Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor ei m-am speriat! Am gretzuri cu voma si cu friguri. Nu inteleg mi-e foarte rau si frisoanele nu mi se par normale.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Carla V da stiam de fasole ca scade glicemia, inclusiv ceaiul de teci de fasole. O sa vad, doctorita a spus ca sa am grija sa o pot controla din dieta. Ideea e ca inca nu sunt impacata cu analizele si vreau sa le repet.
Pupici!

Mergi la inceput

Nikole imi pare rau pentru discutia cu al tau, e normal sa reactioneze asa daca isi dorea mult copilul. Eu tot sunt convinsa ca va fi bine si la fel ca si tine cred ca o boala ar trebui sa aiba niste manifestari, sa ma corecteze fetele care stiu mai bine daca gresesc. Nu exista nici un alt spital de urgenta unde sa mergi si poate gasesti un om cu suflet, explici situatia si iti repeta analizele? Imi dau seama ce greu e sa stai asa in tensiune. Te pup si am sentimentul ca va fi bine.

Ce bine ca existati fetelor ca sunt la serviciu si cum v-am spus sunt f rau, am geaca pe mine, tremur si din cand in cand fug la toaleta si vorbind cu voi ma simt parca mai bine.

Va pup pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Antoanela 23 multumesc mult, sper sa fie ok la servici, oricum am retinut ce mi-a zis cardiologul, daca e ceva ce ma jeneaza bag medical. Macar atat sa profit de pe urma statului, ca-n rest..............Tie ti-au masurat corect glicemia, ca si mie asa mi-a spus doctorul sa mi-o masoare la o ora, la doua si la trei ore dupa ce am baut glucoza, si le-am psus celor de la spital, dar ei tot cum au vrut au facut, mi-au masurat-o doar la 2 ore dupa. Oricum vreau sa o repet.
Nicole, imi pare rau pt tine, e fix ce iti mai lipsea sa ai discutii cu sotul tau. Uneori e cruda soarta cu noi si nu stiu de ce. Si mereu m-am intrebat de ce Dumnezeu copii celor care nu ii dorresc, si de ce le ia copii celor care ii doresc. Fii tare si spera ca totul va fi bine. Ai grija de tine iubita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si eu am avut frisoane, de la explozia de hormoni! Daca ai vomitat foarte mult e posibil sa fi ramas si cu spasme la fiere, eu asa pateam la crize biliare si aveam toate cele. Incearca sa iei niste medicamente de voma, metroclopramid sau ceva asemanator. No spa e iarasi bun!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

No-spa nu am de unde sa gasesc dar metroclopramid (nu stiu cum se scrie exact, scuze) am acasa, e bun in sarcina?

Mersi frumos Jadi.

Jeni felicitari pt glicemia buna.

Nikole fruntea sus!

Mergi la inceput

Vad ca metoclopramid nu e voie, mai sap sa vad!

Mergi la inceput

Eu zic sa intrebi la farmacie daca exista ceva pe baza de drotaverinum (asta contine no-spa) si poate ne mai zic fetele de alte asemanatoare, stiu ca au zis de inca ceva dar cum nu am bagat de seama, nu am tinut minte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Multumesc fetelor pentru sustinerea voastra, sunteti minunate
Luna1, sper sa scapi curand de varsaturile astea macar,greturile parca sunt mai usor de suportat, in schimb varsaturile.Eu pana in prezent nu am varsat, insa mi s-a intamplat in trecut, foarte rar ce-i drept sa vomit si dupa, aveam frisone ore...nu exagerez, ma panicam , nu stiam ce se intampla.Aveam mainile bocna,tremuram,foarte greu imi reveneam dupa varsat,mai ales cand varsam mult!Stiu ca respirati ajuta ff mult,in timpul varsatului, si imediat dupa.Eu am probleme cu bila(e lenesa), si mi s-a intamplat sa mi se faca rau si pe fond nervos,de la stress.
Jeni, sper din suflet sa se rezolve problema ta, tind sa cred ca va fi bine, sincer eu am incredere in medicii nostri,iar daca ai ales unul competent, cu siguranta va avea grija de tine.
Va pup, si va citesc non- stop sa stiti,dar intru mai rar ca efectiv sunt terorizata de ce mi se intampla si mi-e tare greu sa ma concentrez asupra unei alte discutii...

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole8+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Jadi multumesc am sa intreb la farmacie ca asa nu mai pot, daca ma tine asa inca 2 luni mor. Nu glumesc.

Nikole mersi frumoaso ca mai ai timp sa te gandesti si la mine cu problemele tale, insa desi nu vreau sa-ti dau sperante desarte am un sentiment ca problema se va rezolva. Faptul ca esti intr-o tara straina nu ajuta sunt sigura, si eu ma simt aici destul de aiurea cateodata insa de aceea suntem aici sa ne suntinem unele pe altele. Asa ca daca doresti sa vorbesti, sa te plangi, sa iti descarci sufletul suntem aici ! Te pup

Mergi la inceput