Copiluti de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
ralwka spune:
In sfarsit am reusit sa pun si eu poze de la Craciun... Mai avea un pic si venea Pastele
.
Craciun 2006
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai'05)
Danelutza spune:

... va pupicesc pe toate, va doresc un sfirsit si un inceput de an fericit, bucurii, sanatate ca-i mai buna decit toate, petrecere frumoasa oriunde va vetzi afla, iar la cumpana anilor, sa va iubitzi mult si frumos.
Pina pe 2-3 ianuarie va spun pa si ... o sa-mi fie dor de voi 
Mos Craciun, mos Craciun, eu stiu ca esti bun
Si-ai s-aduci sub bradut si pentru mine-un cadout 

monu spune:
Loreen
ca te gandesti la noi.
Androix avem in intentie sa cautam bona dar ... mai cautam.
Aseara am fost in vizita si Alexia a fost f cuminte si sociabila. Cand am ajuns acasa a mers cuminte la nani cu o mica exceptie de vreo juma de ora pt ca vroia sa se joace cu jucaria primita. Nici urma de urletele si agitatia din seara precedenta.
Acum mi-a fugit evident somnul pt ca a cerut apa. Si toti dorm iar eu sunt fresh.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gusta spune:
Neata.
Monu da matinala mai esti.
Androix am vazut burtica si asa ma palit un dor ,dar ma trezit Ruti la realitate
.
Loreen asa mi-a venit sa ii zic ,ca daca ii spun Mara nici un semn ca ar raspunde nu ca daca ii zic Ruti reactioneaza dar macar zic ca nu reactioneaza ca stie copilul ca nu asta e numele lui.
Azi voi fi gospodina sau macar incec sa ma dau sa fac ceva de revelion ca mi-am promis ca maine nu fac nimic sa numai motai la 12 noaptea de somn.
pup fetele si spor la munca.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
simiena spune:
Florentina-felicitari pentru minunea de baietel-am vazut poze .
Gusta-chiar daca eu nu prea scriu am asteptat cu sufletul la gura sa mai aflu vesti despre tine - si sper sa fie cat mai bine .
Androix-am cumparat si eu pampersi de la fippi-eu sunt foarte multumita de ei- si mai ieftini decat oricare altii.
In rest pupam toti bolnaviorii si bolnavioarele -Elian a avut si el ceva probleme cu burtica , felicitam toate viitoarele mamici pentru curaj si ne mai vorbim .
Mamicul lui Elian
Florentina G spune:
Salutare!
Am tot intrat pe forum am citit pe bucatele si nu am mai apucat sa mai scriu.
Noi suntem bine, Patrick este foarte cuminte, sper sa fie asha si de acum inainte pentru ca nu am simtzit greul pana acum.
Cum v-am povestit Patrick are fisura de clavicula si are bratul drept imobilizat, bandajat cu o fasha elastica pentru 10 zile. Asta e singurul meu of... mi se pare ciudat sa-l vad asha.. parca ar avea numai o manutza.. si mi-e mila de el desi nu cred eu ca isi da seama ce i se intampla. Dan imi spunea ca nu simte nimic, ca la tzara se tin copiii infashati si legati pana tarziu si nu mai e tragedie.
El mi-a spus ca nu l-a scos cu forcepsul, ca doar l-a bagat inauntru si a miscat un pic copilul si ca a iesit singur atunci cand am impins eu. Probabil fisura s-a intamplat cand s-a fortzat sa treaca prin bazin... nu prea stiu ce sa cred, atata timp cat Dan spune ca nu l-a tras deloc doctorul cu mana.
Ieri a fost doctoritza pediatru la noi, a stat vre-o doua ore, ne-a masurat, cantarit, mi-a explicat din nou ceea ce stiam despre ingrijirea bebelusilor dar nu-i nimic, imi prinde bine!
Mi-am dat seama cat de diferit este sa ai baietzel...diferit si un pic mai complicat zic eu. Mi-a aratat cum sa-i ingrijesc zona genitala - si aici mi-a spus ca in partea dreapta a scrotului este un pic inflamat si ca trebuie urmarit sa nu fie altceva decat criza genitala...
