Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Lili ce potrivita poezioara ai reusit sa faci tu acolo!Bradul vostru este atit de dragut!

Dana, Amaya LA MULTI ANI!!

Craciun fericit mamicilor, bebelusilor,burticilor si copilasilor vostri!

Noi am pus bradutul pe o masuta mai inalta anul asta ca sa nu cumva sa-l atinga Markus care va implini in curind un an.
Socrii stau la noi pina pe 27, asa ca nu prea am timp sa ma ating de computer.

Asta ar fi menu-ul nostru de Craciun romano - suedez:
salata de boeuf
rosii umplute cu brinza de vaci + marar
pateuri cu sunca
peste cu garnitura de cartofi si salata de iarna(muraturi)
paine de secara (facuta de soacra acasa)
biscuiti gen turta dulce
cozonacei cu stafide
chec de cacao

Sarbatori fericite, sa aveti nasteri usoare fara complicatii si bebei cu multe puncte Apgar daca veti naste zilele astea.

Mariana 31+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Mda, de Craciun, ziua nasterii Domnului, mie mi-au nascut... pestoaicele din acvariu! Si am 5 pui de xypho, numai ochi si coditza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ma Messo la tine in casa incep sa se inmulteasca sufletele.....
mai voi cum vreti dar eu ma duc sa ma culc, nu stiu poate imi trece lenea si mai scriu ceva.
Uite asa s-o mai dus o zi... sper sa mai treaca inca 9!!!!!

va pupic si daca nu mai apar sa stiti ca v-am dorit somn usor si ..... Aelito sant cu gandul la tine!!! Zau...!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

De sambata suntem si noi acasa si incercam sa ne acomodam. Imi cer scuze dar nu am avut timp sa citesc din urma dar promit ca vom recupera.
Va multumesc tuturor pt. ca sunt convinsa ca v-ati gandit la mine

Ieri am inceput sa-mi depan amintirile vis-a-vis de cum a decurs nasterea (probabil ca fetele care vor naste prin cezariana vor fi interesate de o parere in plus despre cum a fost) acum cat inca am totul proaspat in minte. Dar din pacate nu am terminat datorita timpului mai intai iar azi datorita crizelor de nervi si plans caci laptele intarzie sa apara.

Rugamintea mea mare este sa imi spuneti (mai ales cele au mai nascut prin cezariana) la voi la cat timp a aparut laptele si ce pot face sa grabesc/ ajut acest proces. va multumesc anticipat pentru suport.
Am auzit tot felul de povesti ca se poate si la 7 zile... (apropos mama a avut lapte la mine dupa 11 zile de la cezariana). Chestia e ca datorita unor ragade aparute in maternitate si faptului ca acum Patricia s-a cam prins ca la noi chestia cu sanul e pacaleala nu vrea sa traga si..... mai incerc eu cu pompa din cand in cand..... dar deocamdata degeaba.

Va pup pe toate si va doresc nastere usoara bebei sanatosi si sa aveti lapte atat cat trebuie (nici f. mult dintr-o data ca am vazut in maternitate si reversul medaliei.

Monu mersi mult de tot pentru ca m-ai ajutat sa tin legatura cu fetele.

Mirela si Ana Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

pentru cele care vor sa vada poze cu noi

http://new.photos.yahoo.com/anapatriciajosanu/album/576460762380695102
http://new.photos.yahoo.com/anapatriciajosanu/album/576460762380705556
http://new.photos.yahoo.com/anapatriciajosanu/album/576460762380697378

Mirela si Ana Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

messa - vezi sa nu iti faca pofta de nascut! Si ai scapat ieftin doar cu 5 pestisori! Eu in stadiul asta mereu le-am spus spermatozoizi, iar acelora de molii (negri) - mormoloci!

mirela - bine ai venit acasa! In felul asta vei simti altfel Craciunul acesta! Eu am nascut normal prima data (nu am experienta de ceza) dar cred ca te-ar ajuta, ca intotdeauna, odihna, alimentatia consistenta, si muuuulteee lichide (nu apa, ci lapte - cca 2 litri, compot - 1 litru, supe, ciorbe). Pe masura ce pompezi din san, ar trebui pusa si micuta la piept sa suga, des, ea va determina lapticul sa vina mai abundent. In plus apeleaza la acele aparatori de san pe care le gasesti la farmacie, Bepanthen (dupa fiecare utilizare trebuie curatat sanul cu apa si sapun) si stai mai mult cu sanii liberi sa se usuce (asa am vazut la spital fetele, eu nu am experimentat).

Ma gandesc ca la ora asta nu e multa lume pe forum (cu ceza la activ) care sa te ajute, asa ca daca te mai pot ajuta cu ceva, sunt aici!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Fetelor,

N-am mai scris de mult, dar v-am citit periodic.
Am ajuns cu bine la 36 de saptamani aproape si ne bucuram din plin de concediu si sarbatori.

Noroc cu pozele, ca asa le-am recunoscut pe fetele de la cursul de la Filantropia. Ultima data, in biblioteca, stateam cu sotu pe scaunele din dreapta voastra la perete.Ma bucur ca v-am vazut live.

Va doresc tuturor nasteri usoare si sarbatori linistite, ca doar suntem mamici de IANUARIE-FEBRUARIE, nu de decembrie .

Cine mai naste la Filantropia pana la urma?Cu Hamid careva?

Va pup,
Carmen 36+ si Matei

PS.Updatati si listuta cu datele mele si imi trimiteti si mie parola de la mailul comun sa ma mai uit si eu pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mirela - ce bomboana de copil, pai cu asa frumusete trebuie sa fii madra pana in unghie de ea! Splendida! Noi care mai avem pana la marea intalnire si de aceea imi "incalzesc" sotul cu pozele bebeilor vostrii - e asa de incantat, de parca el n-ar fi avut unul asa de mic!

In capitolul anterior, respectiv aici Romaria sosise acasa, dupa nastere cu ceza, si a primit sfaturi pentru aceeasi tema. Intra daca poti si vezi cu ce te ajuta sfaturile...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ce fac fetele?

Vad ca v-ati pus pe nascut nu gluma...FELICITARI MAMICILOR si sa va traiasca puiutii !!! Vad ca Mosul sa grabit la unele dintre voi..super cadou de Craciun.

Eu sunt la Breaza , e f frumos...si ma simt ok..oricum ...m-am mai linistit.Pana la urma am reusit sa gasesc un aborator sa-mi reet analiza cu stafilococul auriu sa vedem cum va iesi.Dar ced ca nu bine...
Va urez si eu Craciun Fericit in continuare si sa ne vedem cu bine puutii!

AniS 36+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mirela, de ragade nu scapam cu nimik , sau aproape nici una...pana se batatoresc mameloanele.Pune-o la san chiar daca doare, nu folosi pompa ca e pacat, ti se invata asa si bye bye supt la san.

Pupici puiutei

AniS 36+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput