Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

cine stie cum se face... poftin datele
cleopiciu a nascut la 37 saptamani, 2700 fetita nota 9, nastere normala, RAHELA DARIA ambele sant bine, mama e in al 9 cer...

eu inca sant cu capul in nisip, noutatea asta nu era bine venita pentru mine, chiar daca ma bucur pentru acea mamica, insa nu vreau si eu... nu vreau la 37 , vreau la 38 si ceva macar...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Cleopiciu - sa fiti amandoua sanatoase si sa va intoarcei acasa cat mai repede

Eu am racit rau de tot si nu stiu ce sa iau, culmea e ca desi sunt in tratament cu antibiotic pt streto B, tot am racit.
Stiti voi vreun remediu ??? Eu acusi nasc, fac ca si Liuda avand aceeasi data de 17 ianuarie si sunt bocna de raceala.

Va imbratisez

Ralu 37DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ralu74 eu am luat paragippe (pe langa ceai de lamaie, miere). pe mine ma durea gatul si se pare ca a avut efect destul de rapid (a 2-a zi eram bine). sper sa te faci repede bine.

a, fetele, am baut vreo 100g de vin fiert azi si ieri o gura de visinata deci chiar mi-a fost pofta... betivanca!

32+

Craciun Fericit! Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

CRACIUN FERICIT tuturor mamicilor si burticilor!!! Sa aveti parte de cele mai frumoase daruri de la Mosu'!

De asemeni felicitari proaspetelor mamici!

Cleopiciu, dar chiar ca ne-ai facut o surpriza!

Nu am mai postat de ceva vreme, asadar sa-mi amintesc care erau evenimentele.

Daconst, in loc de ar trebui sa te intreb cum te-ai distrat. Iti urez totusi cu intarziere LA MULTI ANI , sa fii fericita alaturi de familia ta care in curand va fi mai bogata cu un membru!

Amaya, frumos cadou de Craciun a primit mami a ta! Iti doresc sa ai parte de cadouri la fel de frumoase, multa fericire si pentru viitorul apropiat o nastere usoara.

Liuda, acum imi dau seama ca ai un morcov... Daca stai tu numai in casa! Uite, ia exemplu de la Aelita, care nu are un stres si are 39 de saptamani implinite!
Aelita, ti-am vazut si ultimele poze, tare frumoase mai sunt, iar tie se vede ca iti prieste gravidenia, poate dupa fetita faci un 'bis'. Ma gandeam cand ma uitam la poze ca nu am ce sa ma vait ca m-am ingrasat, tu normal sa arati atat de bine la cat de putin ai mancat. La mine treaba e mai simpla: chiar daca nu mancam, f bine tot nu aratam, corpul meu are nevoie de sport, nu de privare de hrana. Asa ca ramane sa ma consolez ca bebitica mea va fi o grasunica la nastere, incat sa nu o pierd printre scutece.

Fetelor, hai sa va spun cea mai tare urare pe care am primit-o eu azi. M-a sunat o matusa careia nu apucasem sa-i spun ca voi avea fata si mi-a urat sa am o fata desteapta ca mine si frumoasa ca ta'so!. M-a umplut de respect! Dar drept sa spun nu ma deranjeaza sa fie asa, insa e o urare in premiera!

Levi, cum esti, mai bine? Tu cu burtica de gemenei cred ca iti e tare greu, sper sa ii duci un pic mai aproape de termen ca sa nu stai prea mult cu ei in spital. In ce priveste durerile de coloana cred ca trebuie sa te dezamagesc. Eu inainte de a ramane insarcinata am avut aproape un an niste dureri groaznice de nu puteam dormi noaptea si nu prea isi faceau efectul unguentele sau pastilele. Am incercat destule variante, inclusiv fizioterapia. Singurul remediu a fost gimnastica si anume: mersul pe jos si elongatiile de coloana. Elongatii nu vad cum ai putea face acum, dar poate mersul pe jos? Mai calmeaza statul cu fata in sus si genunchii la piept - vezi daca poti adapta pozitia la burtica si daca face bine. Mai incearca sa stai in 4 labe si sa executi miscari de mobilizare a coloanei (in sensul de a ridica burtica, nu invers), balans al bazinului - de fapt vezi tu care merg. Orice miscare ai face nu trebuie sa te doara, daca te doare inseamna ca nu e bun. Dupa ce nasti neaparat sa-ti pui brau sau altceva care sa te stranga sa nu se deplaseze (sau chiar hernieze) discurile intervertebrale. E posibil sa te mai doara si dupa nastere, dar in principiu va trece daca ai grija. A! Si mai era ceva, dar nu am testat. Cand am anuntat sarcina medicului de fam i-am pus in vedere pb mea cu coloana, abia imi trecuse si nu stiam daca vor mai reveni durerile sau nu. Mi-a rasp ca daca reapare (si eu aveam compresie pe nerv, aveam aproape tot timpul un picior amortit) o sa pot lua OSTEOGAMA (banuiesc ca un complex de vitamine care ajuta in astfel de cazuri). Diclofenacul pe cale orala stiu ca nu este indicat in sarcina.

Nici mie nu mi-a fost prea moale zilele astea, ma doare o mana de nu pot dormi noaptea. E o senzatie tampita de amorteala si durere, abia azi am descoperit o pozitie care cat de cat e mai buna, dar dupa ce adorm nu stiu cum sa o mentin. De fapt ambele maini ma dor si mi s-au umflat, insa dupa ce am muncit manual mi s-a umflat dreapta mult mai tare si a urmat prima noapte naspa. Azi nu am facut nimic decat o baie de cateva ore, dupa care uscatul cu foeun-ul m-a extenuat!
Azi am implinit 36 de saptamani, am intrat deci in luna a 9-a, copila mi-e mare, asadar chiar nu stau cu stres cand o sa nasc. Cred ca va mai dura putin, burtica nu a coborat, ba chiar parca o simt in gat. Nu-i rau sa mai stea acolo, ca nici bagajul nu prea imi e gata si nici banii de spaga nu-i am...

ylilimic, era sa uit! Ce frumoasa poezie/uratura! Te-am citit de la bun inceput ca esti talentata, acum e o certitudine.

alinuk, si tu cu scrisoare pentru moshu, nu esti cu nimic mai prejos! Chiar emotionanta as zice. De asemeni iti multumim pentru vestile despre Katy.

Flavia, minunate vesti despre fetite. Abia asteptam sa vii acasa sa ne auzim "in direct", sa ne pui poze si sa ne scrii ce fac printesele.

Romaria, dulce tare Rihanna!

Prin urmare daca lipsea activitatea de pe forum, am venit eu sa salvez onoarea!

criss 35+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR MAMICILOR SI FAMILIILOR VOASTRE!
VA PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Na, ca mi-am modificat si semnatura!

Va pup, aveti grija de burtici sau dupa caz, de

criss 36+ cu Ligia

Mergi la inceput

mai vedeti ca am dreptate.... sant primele doua zile state in casa si deja Dianamizzi m-a facut in tot felul... adica, na, ca din cauza asta sant eu asa
draguta sant primele 2 zile state in casa, dar de maine la munca, gata cu lenea ca si asa am frecat-o aiurea doua zile....
gata musafirii au plecat - acum ma duc sa stau cu burta in sus la tv, mai apar mai tarziu!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

oppp scuze nu dianamizzi a scris de mine , ci CRIS 68
.... sarcina asta!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Seara buna lui Craciun!

Am vorbit cu katy si am aflat ca este tot la spital, asteapta cumintica sa treaca timpul. Contractiile au lipsit azi cu totul, poate si bb s-a resemnat si va mai astepta. Pacat ca sotul poate sa o viziteze un timp tare scurt si salonul s-a golit asa incat isi petrece Craciunul studiind picaturile incet curgatoare de la perfuzie... Cine poate sa ii mai dea un semn de viata - cred ca i-ar prinde bine!

tuturor care au remarcat poezia-urare - va multumesc din suflet! E drept ca in fiecare an fac surprize de genul asta, cel mai adesea in SMS-uri! Mi-ar fi placut sa ma descurc cu net-ul mai devreme si sa va urez mai de dimineata, insa data viitoare promit mai mult efort intelectual...

despre Sraluca - nu stiu nimik, aseara am vb cu ea si spunea ca azi merge sa-si negocieze nasterea... Din nefericire a pierdut toate info de la lista noastra de tel, asa ca a promis ca va memora nr meu pentru a putea trimite un SMS... Iata ca vestile se lasa asteptate! Si nici nu raspunde la telefon, caci am incercat

As vrea sa va ofer o imagine a unui album de bb/copil si chiar a muncii mele de 2 ore cu aranjatul cadourilor pe langa bradul de Craciun

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

CRACIUN FERICIIIIT!!!
FETELE MELE, A VENIT CRACIUNUL!SA FITI SANATOASE, SA NASTETI USOR SI SA AVETI NUMAI SI NUMAI BUCURII!!!
Numai la voi ma gandesc, am facut ce-am facutr azi, si , printre trei randuri de musafiri, am intrat sa vad repede ce faceti, sa va urez numai de bine, sa va pup si sa vad daca nu a mai nascut vreo fata.
Cleopiciu, bravoooo mamiii!!felicitari!!!sa-ti creasca bebelina , sa fie sanatoasa si papacioasa si sa te bucure in fiecare clipa a vietii tale!te pup
LILI,, CE FRUMOS AI SCRIS TU, ce talentata esti!!!multumim pentru urari, Craciun Fericit!
Amaya, LA MULTI ANI!!
ALINUK, CE BRRADUUT DRAGUT SI CE MAMI SI TATI FRUMUSEI!!TE PUP, MERRY CHRISTMAS!
Va imbratisez cu drag,

ELI si burtica de 34s+

Mergi la inceput