Aspirante optimiste>20 ani (24)
Raspunsuri - Pagina 23
AleDutulescu spune:
multumesc tuturor celor care m-au incurajat. nu ma asteptam sa ma integrez atat de repede in comunitatea voastra. sunteti deja o gasca care isi cunoaste perfect problemele. sper sa fiu la inaltime si sa-mi fac prieteni noi. sunteti formidabile
si sper ca visul nostru, acela de a avea un
sa se implineasca curand.
si sa ne vedem cat mai curand 
Alexandra
numeioana spune:
cam pe 10 ar trebui sa ai ovulatia, dar trebuie sa prestezi si inainte...ca sa fie mai sigur. Acum depinde bineinteles si de organism, ca nu e obligatoriu ca in fiecare luna sa fie in aceeasi zi. Depinde de multi factori externi... Pana la urma trebuie sa prestezi de cate ori il prinzi pe sot![]()
Ioana
Olivia26 spune:
Aniast(Andreea), FELICITARI!!Sarcina usoara si fara probleme si un bebik sanatos si voios. Bravo!!
AleDutulescu, bun venit pe
si bafta sa pleci fugutza la
Te-am trecut pe listutza.
Eu nu prea am timp sa scriu dar tot mai intru repede, repede sa vad ce mai fac fetele mele dragi

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
fecian spune:
Am plecat si eu o zi din forum si deja s-a umplut de vesti.
Imi pare rau Olim ca ti-au venit uratii dar asta nu trebuie sa te descurajeze.
Sunt sigura ca pe la sfarsitul lui ianuarie o sa treci deja la statutul de
si noi o sa stam inca pe aici ceva timp.
Am vazut o noua aspiranta la titlul de
AleDutulescu. sa fie intr-un ceas bun
.
La multi ani tuturor Stefanilor si Stefanelor de pe aici. Azi am intrat intr-un magazin de bebici (nu ma pot abtine
)si deja ma inchipuiam cum cumpar hainute la bebicii nostri (ca noi o sa avem gemeni, asa am hotarat cu puiul meu
, stiu suntem foarte ambitiosi,dar o sa reusim) ...
Eh, frumos sentiment trebuie sa fie ca esti mamica.
Eu inca nu stiu asta....
Cam asta e pana acum.
Sa aveti grija de voi .
Eu trebuie sa plec (voi reveni mai tarziu
hihihi).
Si sa curga cu bebici 

ancadragoman spune:
Mamaaaaaaaaaa dar ce spor aveti la scris.
Laurici dai cu aspirina saracului ca cica tine![]()
Bibileana mea draga te pupacesc.
Alexandra bbine ai venit printre noi.
Olim imi pare rau ptr ziua 1.
pupici ptr toate fetele mele.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
AleDutulescu spune:
multumesc de invitatie. ce sa fac? ma gandesc in fiecare minut ca as putea fi mamica, insa este muuuuult prea devreme sa si verific :( Voi ce stiti? ce rol are tratamentul cu antibiotice? dr mea mi-aprescris, in primele 5 zile de CM, Ciclozone, 1 pastila la 8 ore. plus 10 zile pe luna vit E si acid folic every day. 
Alexandra