Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by daryana

La multi ani la ciresei si sper ca Mosul v-a umplut de jucarii care mai de care... si pe noi la fel ca am fost tare cuminti , mai ales mami care a primit un costm de ski nou, numai sa ninga... Sper ca Mosul le-a adus sanatate la cireseii bolnaviori si pofta de mncare la cei mofturosi, iar David va zice un guu-guuu-gaaa si va trimite cate un balutzo-pupic-dulce la toata lumea.
Diana 79, ne pare rau ptr printesa Nicole... pate ca totusi este de la dinti diareea, e prea mare coincidenta sa apara deodata, oricum nu-i da antibiotic...
Lyly vad ca si voua v-a adus Mosul un pitic vesel si cumite.
Mary, Robert e un scump, vad ca tot copia lui taticu...
Noi am inceput divesificarea cam de 2 saptamani... am papat morcovel, morcovel u cartof si a fost tare-tare buuun si cum nu mai vrea san dupa masa, i-am dat cam 150-160 de grame de piureut sa ii ajunga la o masa, ca altfel plange ca nu e satul. Problema e ca dupa morcoveala asta a facut un cacuta morcovit (arata ca pulpa de morcov care ramne dupa storcator) este normal? nu inseamna ac nu digera morcovul?... Asa ca azi i-am dat brocolli cu cartof care a fost yak rrrau de tot, nici nu va pot descrie cum s-a strambat, mai incercam si maine... Sa-i mai dau morcov? I-am dat prea multa mancare ptr primele mese solide? sa incerc sa-l pun intai la san si apoi sa-i dau sa pape? Poate ne lumineaza si pe noi cineva... pupici la ciresici...

Daryana - sa stapanesti costumul cu placere, asteptam sa ne pui poze de pe partie.

Cu morcovul si noi am patit la fel. Ea care nu s-a constipat niciodata, de la morcov a patit-o..si nu i-am mai dat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

La noi in Ajun a fost o nebunie de nedescris si distractie maxima! Copilasii au fost impresionati de Mos, Vladut in mod sigur a fost foarte impresionat. Timeea va dati seama ca nu a fost prea miscata de aparitia Mosului, dar macar nu s-a speriat si a stat cuminte si la el in brate. Va invit sa vedeti daca doriti cateva poze: petrecere cu Mosul

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Superbe pozele....Mosul era unul profesionist??? Ai niste copii deosebiti..abia astept sa vina timpul cand si Luana se va bucura de mos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Multumim mult pentru urari
Si eu mi-am revenit mai repede dupa cezariana,acum ma simt foarte obosita,ma doare dupa cap,nu sa prins anestezia rahi,si mia facut generala,sunt 3 anestezi intr-un an,sper sami revin,ca nu ma simt in stare a stau cu copilul,noroc de mama.
Copilul meu se trezeste de 5-7 ori pe noapte,ai vostri??
Ma trezesc obosita si indispusa,nu am chef de nimic,parca as fi dupa o nastere,vin iar depresiile??
Am pus poze din luna a 8 a,am reusit,multumesc.
Robert mi se pare ca nu face kk bine digerat,trtebuie sai fac analiza scaunului,dar e inchis acum,poate maine,eu nu iam dat antibiotic acum cat a avut diaree,ia trecut cu hidrasec,calciu carbonic si smecta,pediatra nea dat sa facem la scaun,sper sa fie deschis zilele astea.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI si pt cireshelele care au implinit zilele astea un nr de lunitze!
LA MULTI ANI DE SF STEFAN!
Si noi am avut un Craciun frumos,Andrei ne-a facut un mare cadou:se ridica singur in picioruse pe unde apuca.si cel mai "frumos" e cand il pun in patutz sa faca nani si el...tup in picioare.Ca pentru asta e patutzul nu??In prima seara de Craciun,m-am chinuit sa-l adorm pana pe la vreo 12 noaptea.Eu in puneam sa doarma,el nu si nu.In picioare.cred ca il astepta pe Mos Craciun!
Diana79,multa sanatate lui Nicole.
Marrycalu refacere rapida!
Ralucis,multa sanatate Ilincai!Eu zic ca ar trebui sa te duci cu ea totusi la spital sa vezi care e cauza si ii dea ceva,nu poti sa o ti asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

Bun gasit cireselor, mamicilor si taticilor lor!
Incep cu urari de bine si sanatate pentru toata lumea si ...LA MULTI ANI!
N-am mai intrat demult pe-aici, am mult de recuperat...Am inceput serviciul cam de-o luna (acum sunt tot la serviciu)si e foarte greu. Sper sa ne obisnuim si cu asta la un moment dat. De citit am mai apucat sa citesc cate ceva, in fuga. Azi e un pic mai lejer si iata ca pot si eu sa va scriu cateva cuvinte...
N-am apucat sa mai felicit pe nimeni si am vazut ca au aparut multe progrese...nu mai zic de cati sarbatoriti am pierdut.
Sper ca Mosul sa va fi adus tot ce v-ati dorit si daca nu, mai este timp...
Marilena imi pare rau ca ti s-a intamplat asta, dar iti strang pumnii sa te refaci repede...
Ralucis sanatate Ilincai sper sa fie ceva trecator...
Diana79sper ca acum Nicole e bine, sanatate multa!
DianaR am vazut pozele cu Mosul... Frumusei si numai buni de pupat! Timeea e o adevarata domnisoara... Nu stiu daca ne mai primiti in clubul manechinelor, pentru ca noi acum la 7 luni avem 7700g (sau suntem cam la granita...?!)
Si la noi a venit Mosul. Cred ca a fost cel mai frumos Craciun...
Mircea vrea sa mearga singur in picioare. De ridicat, se ridica singur (sprijinindu-se pe ce are la indemana, chiar si de plasa de la patut(!)de pe la 6 luni si jumatate, cred. Acum deja s-a perfectionat. Se sprijina doar intr-o mana si face ture in jurul patului. La un moment dat incearca sa se desprinda total si normal ca se dezechilibreaza si cade...Si uite-asa, daca ar putea, ar face asta toata ziua...Bineinteles ca esecurile se soldeaza si cu plansete. E o chiraiala...
Cu mancarea nu avem probleme ( sper sa nu vorbesc cu pacat!) si avem 2 dinti inca de la 6 luni si o saptamana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

LA MULTI ANI de SF. STEFAN, in primul rand lui Stefan al nostru (Wapi) si tuturor celor ce poarta acest nume!

Mergi la inceput

Lyly -razaciosului ciupitor. Ai pus-o!!!

CamiM - ai dreptate. Cand toata lumea o sa inteleaga..si n-o sa mai cumpere bradutii naturali...poate n-or sa-i mai vanda nimeni...si vor avea o viata mai lunga...iar noi toti vom respira mai bine.
Felicitari pentru cozonac. Si al meu a iesit super...dar recunosc ca-s la a doua incercare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marrycalu

Multumim mult pentru urari
Si eu mi-am revenit mai repede dupa cezariana,acum ma simt foarte obosita,ma doare dupa cap,nu sa prins anestezia rahi,si mia facut generala,sunt 3 anestezi intr-un an,sper sami revin,ca nu ma simt in stare a stau cu copilul,noroc de mama.
Copilul meu se trezeste de 5-7 ori pe noapte,ai vostri??
Ma trezesc obosita si indispusa,nu am chef de nimic,parca as fi dupa o nastere,vin iar depresiile??
Am pus poze din luna a 8 a,am reusit,multumesc.
Robert mi se pare ca nu face kk bine digerat,trtebuie sai fac analiza scaunului,dar e inchis acum,poate maine,eu nu iam dat antibiotic acum cat a avut diaree,ia trecut cu hidrasec,calciu carbonic si smecta,pediatra nea dat sa facem la scaun,sper sa fie deschis zilele astea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o

Wow - ce frumos este Robert. Abia acum imi dau seama..ca bebelusii nostri sunt copii in toata regula. Super freza!!!
Iar tie iti dam un pupic dulce..sa treci repede peste starea pe care o ai acum.

Mergi la inceput

Ralucis - multa sanatate Ilincai. Sper sa treaca repede.

Puiudana - heiii, heii..ce frumos suna tot ce ne-ai povestit. Cu siguranata vroia sa stea trez in asteptarea Mosului.
Felicitari pentru ultimele progrese.

Ei!..in sfarsit sunt si eu strigata " ma-ma "..asa clar si raspicat. Pana acum eram strigata " tata " si "nana".

In schimb am si o problema..."ma musca". De maini, de picioare...de nas, de fata. Trebuie sa fiu atenta..ca deja nu mai e gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Multumim puiudana2004,ursulia,virgi
Virgi,si Luana e o fetita superba

Mergi la inceput