Lapte am cat trebuie, am sanii plini insa nu sunt asha de durerosi cum erau la Maya, Patrick mananca foarte bine, simt cum se golesc sanii dupa fiecare masa. Chiar mananca mai mult decat are nevoie si ieri a vomat de doua ori.
Maya este "in grafic" cum se spune! Nu vad nici o schimbare in comportamentul ei. Nu are rabdare sa stea prea mult in camera la bebe, vine, se descalta, se urca in pat si priveste cum il alaptez sau il schimb, il mangaie pe capshor si apoi fuge la joaca.
Aseara plangea Patrick si ea si-a ridicat puloverul si isi tragea de body suparata ca nu putea sa si-l ridice. Am intrebat-o ce vrea sa faca si mi-a spus "tzitzi, Patik". Va datzi seama ca emotiva cum sunt acum imi dau lacrimile ori de cate ori vad gesturi din astea.
Seara are grija tati de bebe si eu ma ocup numai de Maya. Stam imbratisate pana adoarme, povestim, ne iubim...
Inca o patzanie la care am ramas muti de uimire s eu si tati a fost cand il schimbam pe Patrick si Maya a fost prezenta pt. prima data. Mai intai se stramba si isi facea aer cu mana pe la nas - vezi doamne, ce urat miroase - iar apoi ne arata "putza"! De unde stie, nu ma intrebatzi, ca nu-mi aduc aminte sa-i fi spus sau sa-i fi aratat.
Eu ma simt super, mi s-a tras burta aproape de tot, nici nu zici ca a fost un bebe acolo acum cateva zile, stau in fund fara probleme numai ca am niste crampe destul de mari mai ales cand alaptez - ceea ce e normal spune dr, ca se trage uterul cica si se intampla din cauza eliberarii occitocinei. In prima zi cand am alaptat ma durea asha de tare ca trebuia sa-mi controlez respiratia ca in timpul travaliului!
Aveam sa spun cate ceva fiecareia dintre voi dar acum nu mai shtiu nimic din ce am citit!
Oricum toate sunteti minunate, faceti niste aprecieri in care oricine s-ar simtzi mandru sa se regaseasca!
Am mai pus cateva poze de la intalnirea Mayei cu Patrick in album, zilele astea o sa mai pun, adevarul e ca pana nu-i trece bine echimoza de la ochisori nu prea imi vine sa-l pozez pe Patrick!
Va pup mult! Spor la gospodarit!
Tina mami de Patrick si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
elisor spune:
Buna!
Teddy am vazut pozele voastre, asta e mortala 
, am vazut ca tineti cont de tendintele modei...mult rosu
Androix ce mare s-a facut Filipete, e atat de smecheros, dar gropitele lui ma dau gata, tare as vrea sa-l vad in adolescenta.
Si gaza mea tot cu noi adoarme, in jur de 12 noaptea, cam asta e ora cand o viziteaza mos ene, dar cu sarbatorile astea stam toti 4 impreuna iar cand sunt adormiti fiecare zboara in patul lui. Cred si eu ca nu poti dormi cu Filipete, oricat de dragi imi sunt cand dorm tot ii expediez din cauza de...violenta somnambulica.
Imi place freza ta din pozele cu Filip in rosu...iarasi rosu
Nelia pai nu e avocado fructul, ci e o bautura traditionala olandeza (advocat), aduce cumva cu cockteilul de oua al nostru, dar e foarte groasa si galbena...asa ca nu cred ca te mai intereseaza ![]()
Incepeti munca pentru bb3 sau am inteles eu gresit???
Anca petrecere frumoasa cu Simona...sunt atat de frumoase pozele cu Craciuneii, am remarcat atitudinea grijulie a lui Patrick fata de Nicholas, daca ai vedea-o pe Bianca cu Mara, vara sa, mi-ai da dreptate.
Daniela sarbatori fericite si tie...oriunde ai fi, te asteptam cu dor
Din pacate am citit printre randuri si nu am retinut mare lucru, dar stiu ca am vazut o gramada de retete (o sa incerc rulourile Neliei si pentru ai mei copii), anul asta am scapat ca s-a ocupat mami de tot ce a insemnat bucatarie, pentru mine e o mare usurare, daca mi-as permite mi-as angaja o bucatareasa.
Mai am de vazut o gramada de poze, dar incet, incet voi ajunge si eu la zi cu toate.
Bianca e bine, am scapat foarte usor de muci si ochisori injectati fara nici-un tratament, am scapat de kk nmoale, de treziri nocturne, de stari istericale...avem 2 pete mici albe pe post de canini superiori. Astept cu interes manifestarile din partea de jos.
Sarbatori fericite!
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
elisor spune:
Florentina atat de mult imi place sa citesc ce scrii, ma relaxeaza teribil atmosfera ce mi-o induci. Referitor la clavicula nu stiu daca se poate face o comparatie sau nu avand in vedere varstele diferite, dar tin totusi sa-ti spun: eu am avut fractura de clavicula la 17 ani si cum am facut liceul la Cluj departe de casa pe vremea nenorocitului, totul era cu pile si in prima faza nu mi-au facut radiografie ca nu ma durea, dar a doua zi nu puteam sa-mi scot sarafanul si m-am infiintat din nou la pediatrie de data asta unde mi-au spus ca am fractura si m-au imobilizat exact cum spui tu si probabil s-ar fi vindecat fara urmari daca nu eram o capra nabadaioasa care nu putea lipsi de la discoteci. Am tinut cateva zile fasa si gata, trebuia 3 saptamani.
Atata trebuie sa stea si Patrick cu ea? Fiind micut se va recupera foarte bine, as zice ca e chiar un avantaj varsta atata de mica.
Deci ai fost la un pas de cezariana, hm, bine ca s-a terminat cu bine. Sa fiti sanatosi!
Raluca ce dezinvolta e Iulia ta cu mosul, parca se cunosc de cand lumea. Tinuta...de printesa sau e Craiasa Zapezii?
Nu va vine sa credeti unde merg eu acum: sa cumpar gresie
Sarbatori fericite!
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
andutzy spune:
Florentina, ne permiti sa deschidem un fan club TINA, Patrick si MAYA? Sunteti minunati si asteptam cu toate cu nerabdare mereu vesti de la voi! Copilasii tai sunt asa de cuminti si echilibrati tocami multumita voua, parinti minunati, care ati stiut sa creati un mediu plin de armonie in care ei sa vina pe lume si sa creasca! Aveti parte de toata adimiratia mea! Imi doresc sa fiu capabila ca atunci cand vine bb2 macar pe jumatate cat tine sa fac fata situatiei, fara sa ma las prada isteriei si depresiei...
Andra
8+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Florentina G spune:
Of, Andra, nu te gandi o clipa macar ca nu esti o mama destul de buna sau ca nu vei face fatza cu brio cand va veni bebe.
Nu stiu ce reiese din postarile mele dar sa sti ca nu este totul chiar asha de perfect cum pare.
Uite, sunt cam suparata pe tati ca acum, cand trebuie sa se ocupe mai mult de Maya s-a gasit si el sa-i aplice niste "corectii" in educatie. Si tot sta cu gura pe ea si o cam agita. De felul lui are un ton mai ridicat, mie mi se pare ca intrece masura, el spune ca numai asha isi da seama ca o cearta pt. ce nu are voie sa faca. Iar Maya este incapatzanata si nu face dinadins ce-i spune el.
O sa vezi si tu ca nu este atat de greu pe cat pare. Si eu m-am gandit toata sarcina ca nu voi face fatza, insa pusa in fatza faptului implinit vad lucrurile cu totul alti ochi.
Elisor, am inteles ca fractura de clavicula la bebelusi se cheama si "ruptura de lemn verde" si ca intr-adevar la ei se vindeca mult mai usor decat la o varsta mai mare. Daca tu zici ca ai scapat asha usor, atunci sunt optimista si nu imi mai fac atatea griji.
A! Ce vroiam sa va mai spun era ca in momentul cand am vazut-o pe Maya cand m-am intors de la spital mi s-a parut alt copil. Dintr-o data parca a crescut, s-a maturizat. Mi se pare asha de mare acum...ma uit la ea cand doarme si nu o mai recunosc!
Mamicilor cu doi copii, asha vi s-a intamplat si voua?
Tina mami de Patrick si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate