Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
gabriela_s spune:
CRACIUN FERICIT !!!
Sa aveti sufletul plin de bucurie si lumina!
La multi ani Amaya!
am pus si eu poze cu bradutul nostruvroiam un brad mic si simplu,a iesit un "monstrulet":
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/photo/294928804113293370/2
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
38+
Daconst spune:
Craciun fericit,iubitele!
Amaya,
Ylilimic,subscriu la ce eu zis fetele...esti talentata foc!Multumim.
Liudo,nu cred ca vrei sa stii cum a fost de ziua mea.
Adica stat in pat dupa ce m-am luptat cu 2 torturi.macar unul a iesit comestibil,cit sa spun ca am marcat momentul.In rest mi-a adus barbatul flori...si asta fara sa-i sugerez eu nimic.Deci e o realizare la noi.Partea cu cadoul am lasat-o pe cind slabesc si o sa arat din nou rezonabil.
Catalina,si eu am serile parca tot mai grele.Aseara m-am invartit de nu stiu cite ori in pat si m-am simtit aiurea.
Am descoperit cum sa ma intorc sa nu ma mai doara intre picioare.
Trebuie sa tin picioarele lipite...sa nu mai simt ca ma dezbin in doua.Deci tot mai nasol e parca.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 38+
aelita spune:
neata
CRACIUN FERICIT !
Azi noapte am avut musafiri pana la 5 dimineata.
Am dormit vreo 4 ore,cu mici treziri,mai arsuri una lata..Pot spune ca sunt super,atat cat s epoate.
Nu vine fii-mea ca voia sarmale si salata boeuf!nu sa o mufez la lapte .
am zis sa nu o mai momim cu bunatati ca e in stare sa iasa la primavara cand o da stevia zi sigur nu o mai incanta.vad ca de la porc nu o ia nimeni.
p.s. pun poze la contul comun,trebuie logat.
pt toate mamicile !!
39s
nadiutapm spune:
buna dimineata la burtoase frumoase,
Amaia sa fii sanatosa, iubita si fericita asta da craciun pt mamicuta ta
fetelor sa nu exagerati cu mancarurile, si sa fiti cuminti sa nu vina mosu' cu intarziere cu bebelu'.
va pupam
nadiutapm 32+
burtica
Liuda spune:
buna dimineata de Craciun!!!
Am mancat lapte cu ceriale ! asta de craciun asa - dar altceva oricum nu merge..
VESTE - fetele Flaviei - i-au pregatit un cadou: Daria are 1940 gr. si Alexia 1700.
FETELOT INCA O VESTE SI MAI TARE - A MAI NASCUT UNA!!!
CLEOPCIU a nascut eri o fetita de 2700, e colega cu Flavia.... si mor.... ca ea avea DNP pe 17 ian ca mine.... gata bag capu in nisip ca strutul si va scriu mai tarziu
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 36 sapt fix
ylilimic spune:
Buna dimineata lui Craciun!
Fetelor, trebuie sa va raportez o seara plina, ne-a luat 1 ora sa montam parcarea lui Matei de la Moshu si o alta sa o "vopsesc" cu abtibildurile din dotare... (cadn o sa gasesc timp, va pun si poze, am ceva interesant pt voi).
cleopiciu - Felicitari , sa iti traiasc micuta, sa fiti sanatoase si sa recuperati repede kg in plus/minus!
Vorbim mai tarziu...ca avem musafiri!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
mai da Raluca nu a scris nimic...
chiar asa pleaca la spital si ne lasa cu buza imflata, sa zica si ea ceva, e bine, nu e bine...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 36 sapt fix
nadiutapm spune:
Cleopiciu, sa-ti traiasca micuta , sa fie papacioasa si sanatoasa, ai vorbit cu mosu' si l- a si pus sub brad, sa fiti fericiti.
Liuda,
va pupam
nadiutapm 32+
burtica
LEVI spune:
Craciun Fericit,sanatate,noroc si impliniri alaturi de cei dragi! Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi!
Stie cineve cum se calmeaza durerile puternice de spate?De pe 22 decembrie(noaptea)simt ca ma rup in doua. Sunt dureru de coloana,datorate greutatii burtii. Nu mai pot sta deloc in picioare,nici in pozitia sezand nu-mi e prea bine.Daca stau culcata,tb sa stau pe partea dreapta,ca pe partea stanga ma doare infiorator,iar cu fata in sus nu pot.
Am sunat dr si l-am intrebat daca sa merg la urgente sa-mi faca un calmant,ceva si a zis ca nu au ce sa-mi faca,sa stau cuminte in pat ,sa pun caldura si sa ma ung cu Diclofenac.Dupa o ora,daca am vazut ca nu-mi trece,l-am sunat din nou si mi-a zis sa iau o fiola de algocalmin si o pastila de Diclofenac.Nu mi-a trecut nici cu astea.Intr-un final,pe la 6 dimineata am reusit sa adorm,(asta se intampla in noaptea de 22 dec),dar cand m-am trezit si m-am miscat un pic,am luat-o de la capat cu durerile.
De atunci si pana in momentul de fata,tot asa o tin.Nu mai suport.Ma doare pe nerv si se lasa pe picior.N-am crezut ca poate exista o asemenea durere.De la durerule astea mi se declanseaza si contractii.
Nu stiu daca ma apuca Anul Nou acasa.Mi-e groaza de drumul pana la Bucuresti ca o sa ma doara si mai tare spatele din cauza vibtatiilor si a drumurilor "bune".
Azinoapte putin a lipsit sa nu ma urc in masina si sa plec,dar m-am gandit sa treaca macar Anul Nou cand voi avea 32 sapt.Si uite asa a mai trecut o noapte de suferinta.
Va rog mult,daca stie cineva un remediu pt astfel de dureri sa-mi spuna si mie ca eu nu mai stiu ce sa fac.
Luminita31+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."