergem la cineva daca ne lasa Delia si atunci mi s-a spus sa aduc dulciuri...altceva nimic...daca-mi bese mintea vro idee ti-o impartasesc...

Elisor petrecere frumoasa cu mami incontinuare...sa ne spui si noua cum a constientizat Bibi Craciunul de anul asta...

Gabitza cum mai esti?!Andrei a stat cu Dora?!

Cornelia mie dr homeopata mi-a zis sa-i dau Deliei 10 zile pe luna,in lunile cu "r",calciu cu vitamina c si vigantol,si o data pe saptamana un tub de oscillo... exceptand episodul de-acuma a fost sanatoasa beton...

Fran Paul al meu,daca-i acasa ,ma ajuta cu Delia altfel il ia mama dracului si o stie foarte bine ... oricum o facea ca sa recupereze anii pierduti la Bianca ...

Vai ce m-am intins...Delia protesteaza vehement prin casa,asta ca dovada ca si-a revenit complet

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata, fete frumoase! Dar stiu ca am avut ce citi in dimineata asta la cafea!

In primul rand mi s-au adunat lacrimile in barba de emotie si bucurie la mesajul Florentinei! Asa sa tot nasti, daca o sa fie si cumintel, mai ca te vedem ca mai vrei unul peste vreo 2 ani Ma bucur tare mult pentru voi, sa fiti cu totii fericiti si sanatosi si sa va bucurati de asa familie frumoasa. Drag mi-e de voi!

Adina, laptopul este cam 20x25cm. Ii place lui Andrei, pana acum s-a jucat in fiecare zi cu el. Dar acum e in febra Lego, a primit un joc cu piese foarte mari de lego, si ii tot place sa construiasca la ele, sa le desfaca, sa le roada

Laura, sunt spre bine, doar tusea ma mai supara si asta cred ca o sa mai tina putinel.

Pentru revelion nu fac mari specialitati, ca suntem doar noi, fara musafiri. Fac salata de beuf, de care nu fac decat o data pe an, ca n-am stare altfel. Pulpe de pui la cuptor cu cartofi. Si poate un tort musuroi de cartita. Sau niste strudele cu branza.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Florentina, felicitari! sa a traisca frumusete de baiat.

Gabitza, ce fel de laptop e?!

Imi pare rau dar nu am putere sa scriu azi. Azi noapte Alexia s-a culcat la 2 noaptea dupa ce a urlat in continuu de la ora 22.00 cum o mica pauza de juma de ora de somn, dupa care s-a trezit si a urlat si mai tare. Se pare ca a visat si urat. Partea ciudata ca mereu patesc asa dupa ce o las jos mai mult de o ora. Nu mai inteleg nimik.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput