Clipe din trairile sufletelor noastre...(14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bagheera1975 spune:

salutare din nou!
marcelina, hi hi hi.....ca sa citezi clasici in viata, sa stii ca am vrut sa te sun sa ne vedem deoarece am primit o invitatie ptr pta universitatii de la cunostinta noastra comuna. ar fi fost frumos sa fi mers amandoua dar cu burtica ta nu m-am gandit ca o sa stai in frig in picioare si am banuit ca stai acasa la caldurica. una peste alta sper ca pana la vara sa reusesc sa pastrez macar 50 de kg pe mine ca sa nu ma zboare vantul. ca la 47 de kg ca inainte de sarcina chiar nu mai am chef sa ajung. eram prea slaba si ma durea fundul pe scaun ca stateam direct pe oase. acum vad pe msg ca esti la mall misto madam foarte frumos iti sade. dar data viitoare baga un telefon. tusea si cu junghiul. la vara la arc sper sa vin motorizata in persoana nu doar ca pasager si cu mare placere dam un show in cinstea cunoscutilor. cat priveste kg in plus o sa le dai repede jos. la mine nici nu stiu cum naiba s-au dus in doar 2 luni jumate 19 kg. nu doresc reteta mea de stres nimanui. dar se vor duce. si daca nu se duc le ajutam noi. important e sa hranesti bebelina si dupa aia kg si dieta.
brenda te asteptam cu povesti. abia astept sa ne si vedem ca anul asta mi s-a facut deja dor de bananait.
in alta ordine de idei, daca toti sunteti la distractie prin mall-uri sau alte alea, ma duc si eu la nani. bebe doarme asa ca mi-a facut si mie pofta.
va pup si LA MULTI ANI!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagheera1975 spune:

si ca tot m-am apucat sa scriu....daca gasiti timp poate incercati un exercitiu. eu il fac de ceva ani. am descoperit printr-un prieten un site www.thehungersite.com. incercati sa intrati pe el si sa dati gratuit un singur clikc. ptr voi inseamna 5 minute ptr un copil din africa, o portie de mancare. stiu ca e trist, eu am plans cand am intrat prima data. am incercat sa si cumpar cate ceva dar din pacate inca nu livreaza in romania. e insa infiorator cand ne gandim ca pe lumea asta sunt copii care mor de foame. eu am in spate 10 ani de voluntariat in casele de copii. cu toate astea ranile din sufletul meu se deschid de fiecare data cand ii vad pe strazi. acum ceva timp, vreo 2 ani, eram in masina la stop. pe la unirea. pe trecerea de pietoni din dreapta venea un copil al strazii, triumfator cu o prajiturica in mana. desi descult si afara era toamna spre iarna, topaia vesel cu trofeul n manuta. avea vreo 7, 8 ani. din partea cealalta pe trecere, o mamica cu baietelul de mana traversau grabiti. s-au si ferit de bietul copil zdrentaros. ca si cum ei i-ar fi fost frica sa nu ii contamineze copilul. de obicei umblu cu aparatul foto dupa mine. dar sunt instantanee pe care nu am putut sa le surprind. poate ptr ca dor prea tare. momentul in care bietul copil i-a vazut pe cei doi a fost prea dur ptr ap meu foto. i-am vazut sufletelul strans de durere si brusc parjiturica nu a mai contat. manuta s-a lasat in jos, gura a uitat s amestece si a ramas pierdut uitandu-se la copilul care trcea pe langa el. avea ceva ce el poate nu va avea niciodata. avea o mama. in ziua aia poate pare stupid eu nu am putut sa pun nimic in gura. am avut stomacul blocat.
recent mergeam cu metrou la birou. la crangasi am coborat si m-am asezat pe scaun. intre mine si o baba cocheta vreo 3 scaune libere. vin tropaind o fetita de vreo 9 ani si un baietel mititel. am aproximat ca avea un an. am aflat ulterior ca avea un an si 3 luni. copii amandoi tigani. sa nu ma intelegeti gresit cand va spun ca nu imi plac tiganii. sunt un fenomen si sunt greu de controlat. e o problema delicata si nu asta vroiam sa va povestesc. bebe cu o jucarica in manuta, topaia vesel pe scaun in picioare si imi spunea uite, bebe! era haios si fara sa vreau i-am raspuns si am inceput s arad. cucoana siderata incepe sa tipe la fetita. auzi da tu ai bilet? chem controlorul sa te dea afara! de ce lasi copilul asta imputit sa joace in picioare pe scaun? noi platim si ne murdarim pe haine. eu nervoasa pe baba, scot bani din buzunar si ii dau. cucoana incepe sa se crizeze si brusc se pitigaie la mine. de ce ii incurajati doamna? ca de aia ne dau in cap! m-au apucat dracii. i-am spus babei: auzi cucoana, eu fac ce vreau cu banii mei ca nu mi i-ai muncit dumneata. nici mie nu imi plac tiganii dar sunt copii, ce vrei sa le dai in cap? daca tot te plangi de ce nu faci ceva? timp sa te boiesti ai avut? dar sa faci ceva ptr societatea in care traiesti faci? sa dai ceva fara sa astepti in schimb sa primesti si tu ceva? nu! atunci taci naibii din gura. era inainte de craciun. am plecat cu un gust amar dupa ce am tinut manuta tiganusului in mana mea. nu ii zambea nimeni din statie in afara de mine. si pe mine ce m-a costat sa fac asta? 10 mii de lei si un servetel igienic. evident dupa ce nu m-au vazut ptr ca nu am vrut sa ii fac sa se simta prost. si de sters m-am sters ptr ca erau murdari si ptr ca inca prostul obicei de a baga degetele in gura. traim intr-o societate care evolueaza cu ajutorul individului. a fiecaruia dintre noi. mi-am propus in noul an sa incerc sa fiu mai toleranta, sa imi gasesc timp sa dau si eu ceva inapoi asa cum faceam atunci cand aveam ceva mai mult timp. ptr ca e atata nevoie de noi. am intrat in europa. o sa incercam sa ne si comportam ca atare? a face o diferenta e foarte usor. si putem incepe de azi, 01.01.2007 printr-un exercitiu simplu care se poate repeta in fiecare zi: www.thehungersite.com si poate fi doar un inceput. sper ca nu v-am plictisit cu povestile mele dar am simtit nevoia sa vi le spun. noapte buna.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Salutare si La multi ani!
Noi am stat acasa, a fost aproape ca orice alta noapte, nimic deosebit. Si acum, ca a trecut si revelionul, imi dau seama ca mi se termina vacanta si trebuie sa ma intorc la Bucuresti... chestie care ma cam intristeaza. O sa-mi lipseasca familia, plus ca aici mi-e muuuuult mai usor cu bebe...

Pupici si noapte buna!

Ameera si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Hai k iar e ora 3 si...
Va servesc cu o cafea...?

Am bananait prin Mall, impreuna cu Yana... am baut cofi si am stat la taclale. Dupa Mall, am fost in program de socializare din nou ...am fost la ai mei, pe urma in vizita la administratorul blocului meu si la nevasta-sa...k dehhhh...atit ma simptizeaza de m-au zapacit, nici nu stiu de ce. (de fapt am o banuiala...cred k ea ar vrea sa se bage bona curind...si stiu si pe ce copil a pus okii...ceea ce nu suna rau)
Am ajuns acasa frinta...si la 11 eram in patutz fericita k o sa dorm neintoarsa. Aiurea! Am dormit pina la 2 ...si m-am trezit cu niste arsuri de zile mari. Am baut 2 cani cu lapte...vad k nimic... tot cu okii pe pereti sint si cu arsurile in git. Acum am zis ..."ori eu ori ele" si mi-am luat iar laptic si niste prajiturele si m-am apucat de forumat. Se pare k ele o sa invinga ...normal...
Dak mai imi zice cineva k asta e perioada cea mai frumoasa...pe bune k...

Bagheera, ai dat curs invitatiei pina la urma, pt pta Univ? Nu ai zis de unde pina unde a avut asa idee mareata.
In alta ordine de idei, nu stiam k vrei sa iti iei moto. Tin minte cind te-am intrebam acum citiva ani dak nu ai de gind, mi-ai raspuns k lasi asta in seama "barbatului" si k iti place sa te plimbe el, k "un nebun in familie e de ajuns" ...asa tin minte k te-ai exprimat. Ma bucur sa vad k esti o fire independenta si nu genul surorilor lui... care nu au tupeu sa faca ce le place k nu cumva "domnii" sa se simta lezati in amorul propriu din cauza independentei lor.

Ahhh...pt restul lumii k sa nu fiti pe dinafara totusi si sa nu ziceti k vorbim cifrat... Ex-ul ei, "taticul lui Marc" a fost prietenul meu timp de 2 ani, inainte sa fie cu ea. K sa vezi ce mica e lumea!

Hai va pup...k laptele l-am baut..prajiturelele le-am mincat...si de arsuri tot nu am scapat! Ma duc sa imi pling de mila la

Marce 32+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006


Vine bebelina mea, "nu-stiu-cum,k m-am razgindit"-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

wow, Marce si Bagheera, asta mai zic si eu detalii picante

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Cam liniste pe aici... Pe unde sinteti? Se vede treaba ca nu e Brenda pe aici.

Azi nu am facut nimic interesant si ...ce bine a fost!

De abia astept ziua de miine cind o sa merg la eco sa vad ce face bebitza. Cred k puslamaua s-a ingrasat si nu prea ii convine k nu mai are loc asa k, ma impunge pe unde poate doar-doar s-o mai largi pielea pe mine sa ii faca ei loc. Si in plus... cred k s-a sucit si e acum cu capul in partea stinga (acolo o simt eu cind sughite) iar picioarele, sint evident, in ficatul meu, cu care joaca fotbal, de ma usuca de durere, mai ales seara si noaptea. Ce ziceam ieri? K nu poate fi mai "fun" de atit? Uite k SE POATE!

Hai pup si pe curind....

Marce 32+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006


Vine bebelina mea, "nu-stiu-cum,k m-am razgindit"-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Iaca,am sosit si noi.....
Seara buna,la toata lumea!]

Marce,ar cam fi trebuit sa se termine cu arsurile,dar probabil nu mai ai mult....io am avut doar de citeva ori,asa ca nu m-am plins de asta.....dar oricum sint naspa....

Alice,ne vedem cu prima ocazie,tinem legatura,mai ales ca vaz ca fetili se cunoscura deja si pe noi ne-au sarit.Vreau si io s-o cunosc pe Yanaaaaa.......

La Buzau fuse fain,mai vreau,dar,din pacate se termina vacanta,asa ca inapoi la job,ca deh.....

Pup,cred ca plecam la patinoar!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare....
Uite ca mi-am gasit si eu timp sa mai postez cate ceva.
Am petrecut acasa de revelion... Luca a fost scos si pe balcon la 12 noaptea... nu intelegea ce se intampla.. dar a dormit beton 5 ore dupa aia...
Deci, dupa ce terminam cu mica fonfaneala nazala.. il vom scoate din ce in ce mai des afara pe balcon....
Prietena mea e de mare ajutor.. mai, mai ca nu cred ca o mai las sa plece....
In rest, sintem bine, ne obisnuim cu casa, cu mami care devine mai indemanatica pe zi ce trece....
Va pupicesc pe toti.. si fug sa hranesc micul print...Yagmur + bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Yagmur,suna bine vestile,uite ca mai exista si prieteni adevarati pe lumea asta,desi ii gasim din ce in ce mai rar,din pacate....Dar uite ca tu si Luca aveti noroc.

Io mi-am insfacat copila de-o aripa si plecaram spre patinoar,cu sora-mea si cumnatul,ca tot nu ne vazuseram pe anul asta.Pe drum,ne-au sunat niste prieteni cu care trebuia sa ne intilnim,ca nu se poate nici macar o unghie sa pui pe patinoar,e lume ca la balamuc(cum o fi la balamuc?),asa ca ne-am reorientat....
Am ajuns pe la City Mall,la jocuri.Pt.ca baietii au intrat in Casino,noi,fetele,ne-am oprit la o pizza si la un pahar de vorba.....
Dupa vreo 30 de minute,apare cumnatelul meu,emotionat foc,roosu la fatza si pune pe masa un teanc de bani....
Cistigase 28 de milioane la Casino....nu ne venea sa credem.....evident,ca s-a prelungit berea....si evident ca ma facui si io de 2 milioane cadou,exact ca finantele erau aproape de zero.....
Uite asa se scurse prima zi din an acasa.....sa tot fie tot anul asa.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

E ora 2 deci am aparut si eu sa bantui pe-aici cand toata lumea doarme... si dup-aia banuiesc ca o sa preia Marce stafeta, ca vad ca mai nou apare pe la 3-4 dimineata...

Yagmur, ma bucur ca totul merge bine! Pupici lui Luca cel mancacios!

Brenda, vad ca ai inceput anul cu dreptul! Vorba ta, sa o tina tot asa!

Marce, imi pare rau ca nu te simti bine... dar nu a mai ramas asa mult, o sa scapi in curand de toate "placerile" astea. In alta ordine de idei, daca nevasta administratorului e interesata sa se bage bona si ai incredere, e cea mai super combinatie! Ti-ar fi aproape, la indemana, comod.

Pupici!

Ameera si Sara

Mergi la inceput