Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!
Raspunsuri - Pagina 4
crinuta spune:
Amaya draga, merci pt. urari. De stat acasa nu pot, azi este o zi importanta, si chiar daca nu am multa treaba, tot trebuie sa ies.
Maine ii voi dedica ziua in intregime.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
PatriciaArdeleanu spune:
LA MULTI ANI, RAYAN!!!
cele mai calde ginduri si urari pentru tine si mamica ta! sa fiti iubiti!!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
coraly spune:
LA MULTI ANI, RAYAN!!!!!
Crinuta, al meu de mai bine de jumatate de an doarme asa, de la 8,30-9, la 5-6 dim (6 mai rar)
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Shobo spune:
hehehe, eu numar pe degetele de la o mana de cate ori s-a trezit Codrin la 8 dim.. ora lui e cam 6:45-7 in ultimlu timp, dar de vreo 2-3 sapt are dimineti cand la 6 poate fi sus... noi il lasam sa mai maraie (il auzim din camera noastra) ca doar doar se linisteste si mai adoarme la loc... insa nu mereu merge poanta. uneori il auzim cum face zduf la loc in pat si mai adoarme asa maxim 45 min, asta doar dc s-a trezit la 6. dc s-a trezit la 6:30 sa zicem il lasam dar no way sa mai adoarma, doar mai motzaim noi prin patul nostru...
asa ca stim ce inseamna sa ne trezim la 6-7 cam in fiecare zi!
la noi culcarea e la 20:30-21:00 de peste 1 an deja, deci asa ne-am obijnuit cu totii.. si nu o mai schimbam.
bottom line e ca nu doarme mai mult de 10 ore/noapte iar ziua maxim 2. iarasi numar pe degete de cate ori mi-a zis bona ca a dormit mai mult de 2 ore jumate la pranz...total cam 12 ore din 24.. sper ca e ok.
hai pupici
azi sunt aici in Semanatoarea, deci ff aproape de casa, Doamneeeeeeee, nu-mi vine sa cred!!! cat mi-am dorit asta! si dupamiaza voi merge cu tati sa luam bradutz si masina cadou pt Codrin (prin carrefour speram sa gasim), am vrea una mai mare..
va pup si revin..
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
strunfita spune:
La multi ani, Rayan!!! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata!
Eu zic de acum La multi ani! si pentru Dragos (Lali) si Vladut (Bubu), ca pana in 3 ianuarie putine sanse sa mai intru pe forum.
Cu drag, va urez tuturor sa aveti parte de un Craciun Fericit, sa fiti alaturi de cei dragi, sa va bucurati de cadourile de sub brad!
Si un An Nou 2007 plin de bucurii si impliniri!!!
Va pupam pe toti,
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2
danielai spune:
La Multi Ani Rayan!!!
Patricia, ai gasit vaccinul? Unde am fost eu nu-l aveau, au zis ca il comanda si vine intr-o zi.
sirimie spune:
LA MULTI ANI, RAYAN! Sa cresti repede mare si sa aduci numai bucurii alor tai!
Shobo nu gasesti masina mare la Carrefour, mai bine mergi la Cora. In plus e nebunie la Carrefour Orhideea, ai sa stai ceasuri intregi la coada (abia am gasit azi un loc liber in parcare, pentru ca eu parchez acolo).
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, ma bucur pentru tine.
Bubu, ai mai gasit cal??
PatriciaArdeleanu spune:
Daniela, nu am intrebat ca nu am ajunga. dar intreb azi, maine, oricum vreau sa i-l fac intre Craciun si anul nou.
Si noi intram de azi in vacanta pina pe 3 ian. nici la noi nu se da nimic nici pt noi nici pt copii, avem doar o petrecere organizata aici. eu ma intorc abia pe 8, ca mi-am mai luat din co, sa fiu acasa in primele zile de cresa.
lbelciug spune:
LA MULTI ANI, RAYAN!
Sa fii sanatos, sa ai parte de mult noroc in viata si sa-ti bucuri parintii! Crinuta, sa-ti traiasca baiatul si sa fii mandra de el toata viata!
Crinuta, M doarme maxim 11 ore din 24. La noi problema e ca se culca tarziu, pe la ora 23. Ai incercat sa-l adormi ziua mai tarziu pe Rayan? Poate ca asa nu i se va face repede somn seara si se va culca mai tarziu.
Bubu, foarte frumoase pozele de la serbare. Ai un baiat tare cuminte, mai ales ca a si stat la pictura pe fata. Chiar, se curata usor? Mamaaa, dar unde era capul ala de maimuta? In acelasi club? Sa stii ca aceeasi zana a venit si la petrecerea de la sot pt copii. O poti vedea cu par rosu in pozele mele.
Shobo, ma bucur ca te-ai mutat cu serviciul mai apropape de casa. Stiu cat de imp. e timpul nostru... Spor la cumparaturi si la facut cremsnitul. E f usor si in aceeasi masura gustos.
Urez si eu in avans La multi ani! pentru Dragos (Lali) si Vladut (Bubu), caci pana pe 8 ianuarie nu mai intru pe forum. Azi e ultima zi de lucru pe 2006, iar diseara merg petrecerea de la serviciul sotului. In week-end plecam la Braila ca sa petrecem sarbatorile.
Va urez tuturor un Craciun minunat alaturi de cei dragi si un An Nou plin de impliniri. Nu in ultimul rand va doresc SANATATE caci e mai buna decat toate!
Savurati si pozele noastre! Pupici la mamici si pitici!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (3)