Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare fetelor. Am citit cate ceva din ce ati mai scris rapid si recunosc selectiv.
Am intret sa va urez sarbatori fericite si multa sanatate. va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ziua buna fetelor, eu sunt la servici dar nu am chef de nimic. Asa ca stau si butonez netul. In continuare am o durere de cap si nasul infundat, stranut de cate 3-4 ori si dupa o iau de la capat. Am fost la medicul de familie si mi-a zis ca e posibil sa fie si o mica alergie mi-a prescris claritin si amoxicilina daca e sa nu imi treaca si olynth care desi nu scrie in prospect, nu e chiar asa de periculos. Bineinteles ca nu o sa iau nimic, ca mai am un pic si fac 1 saptamana de raceala sper sa treaca, stranutul ma zapaceste acum.

Mi-a facut si eco sa vedem ce face bb, si era saltaret si bataios de inima, eco foarte prost dar s-a vazut esentialul sa stau linistita pana miercuri la eco mai buna. Are in jur de 3 cm si i-am vazut picioarele, doamne ce mic poate sa fie.

Alina, eu nu am sperante ca se vede sexul la mine, cred ca va fi eco normala. Dar sigur ma mai programez la o eco pana la 22 de saptamani sa aflu si eu mai devreme.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by orchis

Fetelor, spuneti-mi si mie daca este cineva care face tratament cu Pregnyl. Eu sunt in sapt.9 iar dr. mi-a recomandat Pregnyl. Sunt un pic contrariata pentru ca am citit prospectul! Puteti sa ma ajutati, va rog!?
Va pup

orchis
10+

poti sa-l iei linisita! Este testat de multe generatii de burtici inaintea noastra si toate au ajuns la stadiul de bebelusi draguti!
Claucia ia pregnyl si iata, e bine-merci, si ia de la 4 saptamani!
Marinar a luat pregnyl si acum se pregateste sa nasca! Si astea au fost primele exemple care mi-au venit in minte acum, probabil pentru ca imi sunt si cele mai aproape!
Multa bafta si ai incredere in medicatia recomandata de el! E ok, crede-ma. Noi am ajuns aici (eu si bb) in urma recomandarilor lui din ultimul an.
la mami si la bb!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Am uitat sa va povestesc ce am facut la ultima eco de miercuri.
L-am vazut pe bb care s-a facut bb mare, are 5 cm si este f vioi. In urma masuratorilor se pare ca bb este cu 5 zile mai mare, asa incat nu mai avem 11 sapt si 3 zile (azi) ci 12 sapt si 1 zi.
Gata, ne-am laudat!
Multi pupici si numai bine!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Jeni, ti s-a intamplat sa bei sucuri cu zahar cu o seara inainte de test sau chiar mai devreme? sau sa mananci ceva dulce? eu asa am patit si a2a zi dimineata mi-am facut glicemia si mi-a iesit 90, cica mare pt sarcina ( limita max. 120), si mi-a zis dr ca asta ar putea fi cauza. Cica s-o repet dar cu o seara inainte(min. 12 ore inainte de analiza) sa beau numai apa si sa nu mananc dulciuri, ca altfel influenteaza rezultatul. Si eu vreau sa am grija cu glicemia, ca 2 unchi de-ai tatalui meu ( frati cu bunicul) au avut diabet, deci exista in familie. Tata nu are, Slava Domnului, dar si el are glicemia marita si si-o tine sub observatie.
Kitty_nic si Deni, felicitari pt bebeii cei zburdalnici! Abia astept sa-l vad si eu cum va arata la 14 sapt., dar mai am pana pe 13 ianuarie.
Deni, multa sanatate! sper sa-ti treaca raceala pana vine Mosul! vroiam sa-ti amintesc de first_Carmen, ca e viitoare mamica de gemeni, sa-i pui 2 bebei pe listuta. Asa avem si noi o mamica la dublu! si sper sa apara si a2a, ca stiu eu ceva, dar o las pe ea sa-si faca intrarea (cred ca inca n-are curaj, asteapta sa mai treaca un pic, sa fie sigura ca e bine).

Mie nu mi-e somn, dar obosesc asa repede, de parca as fi hamal toata ziua! si daca ma imbrac, obosesc! chestia cu somnul mi se intampla numai daca ies la aer. Cum stau mai mult in casa, nu prea am chef de dormit.

Andreea 11+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua burtici,

Azi dimineata ne-a dat juniroul trezirea la 5 si nu prea am mai putut sa dorm dupa aceea.
Apoi m-au luat niste dureri de abdomen si-l simteam tensionat, eram si f obosita asa ca nu am mai ajuns la serviciu.

Uf, ca nu stiu cum sa fac cu pregatirile de Craciun, am si invitati la masa pe 25 si observ ca ma resimt dupa efort.
Iar cu antecedentele de la prima sarcina stau mereu cu frica in san.
Cireasa din motul prajiturii e ca sunt racita, tusesc, imi curge nasul, tratament ioc, asa ma simt cam naspa.
Vad ca nu sunt singura racita, va urez sanatate tuturor.

Jadi, abia acum am inteles de ce ai pus tu DPN 10 Aug 07 la mine prima data, pt ca am gresit eu UM, .
Deci corect e UM 16 sept 2006, DPN 10 iulie 2007 (ovulatie fff tarzie).
Te rog mult, corecteaza si UM-ul si promit ca e ultima data cand ma rasucesc.

Dragele mele, nu stiu cand o sa mai am timp sa intru asa ca va urez tuturor un Craciun fericit si plin de bucurii, dragoste si cadouri frumoase.

Pupaturi,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna ziua fetelor !
Am fost la medic iar cu amsuratorile de glicemie si a zis ca e ok. Doar sa am grija sa si mi-o controlez saptamanal. A zis ca daca am valori pana in maxim 110-120 e ok, de la 130-140 deja devine periculos pt mama si pt bebe. Dar a zis sa tin cat de cat regim adica sa evit cartofii, painea alba, fainoasele, dulciurile, etc (un mic regim de slabire). Am mai mancat asa, deci nu e f greu. Cand am slabit nu am mancat cartofi si paine 6-8 luni de zile si uite ca nu am murit. Pe undeva tot raul spre bine pt ca nu voi lua multe kg in timpul sarcinii. A spus ca daca chiar poftesc cartofi prajiti pot sa mananc, sau orice altceva dar cat pot sa le evit.
Andicu, cu o seara inainte de glicemia provocata de la 8 seara nu am mai mancat nimic, iar in ziua premergatoare analizei mancasem doar odata la pranz putina ciorba, 2 chiftelute cu putin piure si muraturi atat toata ziua. Si culmea inainte de a face analizele obisnuite de sange cand mi-a iesit glicemie 94 nu am avut stres sa nu mananc ce si cand vreau si nu am tinut cont de nimic. Totusi am indieli asupra analizei si vreau sa o repet nu de alta da sunt patita.
Carla V, si eu m-am gandit sa pun rezultatele astea pe seama stresului, pt ca de 2-3 saptamani o tin doar in stres de invatat si de examene, analize peste analize, nervi si tot asa. Tocmai de asta vreau sa o repet.
Eu plec azi pana dupa Craciun, de asta va urez de pe acum la toate la care le este ziua de nastere LA MULTI ANI, SANATATE FERICIRE SARCINA USOARA SI TOT CE ISI DORESC ELE, iar pentru toata lumea de aici CRACIUN FERICIT, SI DOAR GANDURI BUNE, menajati-va si aveti grija de voi si bebe.

Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Jeni, Craciun Fericit si tie si poate te mai relaxezi. Eu stiu ca fasolea uscata scade glicemia, asa incat daca poti sa mananci ar fi bine. Mai cauta pe net fiindca sunt alimente care tot asa scad glicemia si poate te tenteaza ceva mai mult decat fasolea.

Carla, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Jeni, felicitari pentru serviciu, sper sa-ti placa si sa ai colegi pritenosi.

Si mie mi-a iesit glicemia provocata mare la prima sarcina apoi am refacut-o, am baut glucoza si mi-a luat sange inainte, la o ora dupa si la 2 ore dupa si a iesit ok.
Dar cunosc fete care au avut diabet de sarcina si cel mai bine e, daca-l ai, sa ti-l descopere si sa-l tii sub control, astfel BB e in siguranta.
Ma bucur mult ca la tine nu e cazul, dar e bine ca de acum vei fi prudenta.
Craciun fericit!

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, imi cer scuze daca sunt enervanta cu intrebarile, dar...e oare posibil sa faci boala(rubeola), fara sa ai nici o manifestare?sa treaca neobservata?Eu nu-mi revin, refuz sa cred ca am asa ceva...din pacate pana saptamana viitoare vineri nu pot ajunge in spital, dr nu ma poate vedea mai devreme.
Una dintre fetele de la "Mamici din Japonia", mi-a spus ca valoarea in cauza inseamna ca sunt purtatoare de virus chiar daca boala nu s-a declansat.Totusi nebunul de dr. zicea ceva ca HI=256, ar avea legatura cu anticorpii,si de abia de acum sa vada daca asta indica o infectie trecuta, sau am fost infectata recent.
Tot mai sper sa fie bun rezultatul de saptamana viitoare.
Nu mai zic ca m-am certat rau de tot cu al meu.Daca nu a blestemat azi...incepand cu Ceausescu(ca din cauza lui nu m-au vaccinat ai mei, cumva dand vina pe sistemul medical de atunci), si pana la CEl de Sus ptr destinul pe care il am.
Nu destul ca sunt neagra in suflet, a mai trebuit sa stau si dupa el sa il fac sa inteleaga ca uneori viata te incearca, nu avem cu cine ne certa, nu avem ce face...
plus ca e total impotriva avortului, acuzandu-ma ca am un mod ciudat de a crede in D-zeu, facand in acelasi timp o crima, cand ar trebui sa imi asum riscul si sa aduc pe lume acest copil, acceptandu-mi soarta.
Deja ca nu credeaa el in D-zeu , acum , a zis ca nici sa nu auda cuvantul...ma rog si sper ca D-zeu nu l-a auzit ce i-a iesit din gura, mi s-a facut pielea de gaina,am avut soc!
In fine...greu mai trece timpul!!!!

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole8+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput